Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

6 eylül menüsü

Kahvaltı : Et kavurma, 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık

Ara: 1 armut, 2 kaşık yoğurt

Öğlen: 1 tabak etli taze fasulye, 1 kase yoğurt pul biberli

Ara: Kahve, 5-6 tane şekerli leblebi

Akşam : 1 kase yoğurt

Dukan gazozu
2 litre su

Eflalim senin yazdıklarını da okudum..
Biliyorum herkesin imtihanı farklı, zor.
Cikarmanin imkansız oldugu insanlar var hayatımızda..
Öyle durumlarda işte kendimizi yonelecegiz..
Rabbim kalbimize genişlik refahlik versin diye dua edeceğiz...
Imtihanı atlatmamiza yardım edecek dualar, olumlamalar , güzel enerjiler...
Haaa ben böyle yaşamayı 35 yaşından sonra öğrendim...
Son 5 yılım nasıl geçti geçiyor bilemezsin..
Zannetme ki tuzum kuruda böyle ahkam kesiyorum..
Nasıl imtihandan geçtimm geciyorum...

ıyyyyy insan kaçamak yapacaksa şekerli leblebi ile mi yapar yahu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hiç sevmem de :)

akşam çok az ...hatta akşam yok . bi sebze yemeğin olaydı orda iyi olurdu
Daha yemedim canım akşamı, ara öğün namına bir şey olmayınca onu attım ağzıma :) olmadı kabak soteler yoğurdu üstüne dökerim

Yani şaka gibide bu sure icinde 99.9 u gormek o yuzden biraz sey oluyorum :deli:

100 olucak belki yada 101.1 nolucak o zaman aticanmi beni guruptan beni beni :deli:
Olurda tabi yani bilemiyorum gorucem. Kendime emrahtan bir sarki buldum cuma gunu beklenen olursa yapistiracagim buraya :KK70:

Cuma 99.9 olmazsa şutingen :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: 101.1 ne yahu :sinirli::sinirli::sinirli: koskoca 2 haftada 1.3 kilo mu ? en az.... hafta başına 1.5 tan hesap yapınca 99.4 .... hadi onu da senin güzel hatrın için 99.9 yaptım .
sen yarın sabaha 100.6 çıkıcan zaten .... bi coşacaksın yarın hooooooop 1 kilo daha cumaya :spor::spor::spor::spor:

oyyyyyyy bütün malzeme onda yahu ....

bak şimdi geçen gelmiş ... bi trip bi trip ... yahu anlıyorum işte resmi takılıyor tripli olunca :cool::cool: menü spor falan bildirip çıkıyor :rolleyes: bi de etiket yapıyor böyle resmi resmi :confused:

dedim şeytan diyor ki ,,, git bul şunu Allahın İstanbulunda ... kadın kadın tribin kime de ?

he işte böyle :KK70:

Kanadı kırık... adeta fön yapilmis bir minnostu o gun hatirladim.

Nasil aglamisti kimse duymadi bilmedi tabi :)
Cikicam ulan listeden falan dedi bir iki dellendi sonra nolduysa sakinlesti.

Eflalim senin yazdıklarını da okudum..
Biliyorum herkesin imtihanı farklı, zor.
Cikarmanin imkansız oldugu insanlar var hayatımızda..
Öyle durumlarda işte kendimizi yonelecegiz..
Rabbim kalbimize genişlik refahlik versin diye dua edeceğiz...
Imtihanı atlatmamiza yardım edecek dualar, olumlamalar , güzel enerjiler...
Haaa ben böyle yaşamayı 35 yaşından sonra öğrendim...
Son 5 yılım nasıl geçti geçiyor bilemezsin..
Zannetme ki tuzum kuruda böyle ahkam kesiyorum..
Nasıl imtihandan geçtimm geciyorum...
Canım mutlaka herkesin bir sıkıntısı var bu hayatta, imtihan dünyası işte. Allah hepimizi feraha çıkarsın :)

Cuma 99.9 olmazsa şutingen :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: 101.1 ne yahu :sinirli::sinirli::sinirli: koskoca 2 haftada 1.3 kilo mu ? en az.... hafta başına 1.5 tan hesap yapınca 99.4 .... hadi onu da senin güzel hatrın için 99.9 yaptım .
sen yarın sabaha 100.6 çıkıcan zaten .... bi coşacaksın yarın hooooooop 1 kilo daha cumaya :spor::spor::spor::spor:

Elim kirilsin aus :D 100.1 olucakti o. Bu sabah 101.1 dim

bebek bebek maşallah :super::super::super::super:

oyyy triplim .... nasıl bayrammış bu yahu ... herkese bir yerden vurmuş .
Buna da şükür diyelim ne diyelim ...
Her ne ise yaşanan Rabbim tez zamanda ferahlığını da versin gönlüne :KK200::KK200:

@begum75 çekiniyor bence :deli::deli::deli:
@_SARAYCA_ hepten saldı , çekinme mekinme de kalmadı .... ne son habire yiyorum yazmıştı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sen yine korkacaksan @Triplimelek Megi den kork :KK71:

sana ne geliyor ?
yahu birinize de gelmesin :rolleyes:

ohmmmmmmmm lara gelelim arkadaşlar , ne oluyor böyle ?

