Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam canım , ben ekliyorum ...

Kajupi Kajupi ... @grill spor yarış listesine giriyor musunuz ?

@masumm spora başlıyorsunuz değil mi ??

kelebekolacam kelebekolacam canım sen diyete başlıyorsun onu biliyorum daaaa :) spor olacak mı ?

ErSeSi ErSeSi senin de sesin çıkmadı :( bayram sonu dönerim diyordun ? geri geleceksen ona göre düzenleyeceğim spor listesini ... adınız yine duracak , çıkıyorum ben demiyen kimseyen çıkarmıyorum da ... şu an yapmıyor olanların kişi sayısını dengelemem lazım takımlarda .

@_SARAYCA_ arada yürüyüş mürüyüş yap bari hani 1 le çarpılandan :rolleyes:

Tamam canım , ben ekliyorum ...

Kajupi Kajupi ... @grill spor yarış listesine giriyor musunuz ?

@masumm spora başlıyorsunuz değil mi ??

kelebekolacam kelebekolacam canım sen diyete başlıyorsun onu biliyorum daaaa :) spor olacak mı ?

ErSeSi ErSeSi senin de sesin çıkmadı :KK43: bayram sonu dönerim diyordun ? geri geleceksen ona göre düzenleyeceğim spor listesini ... adınız yine duracak , çıkıyorum ben demiyen kimseyen çıkarmıyorum da ... şu an yapmıyor olanların kişi sayısını dengelemem lazım takımlarda .

@_SARAYCA_ arada yürüyüş mürüyüş yap bari hani 1 le çarpılandan :rolleyes:

Aus sen bilirsin ama sporda haftalardir 0 puan olanlar cikarilmali bence.

Benim bayramin 3.ve 4.gunleri yuruyusum vardi nasil 0 puan oluyorum acaba :işsiz:

canım nevonun rezervasyonu Eylül'de okul açılınca .... o zamana kadar 80 olup gelecekmiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sopa var sana sopa .... sen 1.5 kilo 3 günde hayırdır :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sana haftalık 500 gr yeter :süslü::süslü::süslü:

spor listesi kimse yüzünden etkilenmez çünkü her iki takımda 0 point dolu :cool:

Bak bi sopalık daha :rolleyes: o 1.5 kilo .... 1.5 kilo verebilecekler için .... siz 300-500 idare edin annem :confused:

Fiyat pahalı ama piyasası bu .
4. sınıf için bizim öğretmen ideal zaman demişti .... daha 2 de 3 de etüt yok mu diye soran annelere :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ama bence erken .

Tabii senin durumunda , sadece nerede ne yaptıklarını bilmek açısından uygun ama bunun için 900 çok işte .

Vaaaay lily hanımlar gelmişler hemi de yürüyüş kankisi bulup :KK71:

Yahu bayram boyu menüler iyiydi ...şimdi nerden çıktı bu kopmuştumlar :sinirli: aaaaa içime fenalıklar bir bir geliyor salı salı :rolleyes::rolleyes:
:rolleyes:

hani cuma tartılmamıştın sen :63::63::63::63:

yok canım çıkarmam zaten ... sen güzelce başla yürüyüşe leslie ye ... :KK68:

ohhhh ohhhhh cumaya kadar insin şişler gelsin ucundan 68 ler :KK71:

300 puanın her bir teri .... 300 gr dan gitmiş olsun bugün toplam 900 gr :KK6::KK6::KK6:
bayramda 1 kez menü bildirdim :D neyse canım sen kopmadın diyorsan ben hic koptuguma dair ısrar etmeyeyim bu enayilik olur :D kopmadım ki hic ben. Hep burdaydım :p

7.Takım Bayram Sonrası Koğuş İçtiması:KK49:

@Ahu060812
Efser Efser
White Lily White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus Bonus
@caytabagi
@Portakal Sulu Ordek
nar_cicegim nar_cicegim
@saydin78
ada81 ada81
@60kiloyum
@masumm
@eflalim
nehirnil111 nehirnil111
@begum75
@_SARAYCA_
Cutemom007 Cutemom007
@Nefs
@aeben

kelebekolacam kelebekolacam
@Sekercikiz
@ecemavi

@MuMu85
@daydream-
@mimu88
@Lunya
ErSeSi ErSeSi
@Neshve
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303

@MorVampirella
@koza16
@grill
Kajupi Kajupi

Eveeeeeeeeeeeeeet ..... Arada kaçakların isimleri de var . Devam edecekler mi etmeyecekler mi bi selam versinler onlarda ...

