Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geeeeel vatandaş geeeeeeeel

Bayram sonrası ausilin nazi kampına girmek isteyenler isim yazdırsın ... cumaya kadar 3 günde en az 1.5 hedefliyoruz yalnız ona göre :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu cumadan sonra da :sopa::sopa::sopa: eşliğinde her hafta takır takır ...
Hadi inşaallah

ögretmen arkadaşlara ve tecrübeli annelere bir sorum olacak
etüt 4. sınıf için çokmu gereksiz olur ?
ama evdede ders çalışmak çok zor olacak

ben 7 de evde olsam ders başına oturmak 8 i bulacak sabahçı oldukalrı için erken yatacaklar filan filan

2 çocuk için 900 tl fiyatı naısl sizce ?
4. Sınıf erken ama evde sen gelene kadar başıboş kalacaklarsa yani ilgilenecek kimse yoksa baska yoluda yok sanırım
Fiyatina gelince maalesef pahalı ama sanırım piyasası böyle istersen biraz daha soruştur
ecemavi ecemavi hazırmısın mortim. Bayramda bile kilo veren bir eflal var burda , senden ne haber :KK53:
Haberler felaket ama cumaya görüşelim başlayalım hem spor hem diyet
Çocuklarına ve sana geçmiş.olsun ayrıca bayramda bile kilo almadığın için tebrikler

ben 7 de evde olsam ders başına oturmak 8 i bulacak sabahçı oldukalrı için erken yatacaklar filan filan

canım evet fiyat biraz fazla olabilir ama kafan rahat edecek akşama ödev ders derdi olmayacak birlikte biraz zaman geçirirsiniz sonra çocuklar uyur ...etüt hocalarından da sık sık bilgi alırsın ... etütte tekrarlar yapılıyor eve ödev bırakmıyorlar.... çocuklar sabahçı ise gelince en geç 21,30 gibi uyurlar... o arada sende gerilmemiş olursun sadece gününüz nasıl geçti neler yaptınız muhabbet olur....

Adres değişikliğini yaptım. Kayıt işini eşim halledecekmis. Hakkımızda hayırlısı olsun. 1.sınıflar pazartesi başlıyor malum. Ayy kırtasiye malzemesi alıcaz ne güzel mis gibi kokacak :KK68:okullu oluyoruz :confused:
ayyyy ne güzel heyecanlar darısı başımıza bizde yarın başlıyacağız kreşe ben çook heyecanlıyımmmmmm :KK71::KK71:

çamaşır makinası servisi bekliyorummmm offfff bir sepet beyazlar birikti ayyyy bi gelselerde baksalar atsam çamaşırlarımı misler gibi sersem toplasam karşı sitedekiler çamaşır seriyor topluyoorlar çoook imreniyorummmm :KK22::KK22::KK70:

Eylül geldi beş gün oldu sen gelmez oldun @Nevreste :KK43:

canım nevonun rezervasyonu Eylül'de okul açılınca .... o zamana kadar 80 olup gelecekmiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ne manağğğğğ bende bilemedim valla canım :KK70: ayrıca çok güldüm çünkü tam 9 da okuldaydım :KK70:

Kaptan ben burdayım ama sakatlığım dün oldu biliyorsun spor listedi benim yüzünden etkilenecek üzülüyorım çok ne yapabiliriz

Nasıl vericez o 1.5 kg bi bilgilendirme alabikirim mi??

Evet şuan okuldayım ve bunu site eğitimden yazıyorum :KK70: biliyorum alıntılarla doğrusu yazabildim mi bu arada Ausencia Ausencia sanırım menülerimi düzenleyip sokucam bugün

Sopa var sana sopa .... sen 1.5 kilo 3 günde hayırdır :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sana haftalık 500 gr yeter :süslü::süslü::süslü:

spor listesi kimse yüzünden etkilenmez çünkü her iki takımda 0 point dolu :cool:

Nasıl olacak o ki bende versem iyi olur :deli:cumaya kadar 1,5 benim kilo oranıma gör zor olmamı bu sabah gelenimle ben versem anca hedefime ulaşırım:KK45:

Bak bi sopalık daha :rolleyes: o 1.5 kilo .... 1.5 kilo verebilecekler için .... siz 300-500 idare edin annem :confused:

Fiyat pahalı ama piyasası bu .
4. sınıf için bizim öğretmen ideal zaman demişti .... daha 2 de 3 de etüt yok mu diye soran annelere :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ama bence erken .

