Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Ahu060812 düğünden bir foto bekliyorum şöyle boydan :KK66:

bebek bebek maşallah :super::super::super::super:

Selamlar herkese Hoppa

Bayramın 2. gününden beri zehir olan günler yaşıyorum bende :KK43:
Geçmişi okuyunca o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki kendime de ders aldım bana da çok iyi geldi.
Bugün biraz daha iyiyim ama halâ o eski modum yok. Geçecek değmez biliyorum ama birde içimize anlatabilsek yedirebilsek hazmedebilsek :KK43:
Bu arada gerçekten herşeyin başı sağlık sağlığımdan da oldum ama çok şükür ki geçecek ilaç tedavisiyle.
Kendimde bu kadar anlatacak gücü buldum. Çok şeyi takmam kafama amaaann der çekerim kapımı ama bu defa olmadı bunu da sildim sayılır daha iyiyim.

Herkese sevgiler ...

oyyy triplim .... nasıl bayrammış bu yahu ... herkese bir yerden vurmuş .
Buna da şükür diyelim ne diyelim ...
Her ne ise yaşanan Rabbim tez zamanda ferahlığını da versin gönlüne :KK200::KK200:

Bizim bir mortilerimiz vardı bir zamanlar neredeler acep :KK64: Triplimelek Megi Triplimelek Megi @_SARAYCA_ begum75 begum75 toplaşın bakalım ben kilo aldım yine de çekiniyor muyum :KK70:

begum75 begum75 çekiniyor bence :deli::deli::deli:
@_SARAYCA_ hepten saldı , çekinme mekinme de kalmadı .... ne son habire yiyorum yazmıştı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sen yine korkacaksan Triplimelek Megi Triplimelek Megi den kork :KK71:

Bana da şu aralar gelip gelip gidiyorlar. Dün stresten, bir baktım 2 tırnağım yok. Yemişim. Uzun zamandır yapmıyordum bunu.

sana ne geliyor ?
yahu birinize de gelmesin :rolleyes:

ohmmmmmmmm lara gelelim arkadaşlar , ne oluyor böyle ?

Kaptanim çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Babanlada inşallah en yakın zamanda içini rahatlatacak bir durum yaşarsınız

İnşallah sonuçlar korktuğun gibi çıkmaz kaptanim

Sağol fatmacım inşallah :KK19:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Nevreste abla osuruk üzerine güzelleme yazmissin:KK70:
Okuyunca osurasim geldiiiii:rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayyy nereye ne yazmış ... nevooooo neler yazıyorsun sen öyle bakem :KK70:

Ayyy ne cok kaynatnissiniz okuyacam diye ugrasiyorum iki saattir:KK14:

Yok canim okul vurgunu bu Nefs Nefs anladi halimi:KK53:

Iste simdi oldu. Cocukla gidince yoruyormus anladim. Yavrum da hasta oldu bugun gittik geri donduk. Atesi var yatiyor. Babamiz da hasta. Babamizin telefonu kapanmisti imei calinmis onu yaptirdik arabasi bozuldu, kapisi falan kilitlendi yol yardim zar zor acti zarar da vermisler arabaya tabi, bugun yine calismadi benimkinden akuyu bagladik ise gitti akuyu degistirdi, evde tv calismiyor bi yandan, anten bozulmus, simdi bi de cocuk hastalandi. Korkuyorum su an basima her an bisey gelebilir. :KK17:

Aman kaptanim ihmal etme . Insan iyi hissedince unutuyor kotu gunleri , geri gelmez zannediyor. Canim annem gecen yil boyle kanamadan sikayetciydi zorla doktora gonderdik:KK61: 1 yili gecti kanser tedavisi, hala da suruyor. O kadar zor ki onun icin ve bizim icin. Aci cekmesine dayanamiyorum. Insallah senin basina boyle bisey gelmez. Allah kimseye dosta dusmana vermesin. Kafam yerinde degil bir senedir . Sagligi ertelememek gerek. Ama en cok degerini bilmedigimiz sey de o malesef. Umarim kolaylikla atlatirsin. Cok gecmis olsun. Seni sevgimizle ve verdigimiz kilolarla iyilestiricez merak etme:KK60:

anneciğine şifalar olsun Rabbimden canım ya :KK200: Rabbim onun ağrısını acısını azaltsın .
Sana da güç versin .