Kaçmayanlarla :KK60: kaçıp gelenlerle :deli: kaldığımız yerden devam ....

Okuyan bir durum bildirsin hele ...

Özellikle spor listesi için , son haftalarda spor puanlarla doldu ... kim kalıyor , kim giriyor , kim çıkıyor .
Haftada 7 gün , 1 gün önemli değil ... spor yapan herkes listede olsun bence :spor: ama düzenli bildirim yapanlar olsun lütfen .

Diyete de kaldığımız yerden devam ... Bırakmayanlar bombalarla gelecek ... ipin ucunu kaçıran varsa 3 gün toparlansın ... Hele de listede olup cozutan varsa :sinirli: ki yok ... Olmamalı !

Menüler bugünden itibaren düzenli gelmeye devam ...
Spor bildirimleri de ...

Bu işi yaptık yaptık ... Hep söylüyorum , ara mola ... kaçtı .. tutamadım ile olmuyor bu iş ... bir ileri iki geri oluyor .

Bir hırsla devam eden herkes finish ipini göğüsledi .. DE HADİ DAAAA !

Ben bu sabah 67.9 ciktimm. Oglen esim tavuk durum getirmis okula onu yedim ama aksami ketenli yogurtla kapaticam. Spor da yaparim.

Aus sen bilirsin ama sporda haftalardir 0 puan olanlar cikarilmali bence.

Benim bayramin 3.ve 4.gunleri yuruyusum vardi nasil 0 puan oluyorum acaba :işsiz:

sen zaten sıfır değilsin ki ... 140 ve 120 puanın var ?
sıfır olduğunu nerden çıkardın :işsiz:

isim çıkarma konusu , takımlar arası eşitsizlik varsa söz konusu ... her iki takımda da eşit sayıda şuan için sporu bırakan var . bu durumda isimlerinin orada olması belki dürter ... hadi bi kalkam da 30 puan alayım der

sen zaten sıfır değilsin ki ... 140 ve 120 puanın var ?
sıfır olduğunu nerden çıkardın :işsiz:

isim çıkarma konusu , takımlar arası eşitsizlik varsa söz konusu ... her iki takımda da eşit sayıda şuan için sporu bırakan var . bu durumda isimlerinin orada olması belki dürter ... hadi bi kalkam da 30 puan alayım der

Herkes 0 puan dedin ya ondan şeettim
:ıslık:

bayramda 1 kez menü bildirdim :KK70: neyse canım sen kopmadın diyorsan ben hic koptuguma dair ısrar etmeyeyim bu enayilik olur :KK70: kopmadım ki hic ben. Hep burdaydım :p

la bayram derken geçtiğimiz birleştirilmiş etap haftası işte ..
bayramda kim vardı ki sen olasın :rolleyes:

cuma tartında fena değildi .... üzerine bi 1.5 daha ekleyeceksin o kadar :KK53:

canım nevonun rezervasyonu Eylül'de okul açılınca .... o zamana kadar 80 olup gelecekmiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sopa var sana sopa .... sen 1.5 kilo 3 günde hayırdır :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sana haftalık 500 gr yeter :süslü::süslü::süslü:

spor listesi kimse yüzünden etkilenmez çünkü her iki takımda 0 point dolu :cool:

Bak bi sopalık daha :rolleyes: o 1.5 kilo .... 1.5 kilo verebilecekler için .... siz 300-500 idare edin annem :confused:

Fiyat pahalı ama piyasası bu .
4. sınıf için bizim öğretmen ideal zaman demişti .... daha 2 de 3 de etüt yok mu diye soran annelere :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ama bence erken .

Tabii senin durumunda , sadece nerede ne yaptıklarını bilmek açısından uygun ama bunun için 900 çok işte .

Vaaaay lily hanımlar gelmişler hemi de yürüyüş kankisi bulup :KK71:

Yahu bayram boyu menüler iyiydi ...şimdi nerden çıktı bu kopmuştumlar :sinirli: aaaaa içime fenalıklar bir bir geliyor salı salı :rolleyes::rolleyes:
:rolleyes:

hani cuma tartılmamıştın sen :63::63::63::63:

yok canım çıkarmam zaten ... sen güzelce başla yürüyüşe leslie ye ... :KK68:

ohhhh ohhhhh cumaya kadar insin şişler gelsin ucundan 68 ler :KK71:

300 puanın her bir teri .... 300 gr dan gitmiş olsun bugün toplam 900 gr :KK6::KK6::KK6:
Önce artıyı temizleyip sonra üstüne 300-500 koyarsam zaten rekorluğum :deli:

Back
X