Tabii senin durumunda , sadece nerede ne yaptıklarını bilmek açısından uygun ama bunun için 900 çok işte .

Selalalalallalallalalalalammmmmm :KK70: bayram bitti :KK70: son zamanlarda biraz kopuktum, arkadaş gelişi, bayram, duraklama dönemimin verdiği bıkkınlık falan derken. Simdi eskiye dönme vakti. Sporu da yapmalıyım artık. Yürüyüş arkadaşı buldum kendime :KK70: hatta siz de tanıyorsunuz, diyetimi sabote etmeye çalıştığını düşündüğünüz komşumuz :KK70: en çok da @caytabagi öyle düşünüyordu :KK70: ama kadıncağıza benim diyet yaptığımı bile söylememistim. :p söyleyince benimle yürüyüşe çıkabileceğini söyledi. Akşamları çıkmak istiyordum ve yanımda birinin olması iyi oldu. Birkaç güne başlarız sanırım buna da. Bayram sonrası ona biraz vakit tanıyayım. :KK70:

Ay çenem düştü resmen.:ukala:

Vaaaay lily hanımlar gelmişler hemi de yürüyüş kankisi bulup :KK71:

Yahu bayram boyu menüler iyiydi ...şimdi nerden çıktı bu kopmuştumlar :sinirli: aaaaa içime fenalıklar bir bir geliyor salı salı :rolleyes::rolleyes:
:rolleyes:

:KK71: cuma 73.5 dum hemi de :KK66:

hani cuma tartılmamıştın sen :63::63::63::63:

Hadi bakalım canım yeni düzeninde irade ve azim diliyorum

Geçmiş olsun canım

Aynen ahummm haziriz

Kaptanim bugün basladim inşallah sağlık li besleme ve spora meni spor listesinde n çıkarma canim

Ayy canım inşallah herşey düzelir aramıza donersin

yok canım çıkarmam zaten ... sen güzelce başla yürüyüşe leslie ye ... :KK68:

Kizlarrrr regli oldum tey tey tey:halay::halay: :KK73::KK73::KK9:

ohhhh ohhhhh cumaya kadar insin şişler gelsin ucundan 68 ler :KK71:

Bugünkü sporum
30 dk. Yürüyüş bandı=60
30 dk. Kondüsyon bisikleti=60
30 dk.eliptik=90
30 dk. Eğzersiz=90
Toplam 300
Ausencia Ausencia

300 puanın her bir teri .... 300 gr dan gitmiş olsun bugün toplam 900 gr :KK6::KK6::KK6:

ayy bi geliyorum aklımdakileri yazıp yazıp çıkıyorum :rolleyes:

çamaşır asarken aklıma geldi ... Bonus Bonus yüzde ikiye bölünüyor demiyeceksin elbette :KK71: ama teşekkürler ben almayayım diye diye bitecek bu yol ... hayır demenin dayanılmaz hafifliğini bi yaşa hele ... demişsin de zaten ... bak bir daha hadi kırmayayım seni alayım der misin ? :süslü:

He bi de .... Daydream- Daydream- başladın mı portakala ?

Cutemom007 Cutemom007 şimdi anladım canım , +1 tartı farkı ekleriz sorun değil ... ona göre hesaplanır
500 gr artıyı da halledersin sen cumaya kadar .

@GunesinKizi35 Kuzum spora zaten ara ver... öyle ya da böyle hangi sporu yaparsan yap ayağına yük binecek.
Bu arada galeta yoğurt akşamı sevmedi yine aus ...
Mutlaka salata ya da sebze ... hatta meyve yoğurt olmalı akşam .