Bana gelince... İnşallah yoktur bir şey bi gelip geçer .... Bonus Bonus oku okuuuuuuuu bak ne diyor arkadaşın , seni verdiğimiz kilolarla iyileştireceğiz diyor :halay::halay::halay: hadi sıkıysa bu cuma 99.9 olma :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

2 gunluk protein yapiyorum rahatsizim biraz bisey pisiremedim peynir ve ayranla geciriyorum ogunumu.

aferinnnnn:cool:

Bugün protein günü yapıyorum begum75 begum75 özlemişsindir tavuklarımı :deli:

Sabah; YOK (tartı hoşuma gitmedi):lülülü:
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:40 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon orta meksika usulü tavuk + mevsim salata + 150 gr yoğurt
Ara; 15:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:30 - 1 orta porsiyon köri soslu tavuk + cacık

Ausencia Ausencia kaptanım Salı gün ki sporum da 30 dakika pilates + 25 dakika tempolu yürüyüş

Bu akşam nasipse leslie ya da cardio + pilates yapacağım yarın belirtirim:KK68:

:super::super::super::super::super::super::super:

Ausencia Ausencia canimm coook gecmis olsun aman ihmal etme bagirsak vucudun ikinci beyni..... dr git mutlaka evet stres bad düşmanı bende stresli olunca bagirsaklarim cook hareketleniyor direkt bagirsaga vuruyor...

Hepimiz ailemizle sorunlar yaşıyoruz... aileler ne yazikki boyle babanla olan iliskinde esine katılıyorum babadir her cuma arayip cumasini kutla falan... bunu onun icin degil kendin icin yap hic sesini duymamak zamanla seni üzüp gerecek resmi tutarsin iliskini ama haber almak iyi gelecektir sana......

Aynen canım . Bağırsak önemli ... Gaita yolu diyip geçmemek gerek :)
Diğer konuda da bir kaç güne kafam iyice toplansın ... açacağım telefonunu ..

Senin fıstığı aldın mı okuldan :KK68::KK68::KK68: yerim onu ya ... ne tatlıydı :KK68:

Ausencia Ausencia kaptanım ne kaçırdım ben bağırsaklarına ne oldu :KK43: Babanla ne oldu o_O

Nil kaptanın babasıyla arası limoni bağırsaklardan rahatsız dr gidecek hemen demi kaptan

ecemavi ecemavi eksik anlatmasana :)) kp ile tatilde sorun oldu apar topar dondu diye biliyoruz.

Bagirsak konusuda aus zaten evvelinde ulseratif kolit gecirmis 2 sene. Epeydir yokmus yeniden hortlamis.
Ciddi durumda gecirmis koliti tekrarlamasida ciddi zaten vaktinde tedbir alicak ins.

Baska soru?

ecemavi ecemavi doğru anlatmış bi kere ... kp değil kendi babam :confused: ü.k konusunu güzel anlatmışsın aferin .
Bir de sapık sapık diziler önerme minnoş nehirnil111 nehirnil111 me :KK71: nehircim sen twd izle , bitince prison break izle annem:KK68:

Ausencia Ausencia canım sabah okudum sanada çok geçmiş olsun dikkat et ihmale gelmiyecek şeyler.

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Keske benim olsa o ne guzel cay oyle afiyet olsun :KK200:
:KK50::KK50::KK50:
Sağol canım benden sana gelsin beraber icekk
Benimde canım sıkkın aslında ..
3 gündür bağırsaklarımda bi hareket , bi ağrı ...
Korktuğum başıma gelmesin diye kontrollerden kaçıyordum ama bugün bi baktım , kanlı geliyor wc.
Yani uzun lafın kısası ... Antalyadan dönüşteki sıkıntı bana ülseratif kolitimin hortlamasına patladı muhtemelen .
Umarım geri gelmez o günler .
Çünkü 1 yıl boyunca günde 13 ilaç , gece lavman ile geçen bir süreçti ve hatırlamak dahi istemiyorum.
Her yıl düzenli kolonoskopi yaptırıyordum da 3 yıldır falan bıraktım , geçti gitti diye .
Sanırım bi randevu alacağım . Ağrım çok . O umrumda değil de kanı görünce ...

Aman neyse....

Herkes derdini yazmış gece yine . Bende kusur kalmayayım .
Babamla konuşmuyorum hala .
O günden sonra bi eşime bi bana mesaj yazdı .. özür mahiyetinde . aradı açmadım .
Eşim konuşmuş , işte bla bla bla ... ben ne dediğimi bilmiyorum falan demiş .
Biz abi kardeş , pek aile ana baba saygısı ile yetişmedik .
Evlatlarından görmediği saygıyı 12 yıldır eşimden görür . Ona bu çıkışı yapmasını hazmedemiyorum .
Eşim de kırgın . Sadece babadır küslük olmaz ...az görüşürüz ama telefonlarını aç kafasında .
Ben öyle değilim .
Sayıp sövesim var hala .
700 km yola , beni apar topar valiz toplayıp yollara dökülecek kavga ile göndermesini hazmedemiyorum .

Amaaaaan buna da neyse...