Sağol fatmacım inşallah :KK19:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayyy nereye ne yazmış ... nevooooo neler yazıyorsun sen öyle bakem :KK70:

anneciğine şifalar olsun Rabbimden canım ya :KK200: Rabbim onun ağrısını acısını azaltsın .
Sana da güç versin .

Bana gelince... İnşallah yoktur bir şey bi gelip geçer .... Bonus Bonus oku okuuuuuuuu bak ne diyor arkadaşın , seni verdiğimiz kilolarla iyileştireceğiz diyor :halay::halay::halay: hadi sıkıysa bu cuma 99.9 olma :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aferinnnnn:cool:

:super::super::super::super::super::super::super:

Aynen canım . Bağırsak önemli ... Gaita yolu diyip geçmemek gerek :)
Diğer konuda da bir kaç güne kafam iyice toplansın ... açacağım telefonunu ..

Senin fıstığı aldın mı okuldan :KK68::KK68::KK68: yerim onu ya ... ne tatlıydı :KK68:

@ecemavi doğru anlatmış bi kere ... kp değil kendi babam :confused: ü.k konusunu güzel anlatmışsın aferin .
Bir de sapık sapık diziler önerme minnoş nehirnil111 nehirnil111 me :KK71: nehircim sen twd izle , bitince prison break izle annem:KK68:

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Kaptanım zaten onunla morti oldum şiştikçe şiştim üfürüyor mu totem mi yapıyor anlamadım:KK70:

Diyetinizi dengelemenize yardımcı olabilir

Hepimizin sağlıklı kalabilmesi için dengeli bir diyet yapması gerekir ve osurukların, bağırsağının hangi gıdalara ihtiyacı olduğunu anlamana yardımcı olabilir.

Farklı gıdalar farklı gazlar üretir, size diyetinizden nelerin eksik olduğu veya fazla olduğu konularında ipuçları verebilir.

Örneğin, nadiren gaz çıkarmanız, muhtemelen diyetinizde mercimek, fasulye ve lahana gibi daha fazla lif içeren gıdalara ihtiyacınız olduğunun işareti olabilir.

Bu arada, çok fazla kırmızı et yenmesi daha sonra çok hoş olmayan bir koku ortaya çıkarabilir ve bu da et tüketiminizi azaltmanız gerektiğinin işareti olabilir.

Heeeeeey nevonun konusundan arakladım ...

Diyeti dengeler diyor yahu :confused::confused::confused:

yani bundan sonra takımca napıyoruz ????

.........................

Napıyoruuuuuz ? :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Kalkıyım da kabağımı soteliyim, kıyma da katayım yalancı mantı olsun :KK53:

Anaaaaam yoğurt az dedim .... giderek yanına bişeyler katıyor bu kadın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

şimdi 2 dlm de ekmek keseyim diyecek :confused::confused::confused:

Elim kirilsin aus :KK70: 100.1 olucakti o. Bu sabah 101.1 dim

Minnoş ellerin mi ? oyyyy hani şu cuma 99 olacak eller ......kıyamammmmmmmmm :rolleyes:

Kaptanım zaten onunla morti oldum şiştikçe şiştim üfürüyor mu totem mi yapıyor anlamadım:KK70:

Fena fena .... mortinin en kralını seçmişsin :rolleyes::rolleyes::rolleyes: şu iki haftada 3 kilo verdi zannımca :KK71:

Anaaaaam yoğurt az dedim .... giderek yanına bişeyler katıyor bu kadın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

şimdi 2 dlm de ekmek keseyim diyecek :confused::confused::confused:

Minnoş ellerin mi ? oyyyy hani şu cuma 99 olacak eller ......kıyamammmmmmmmm :rolleyes:

Fena fena .... mortinin en kralını seçmişsin :rolleyes::rolleyes::rolleyes: şu iki haftada 3 kilo verdi zannımca :KK71:
Ayy yok ekmek de ne hiç sevmem :lülülü: et iti geldi bana da ondan ekledim yoksa yoğurtla kapatacaktım ben:21: birde spora başlasam

Back
X