@kelebekolacam Anneanne efsaneymiş yahu ... seni sopa seni

@60kiloyum Fulyacım ... o 3 ara çok . Saat 2 de bi adet tamamdı ... saat başı yemişsin

@nar_cicegim Tahin pekmezin şeyeettiğin enerjisini nerde harcadın diyecektim ki ... sporunu gördüm .

@grill Biraz gayret edip menülerini toparlamalısın . Bu şekilde ben uyarıyorum sen ertesi gün aynı menü ile geliyorsun derken bir arpa boyu yol kattedemeyiz .
Sebze sevmiyorum diyorsun ama iyi kötü sevdiklerini yazmıştın ilk geldiğinde... ee haftalar geçti onlardan birini dahi göremedim menünde.

ada81 ada81 ecemavi ecemavi @kelebekolacam tam okurken ohhhhh be hepiniz döndünüz şükür diyordum ... içimden bi banu kalmış dedim o da gelmiş :halay:

@Kajupi Iki menünde güzel .
Karatay kokuyor biraz . Ekmeksiz , karbonsuz iki öğün .
Halloldu bile kaptanım bu sabah -200 idi çok şükür gitti ödemler zaten biliyordum çünkü bozmadım hiç

ayy bi geliyorum aklımdakileri yazıp yazıp çıkıyorum :rolleyes:

çamaşır asarken aklıma geldi ... Bonus Bonus yüzde ikiye bölünüyor demiyeceksin elbette :KK71: ama teşekkürler ben almayayım diye diye bitecek bu yol ... hayır demenin dayanılmaz hafifliğini bi yaşa hele ... demişsin de zaten ... bak bir daha hadi kırmayayım seni alayım der misin ? :süslü:

He bi de .... Daydream- Daydream- başladın mı portakala ?
çamaşır mı astınnnn:63: ne güzellllll keşkeeeee bende asabilsem makinam bozukkk :mad:

çamaşır mı astınnnn:63: ne güzellllll keşkeeeee bende asabilsem makinam bozukkk :mad:

Ohhhh misler gibi hemi de söylemesi ayıp ... nevresimler ...bornozlar ..havlular :21::21::21:
Ausencia Ausencia kaptanım spor listesine beni de ekleyelim artık 21 günde yaglarimdan kurtulmayı planlıyorum da :KK49::KK49::KK49:

tamamdır canım , şimdi takımları toparlayayım .
cumadan bugüne olan sporun varsa ekleyeyim söylersin :KK15:

canım nevonun rezervasyonu Eylül'de okul açılınca .... o zamana kadar 80 olup gelecekmiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sopa var sana sopa .... sen 1.5 kilo 3 günde hayırdır :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sana haftalık 500 gr yeter :süslü::süslü::süslü:

spor listesi kimse yüzünden etkilenmez çünkü her iki takımda 0 point dolu :cool:

Bak bi sopalık daha :rolleyes: o 1.5 kilo .... 1.5 kilo verebilecekler için .... siz 300-500 idare edin annem :confused:

Fiyat pahalı ama piyasası bu .
4. sınıf için bizim öğretmen ideal zaman demişti .... daha 2 de 3 de etüt yok mu diye soran annelere :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ama bence erken .

Tabii senin durumunda , sadece nerede ne yaptıklarını bilmek açısından uygun ama bunun için 900 çok işte .

Vaaaay lily hanımlar gelmişler hemi de yürüyüş kankisi bulup :KK71:

Yahu bayram boyu menüler iyiydi ...şimdi nerden çıktı bu kopmuştumlar :sinirli: aaaaa içime fenalıklar bir bir geliyor salı salı :rolleyes::rolleyes:
:rolleyes:

hani cuma tartılmamıştın sen :63::63::63::63:

yok canım çıkarmam zaten ... sen güzelce başla yürüyüşe leslie ye ... :KK68:

ohhhh ohhhhh cumaya kadar insin şişler gelsin ucundan 68 ler :KK71:

300 puanın her bir teri .... 300 gr dan gitmiş olsun bugün toplam 900 gr :KK6::KK6::KK6:
Aminnnn !!!!!

Back
X