Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim ben durumunu bilmiyorum nedir ne degildir ama baban atan veya y. Lisansa basla once dediginden yola cikarak ailenin sozunu dinle derim. Cunku onlarin hayat deneyimleri var ve neyin ne ile sonuclanacagini tahmin ederler. Bu benim nacizane fikrim tabiki ailene sinirlenme onlar cocuklarinin mutlulugunu iyiligini isterler. Ve atanip evlnmen yani ayaklari yere basan is sahibi olan bi kadin olarak evlenmen seni guclu kilar bence. Herkes boyle bir sorun yasayacak diyemem tabiki ama hayatin ne getirecegi belli olmaz.
Halihazırda işim var zaten kuzum. Kpss ye de hazırlanıyorum. Yüksek lisans zor tabi ama zaten atanmadan evlilik benim de kafamda yok.
Sözlerini dinliyorum. Ama mantıklı gelmiyor işse iş var yani...

Merhabalaaâr. Okudum herkescikler iyi gibiymis. Ben de evdekilerle takıştım. Babamın tansiyonu fena bu ara. Hiç bu isteme konularına giremedim. Inadına açtı. Şart koydu ya atanacaksin ya yüksek lisans diye. Yoruluyorum yeminle... hasta olunca sesim de çıkmıyor. Feylesof tarafı sıkıştırıyor bi yandan. Onlara ne diyim nası yapayım hiç bilmiyorum.
Bu halimizle de yarın tatile gidiyoruz. Geçen sene atarlanıp 1 gecede sivasa gelme kararı vermiştim. Sonra aylarca sıkıntı oldu aramızda. Gene ergen tiplerine sokacaklar beni :ıslık:
Aklımdayken...
Nare83 Nare83 bu ara çok stresli bir dönemden geçtin hala da devam eden sıkıntıların var sanırım. İlaç kullanmasan keşke. Normal bir süreç çünki. Diyete ve çocukların derslerine adapte olmak kafanı meşgul edebilir.

keşke hayrişim inan çok istiyorum
bu psikolojiden kurtulmayı ama olmuyor :(

bu psikolojiden kurtulmayı ama olmuyor :KK43:
Insan bazi donemler boyle olabiliyor. Seni rahatlatacak birseyler kesfetmeye calis ve bunun gecici bi durum oldugunu dusun . Bence kendinle konusmak da seni rahatlatabilir veya cikip disari bi ciglik atmak, yastiklari yumruklamak, vs :eğlence:

Bence zaman tanı kendine. Çok üst üste geldi biseyler.
Arkadaşın da ayıp etmiş cidden ama için rahat olması lazım. Elinden geleni yapmışsın

içim rahat, ama onunda Birgün bana yazacagindan adım gibi eminim amma 3 yıl amma 5 yıl sonra elbet yazacak Birgün

ben neden bu kadar önemsiyorum insanları anlamıyorum

bu psikolojiden kurtulmayı ama olmuyor :KK43:
Benim bir arkadasim da beni hem cok zor durumda birakip hem de kendini hakli gormustu . Karsilikli birbirimizi sildik o zamanlar. Ilk yil ruyalarimda gordum, ortak arkadaslara nasil iyi mi soyle boyle sorardim. Sonra basimdan iyi kotu bir cok olay gecti. Dosta ihtiyacim olan zamanlar. Yillarin hatrina bi gun arayip iki kelam etmediginde onun gercek bi dost olmadigini anladim ve onu dusunup kendimi uzmek, kendime haksizlikti. Artik o konuda hicbir sey hissetmiyorum ve beni uzmuyor aksine hayatinda kaliteli ve gercekten zor gunumde sirtimi dayayabilecegim, iyi gunumde benimle mutlu olan insanlar biriktirebilmis olmak bana huzur veriyor. Dusun ki basindan gecenler bir elek ve sen bu sekilde hayata seninle devam etmeyi hakeden ve haketmeyen insanlari eleyebiliyorsun.

Benim bir arkadasim da beni hem cok zor durumda birakip hem de kendini hakli gormustu . Karsilikli birbirimizi sildik o zamanlar. Ilk yil ruyalarimda gordum, ortak arkadaslara nasil iyi mi soyle boyle sorardim. Sonra basimdan iyi kotu bir cok olay gecti. Dosta ihtiyacim olan zamanlar. Yillarin hatrina bi gun arayip iki kelam etmediginde onun gercek bi dost olmadigini anladim ve onu dusunup kendimi uzmek, kendime haksizlikti. Artik o konuda hicbir sey hissetmiyorum ve beni uzmuyor aksine hayatinda kaliteli ve gercekten zor gunumde sirtimi dayayabilecegim, iyi gunumde benimle mutlu olan insanlar biriktirebilmis olmak bana huzur veriyor. Dusun ki basindan gecenler bir elek ve sen bu sekilde hayata seninle devam etmeyi hakeden ve haketmeyen insanlari eleyebiliyorsun.

