- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Bide kaptandan sopa cabasıAlıştım artık ben :) polemiğime giriyorum banımı yiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide kaptandan sopa cabasıAlıştım artık ben :) polemiğime giriyorum banımı yiyorum![]()
Bende gideceğim pazara. Ev bomboş.Ama ben eşimi bekleyeceğim kollarım yeterince uzunilk gün mesaim bitti
günlerden salı begüme pazar yolları göründü,ev tam takır kuru bakır, ağır poşetleri taşımaktan kollarım uzayacak yine
![]()
ögretmen arkadaşlara ve tecrübeli annelere bir sorum olacak
etüt 4. sınıf için çokmu gereksiz olur ?
ama evdede ders çalışmak çok zor olacak
ben 7 de evde olsam ders başına oturmak 8 i bulacak sabahçı oldukalrı için erken yatacaklar filan filan
2 çocuk için 900 tl fiyatı naısl sizce ?
Evet bilmemek kötü bende bekliyorum kendilerimi niye boyle oldu bu ay anlamadim kilo alinca ben adet olamiyorum ama oyle coook degil 2 ye yakin aldim bu etkilemez ki ... demir ilaci etkiler mi acep regliyi ???![]()
Günaydın hanımlar iş başı yapanlarada kolay gelsin öğretmenlerimizin yeni eğitim dönemi hayırlı olsun
kaptan la demeye başlamış ahahahhaha.
Hedef konusunda da hayırlısı kaptanım.![]()
Spor konusunda bende listedeyim hala değil mi? Çıkmak istemem. Ayrıca kaptansaydin78 ex mortim nerde acaba?
Sağol canım öyle oldu gerçekten.
Aminnnnnnnnnnn evet çok uzun bir süreç :)
Hadi bakalım cumaya başlasın maraton seninle :)
Gözün aydın :)
Amin canım. Sizin de kreş hayırlı olsun guzel geçer inşallah ilk gününüz
Uyy geçtiğimiz cuma tartıldım ondan öncekinde tartılmadım ya kaptanım unuttun mu . Hani bayram cuması +200 çıkmıştım da ohh buna şükür demiştim ya![]()
Ne güzel ya senin tatilde uzundu tabi sonrasında normal rutine dönmek can sıkıyor ama bugün sürünerek işe geldim meseladün 6 tane filim izledim evde hiç kalkmadım yemek yemek dışında
bir de pilates yaptım topumla
![]()
Yahu hem bdv ye hem siyasete senelerimi verdim şu sitede , banım yokBide kaptandan sopa cabası![]()
menü bildirimi
sabah 8.00
kahvaltı öncesi 3 kaşık yoğurt keten tohumlu
bir incir
2 yumurtayla kıymalı omlet
hibiskus yeşil çay karışımı
öğle 15.00
bir kase chialı yoğurt
akşam 19.00
peynirli salata olacak inşallah
yatana kadar 3 lt su olacak inşallah
bir lt dukan içeceği
spor
1 saat yürüyüş 120 puan
30 dk egzersiz 90 puan
toplam 210 puan
Ausencia
Ahu060812
igdedali
Ausencia geldim canim yarindan itibaren buradayim ins düzenli giremesemde en azindan aksam menülerimi paylasicam hayat aksiyonlarla devam ediyor.
Büyük oglan yeni okula baslsdi ufaklik krese bu hafta alistirma haftasi ben almanca kursuna basliyorum sertifikayi alirsam ver elini ünivetsite :)
Az once olctum kendimi
Belimin en ince yeri 75 cm
Gobek deliginden 90 cm
Kalca 102 cm
Bacagimin en kalin noktasi 59 cm
Gogus 93 cm
Kilom 68 yuvarlak hesap
Ausencia
Gobek ile kalca erimeli degil mi=) eskiden bacagim 63 cm di ama baya incelme olmus
Gelelim bugünkü telafi menüm
Sabah spor öncesi
1 türk kahvesi
Öğlen evde
1 kase tarcınlı yogurt
Yarım saat arayla
1 k.k peynir
2. Dilim ekmege eş deger büyük 1 dilim cavdar ekmegi
1 salatalık
Yeşil çay
Ara 10 tane kadar yer fıstıgı
Akşam
Penirli salata isotlu
1 kase isotlu yoğurt
Ara açıkırsam 1 şeftalı, açıkmazsam sıvı almayı istiyorum soda çay düşünüyorum![]()
![]()
![]()
Selamlarrrr Canlarrr benn geldimmm
kelebekolacam ve
GunesinKizi35 size geçmiş olsun dilemis arkadaşlar noldu bilmiyorum çok çok geçmiş olsun....
5 eylül menüsü
Kahvaltı : Kıymalı soğan yahnisi, peynir, domates, salatalık, 1.5 dilim ekmek
Öğlen : 1 dilim karpuz, peynir
Ara: 1 armut, 1 bardak süt
Akşam : Soğanlı et yemeği, 1 kase ayran çorbası
Ben film listesi yaptım korku ve gerilim olanlar bitti 2 tane kaldı sonra aksiyon dram ve romantik listemi devralacağım 20-30 tane vardır bittikten sonra kaldığım sezondan the walking dead ve yeni başlayacağım game of thrones dizilerine başlayacağım bittiğinde seninkine de bakayım ayy çok yoğunumKaptan bu tepesi atınca daha neler der
Hayırlısı tabii ... her ikimiz içinde hayır diliyoruz ve cumaya kadar elinden geleni yap diyoruz ... o 1.1 eksi nin üzerine güzel eksiler gelmezse ... diyeceğim ki lily takımını , arkadaşlarını ... kaptanını hiç düşmeden yan gelip yatmış salıdan beri.
Karadeniz turunda idi ... düm dönüş yaptı sanırım ... bugün fellik fellik toplanıyordur , valizlerle boğuşuyordur değil misaydin78
Kaptan bunadı
Bizde bi dizi bulduk , uzun zamandır diziler tükenmişti ... izlediklerimizinde yeni sezonu başlamadı daha ..
Ona takılıyoruz değnekle gece .
Ozark diye bir dizi .
Yahu hem bdv ye hem siyasete senelerimi verdim şu sitede , banım yok
gayeeeeeeeeeeeet güzel .... akşamda orda kalsın ... ohhh missssss
Hadi bakalım hayırlı olsun mumum ...
İnşallah gönlünce olur .
Valla çeyrek ekmek tavuk dürümden sonra bence de bugüm araya dereye spor sıkıştır çiçeğim .
Şimdi kendi ölçülerimle kıyasladım ... aramızda yuvarlak hesap13 kilo var . Veeeee 13 cm de kısayım senden .... yahu ben senin boyunu yanlış mı yazmışım
Geç saat şeftali yeme bence .
şu iki gün telafilere ve spora devam efserim
ben diyeyim canım , kelebek ayağı enfeksiyon kapmış ... güneşin ayağına bıçak düştü , dikişli ...
![]()