Sabah sabah iç şişirmece...
Kendimi acil toplayıp , daha @caytabagi na sopa sallayacağım :sinirli::sinirli::sinirli:
Aus geçmiş olsun kuzum maalesef stres tetikliyor ihmal etme..
Babanlada inşallah mutlu bir barisma gecir.
Rabbim kalbine refahlik versin...
Bide nefs takımın olumlu bakış uzmanları:KK66:

Evet seninde.sonraki mesajda dediğin gibi tedaviye devam nazarlara geldi.becerikli kardeşim

Hep.stres bütün hastalıkların temeli daha iyi.olursun İnşaAllah
Sende oylesin kii canım böyle naifsin incesin ♡♡♡
Boyun devrilmesin grip iyice geldin he mi :63:
Geçmiş olsun bonusum soğan yee bol bol limon sık maydanoz ile..
Geçmiş olsun Ausencia Ausencia ihmale gelmez kontrol altında olmalısın. Babam şu an ufak bir operasyon geçiriyor. Kendisi kolon kanseri. İlerlememesi adına sürekli kontrol ve takipte. Ihmale gelmeyecek durumlar bunlar.
Portakalimmm babana geçmiş olsun.
Iyiymis şimdi Rabbim şifa versin.

Iste simdi oldu. Cocukla gidince yoruyormus anladim. Yavrum da hasta oldu bugun gittik geri donduk. Atesi var yatiyor. Babamiz da hasta. Babamizin telefonu kapanmisti imei calinmis onu yaptirdik arabasi bozuldu, kapisi falan kilitlendi yol yardim zar zor acti zarar da vermisler arabaya tabi, bugun yine calismadi benimkinden akuyu bagladik ise gitti akuyu degistirdi, evde tv calismiyor bi yandan, anten bozulmus, simdi bi de cocuk hastalandi. Korkuyorum su an basima her an bisey gelebilir. :KK17:

Aman kaptanim ihmal etme . Insan iyi hissedince unutuyor kotu gunleri , geri gelmez zannediyor. Canim annem gecen yil boyle kanamadan sikayetciydi zorla doktora gonderdik:KK61: 1 yili gecti kanser tedavisi, hala da suruyor. O kadar zor ki onun icin ve bizim icin. Aci cekmesine dayanamiyorum. Insallah senin basina boyle bisey gelmez. Allah kimseye dosta dusmana vermesin. Kafam yerinde degil bir senedir . Sagligi ertelememek gerek. Ama en cok degerini bilmedigimiz sey de o malesef. Umarim kolaylikla atlatirsin. Cok gecmis olsun. Seni sevgimizle ve verdigimiz kilolarla iyilestiricez merak etme:KK60:
Canım sizede geçmiş olsun.
Cana gelmesin de mala gelsin ne diyelim..

Busefer dişetimi biraz kestiler :confused:
Oyy efserim geçmiş olsun tekrar çabucak gecsin

Keske benim olsa o ne guzel cay oyle afiyet olsun :KK200:
:KK50::KK50::KK50:
Sağol canım benden sana gelsin beraber icekk
Benimde canım sıkkın aslında ..
3 gündür bağırsaklarımda bi hareket , bi ağrı ...
Korktuğum başıma gelmesin diye kontrollerden kaçıyordum ama bugün bi baktım , kanlı geliyor wc.
Yani uzun lafın kısası ... Antalyadan dönüşteki sıkıntı bana ülseratif kolitimin hortlamasına patladı muhtemelen .
Umarım geri gelmez o günler .
Çünkü 1 yıl boyunca günde 13 ilaç , gece lavman ile geçen bir süreçti ve hatırlamak dahi istemiyorum.
Her yıl düzenli kolonoskopi yaptırıyordum da 3 yıldır falan bıraktım , geçti gitti diye .
Sanırım bi randevu alacağım . Ağrım çok . O umrumda değil de kanı görünce ...

Aman neyse....

Herkes derdini yazmış gece yine . Bende kusur kalmayayım .
Babamla konuşmuyorum hala .
O günden sonra bi eşime bi bana mesaj yazdı .. özür mahiyetinde . aradı açmadım .
Eşim konuşmuş , işte bla bla bla ... ben ne dediğimi bilmiyorum falan demiş .
Biz abi kardeş , pek aile ana baba saygısı ile yetişmedik .
Evlatlarından görmediği saygıyı 12 yıldır eşimden görür . Ona bu çıkışı yapmasını hazmedemiyorum .
Eşim de kırgın . Sadece babadır küslük olmaz ...az görüşürüz ama telefonlarını aç kafasında .
Ben öyle değilim .
Sayıp sövesim var hala .
700 km yola , beni apar topar valiz toplayıp yollara dökülecek kavga ile göndermesini hazmedemiyorum .

Amaaaaan buna da neyse...