Çok doğru söylüyorsun ama saplantı işte, ve herkeste vefa yok işte onun yerindeki ben olsam ben yazardim iki kelimede olsa :(
hata onlarda değil insan manası yükleyen bende....

Canım güzel menü .... o enerji sendromunu eşimde de gördüm bu öğlen ... gerçi işten çıkıp spor salonuna gitti o :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ama işe adaptasyon öyle yapıyor biraz .
Maşallah valla bende aslında açık havada yürüsem biraz açılabilir ama ona da çocuklar el vermiyor hava da o kafar sıcak ki evde bisiler yapmayı gözüm kesmiyor biran önce toparlanmaliyim

Nare83 Nare83 @eflalim Bonus Bonus

Canlar kafaniza takdiginiz seyler inanin dert bile degil sadece zihninizin size oyunu.. zihin konustukca daha cook ofkeleniyorsunuz ben kv ve kp ile tartistigimda ayni durumu yaşadım .. evi siliyorum onlarla konusuyorum mutfakta biber dogruyorum yine onlarla konusuyordum zihnimde ofkem buyuyorda buyuyordu dedim bu boyle olmayacak...

Cooook sukur hemen o donemde uğur kosarin kitaplari bana merhem oldu ozellikle Allah bana yeter 1.ve 2. Kitabi ilac gibi geldi.... ondan sonra zihnimi kontrol etmeyi ogrendim ne zaman konusmaya baslasa izin vermiyorum aciyorum bi hareketli muzik derin nefes alip islerime koyuluyorum..

Bazen ortam degisikligi cooook iyi geliyor yeni insanlarla tanismak bir cok sıkıntıyı unutturuyor.... onlarin dertlerini dinleyince aman beeee benim ne derdim var ki diyorsun.. tevekkül etmeyi ogrendim cook sukur sagligim yerinde kizim saglikli evimde huzurluyum kapimi orter keyfime bakarim diyorum...

Yapilan hic bisey unutulmuyor ama sizi uzen insanlar sizi kaybediyor oyle dusunun benim kv beni kaybetti o derdine yansin...

Bazen bunaldigim gunler olmuyor degil abdestimi alip seccadeye oturdugumda insirah suresini okuyorum... herseyi ama herseyi rabbime anlatiyorum kimi zaman goz yaslari icinde anlatiyorum... kendimi de eleştirip Allaha anlatiyorum yani objektif oluyorum ;))) ve o seccadeden bi pamuk gibi hafiflemis kalkıyorum...

Benim teeeek ilacim bunun disinda hic bi ilacin iyi geleceginide sanmiyorum.... sizlerle paylasmak istedim....

Selammm kizcelerrr ozlediniz mi bakim beni :))

Ausencia Ausencia ausum portakali aldim pazar gunu ama baslayamadim..tatilde aldigim 1.5 kiloyu temizledim 2 gün..ama son kilo bildirimime gore 1.5 artiyim hala cumaya kadar onuda proyla gonderip baslayacagim..bide benim yegen arkadasi ben whatsap grubu kurmus diyet..hergun yedigimizi yaziyoruz yegenimi motive edeyim diye az yiyorum:)

Bugun kış temizligime basladim 2 oda duvar tavan cam pencere hali yika bittin..yarin sadece salonu yapacagim o teferruatli..cumaya temizligimde biter insallah bol bol aranizdayim o zaman..

Nare83 Nare83 @eflalim Bonus Bonus

Canlar kafaniza takdiginiz seyler inanin dert bile degil sadece zihninizin size oyunu.. zihin konustukca daha cook ofkeleniyorsunuz ben kv ve kp ile tartistigimda ayni durumu yaşadım .. evi siliyorum onlarla konusuyorum mutfakta biber dogruyorum yine onlarla konusuyordum zihnimde ofkem buyuyorda buyuyordu dedim bu boyle olmayacak...

Cooook sukur hemen o donemde uğur kosarin kitaplari bana merhem oldu ozellikle Allah bana yeter 1.ve 2. Kitabi ilac gibi geldi.... ondan sonra zihnimi kontrol etmeyi ogrendim ne zaman konusmaya baslasa izin vermiyorum aciyorum bi hareketli muzik derin nefes alip islerime koyuluyorum..

Bazen ortam degisikligi cooook iyi geliyor yeni insanlarla tanismak bir cok sıkıntıyı unutturuyor.... onlarin dertlerini dinleyince aman beeee benim ne derdim var ki diyorsun.. tevekkül etmeyi ogrendim cook sukur sagligim yerinde kizim saglikli evimde huzurluyum kapimi orter keyfime bakarim diyorum...

Yapilan hic bisey unutulmuyor ama sizi uzen insanlar sizi kaybediyor oyle dusunun benim kv beni kaybetti o derdine yansin...

Bazen bunaldigim gunler olmuyor degil abdestimi alip seccadeye oturdugumda insirah suresini okuyorum... herseyi ama herseyi rabbime anlatiyorum kimi zaman goz yaslari icinde anlatiyorum... kendimi de eleştirip Allaha anlatiyorum yani objektif oluyorum :KK66:)) ve o seccadeden bi pamuk gibi hafiflemis kalkıyorum...

Benim teeeek ilacim bunun disinda hic bi ilacin iyi geleceginide sanmiyorum.... sizlerle paylasmak istedim....

ada cim kitapları alacağım en kısa zamanda , benimki tamamen zihin oyunu cnm zihnim mutlaka konuşacak birşey buluyor bana

bugün arkadaş, yarın eş, öbür gün kv bu liste uzayıp gidiyor işte :(

Selammm kizcelerrr ozlediniz mi bakim beni :))

Ausencia Ausencia ausum portakali aldim pazar gunu ama baslayamadim..tatilde aldigim 1.5 kiloyu temizledim 2 gün..ama son kilo bildirimime gore 1.5 artiyim hala cumaya kadar onuda proyla gonderip baslayacagim..bide benim yegen arkadasi ben whatsap grubu kurmus diyet..hergun yedigimizi yaziyoruz yegenimi motive edeyim diye az yiyorum:)

Bugun kış temizligime basladim 2 oda duvar tavan cam pencere hali yika bittin..yarin sadece salonu yapacagim o teferruatli..cumaya temizligimde biter insallah bol bol aranizdayim o zaman..
Hosgeldin canim...
Kiz anltalya icin erken degil mi kis temizligi bende ekim 20 den sonra basliyacam kış temizligine...sana kolay gelsin

ada cim kitapları alacağım en kısa zamanda , benimki tamamen zihin oyunu cnm zihnim mutlaka konuşacak birşey buluyor bana

bugün arkadaş, yarın eş, öbür gün kv bu liste uzayıp gidiyor işte :KK43:
Masumm gecen migrosa gittim yürürken arkama baktim bi kadin ayni sen..Allahim ben nerden taniyorum bu kadini diye dusunuyorum dedim Banu..sanki Antalyada yasiyomussun gibi..gelmedin di mi kiz buralara..

Canım iyi hissetmek diye bir kitap var bu tarz düşünce bunalimlarindan kurtulmak için o kadar güzel yöntemler öneriyor ki ben çok seviyorum edinebilirsen faydası olacağını düşünüyorum canım naçizane

Hosgeldin canim...
Kiz anltalya icin erken degil mi kis temizligi bende ekim 20 den sonra basliyacam kış temizligine...sana kolay gelsin
Adacim esimde oyle dedi ama halilar ve duvarlar icin havalar sicakken aradan ciksin dedim camlari zaten siliyorum surekli..gec kuruyunca kokuyo halilar..

Evet bitmez canim bu liste uzar buna engel olmak bizim elimizde ;)) kitaplari mutlaka oku hatta ben her iki kitabi iki kere okumustum ;))

Evet bitmez canim bu liste uzar buna engel olmak bizim elimizde :KK66:) kitaplari mutlaka oku hatta ben her iki kitabi iki kere okumustum :KK66:)
Ben bu Ugur Kosar dan cok huylaniyorum sevmiyorum yani..zaten birseyler cikti sonrasinda hakkinda gecen sene eşi biseyler soyledi iyice sevmez oldum :)) benim nacizane tavsiyem Cemalnur Sargut'un nefes yayinlari sayfasindaki tasavvuf ve mesnevi sohbetlerini dinlemeniz ..

Back
X