Sabah sabah iç şişirmece...
Kendimi acil toplayıp , daha @caytabagi na sopa sallayacağım :sinirli::sinirli::sinirli:
Aus geçmiş olsun kuzum maalesef stres tetikliyor ihmal etme..
Babanlada inşallah mutlu bir barisma gecir.
Rabbim kalbine refahlik versin...
Bide nefs takımın olumlu bakış uzmanları:KK66:

Evet seninde.sonraki mesajda dediğin gibi tedaviye devam nazarlara geldi.becerikli kardeşim

Hep.stres bütün hastalıkların temeli daha iyi.olursun İnşaAllah
Sende oylesin kii canım böyle naifsin incesin ♡♡♡
Boyun devrilmesin grip iyice geldin he mi :63:
Geçmiş olsun bonusum soğan yee bol bol limon sık maydanoz ile..
Geçmiş olsun Ausencia Ausencia ihmale gelmez kontrol altında olmalısın. Babam şu an ufak bir operasyon geçiriyor. Kendisi kolon kanseri. İlerlememesi adına sürekli kontrol ve takipte. Ihmale gelmeyecek durumlar bunlar.
Portakalimmm babana geçmiş olsun.
Iyiymis şimdi Rabbim şifa versin.

Canım sizede geçmiş olsun.
Cana gelmesin de mala gelsin ne diyelim..

Busefer dişetimi biraz kestiler :confused:
Oyy efserim geçmiş olsun tekrar çabucak gecsin

6 eylül menüsü

Kahvaltı : Et kavurma, 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık

Ara: 1 armut, 2 kaşık yoğurt

Öğlen: 1 tabak etli taze fasulye, 1 kase yoğurt pul biberli

Ara: Kahve, 5-6 tane şekerli leblebi

Akşam : 1 kase yoğurt

Dukan gazozu
2 litre su

Aus 99 u gorecegime mucizevi bir sekilde bende inaniyorumda yinede bir tırsingen yani :deli:

tırsingen mırsingen yok .... aynen nefsin dediği gibi ohhmmmmmmmmmmmmm felsefesi ...:deli:

düşünsene minnoş bir 99 gelecek ... sonra o kaybolmasın diye kıyıpta yiyemeyeceksin zaten :KK51::KK51: öyle öyle derken aaaa bi bakmışız 90 lar yooook , gittti attaaaaa :halay::halay::halay:

Offf iki kere gonder

Efendimmm canım ♡♡♡
Ayy iki kere göndermiş

hiiiiiiiiç ....
sevgi şeysi :KK200:

Sağlık bölümüne konu açmıştım:KK45:

anam bakayım hele .... çok severim o...tan muhabbetleri :KK70::KK70::KK70::KK70: osuruk bile yazamıyorum ne terbiyeli kadınım ... ama yazdım di mi şimdi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

6 eylül menüsü

Kahvaltı : Et kavurma, 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık

Ara: 1 armut, 2 kaşık yoğurt

Öğlen: 1 tabak etli taze fasulye, 1 kase yoğurt pul biberli

Ara: Kahve, 5-6 tane şekerli leblebi

Akşam : 1 kase yoğurt

Dukan gazozu
2 litre su

ıyyyyy insan kaçamak yapacaksa şekerli leblebi ile mi yapar yahu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hiç sevmem de :)

akşam çok az ...hatta akşam yok . bi sebze yemeğin olaydı orda iyi olurdu

Ben diyetten baska bisey dusunmedigim icin diger konulari unutmus olabilirim bi kere:63:

Giybet time demek :KK53: agzi var dili yok neyini giybet edek

oyyyyyyy bütün malzeme onda yahu ....

bak şimdi geçen gelmiş ... bi trip bi trip ... yahu anlıyorum işte resmi takılıyor tripli olunca :cool::cool: menü spor falan bildirip çıkıyor :rolleyes: bi de etiket yapıyor böyle resmi resmi :confused:

dedim şeytan diyor ki ,,, git bul şunu Allahın İstanbulunda ... kadın kadın tribin kime de ?

he işte böyle :KK70:

tırsingen mırsingen yok .... aynen nefsin dediği gibi ohhmmmmmmmmmmmmm felsefesi ...:deli:

düşünsene minnoş bir 99 gelecek ... sonra o kaybolmasın diye kıyıpta yiyemeyeceksin zaten :KK51::KK51: öyle öyle derken aaaa bi bakmışız 90 lar yooook , gittti attaaaaa :halay::halay::halay:

hiiiiiiiiç ....
sevgi şeysi :KK200:

anam bakayım hele .... çok severim o...tan muhabbetleri :KK70::KK70::KK70::KK70: osuruk bile yazamıyorum ne terbiyeli kadınım ... ama yazdım di mi şimdi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben konu açtım ama buraya yazamıyorum:70:

Back
X