Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2041579

Gunaydinnnn :KK200::KK200::KK200:

Cok severim erken kalkmayi herkes uyurken uyanik olmayi sabahin ilk saatlerine sahit olmayi.
Günaydın bende esim yuzunden sabah erken uyaniyorum adam sabah sabah cook gürültü yapiyor tak tuk yatarken sabir çekiyorum.. bi lâmbayi bile acarken pat diye basilir mi ayyyy sinir oluyorum...

Günaydın , çok zor uyandımu ve baş ağrısı ile uyandım

Veeee tartıldım şoklardayım 69.6 gösterdi tartı kaç kez çıktıysam aynı ama bu neredeyse 1 beden demek ve ben okadar daralma fark etmedim kıyafetlerimde , :KK43: tamam çok yedim ama 6 kilo alacak kadarda değil

umarım yanlıştır diyorum tartı :KK43:
Canim senin tartilarinda var bi sıkınti ondan kaynaklanıyor...

bilirim minnoşum bilirim:KK200: .... 2 ileri 5 geri de olsa asla pes etmezsin :deli:
Bende o sıkıntı var 1 sene öncede bu şekildeydim kaptanım 55 aşağısında inan 1 ileri 2 geri git gel en sonunda düştüm ama çok zorlandım şöyle söyleyeyim 60 kilodan 55 kiloya düşmek 2 ayımı almadı ama 55 kilodan 50 kiloya düşmek 4-5 ayımı aldı:deli:yıllardır vücudum kazınmış bu kilolarda kalmışım sanırım az dikkat etmeyeyim hop aynı yerdeyim:KK14:

Bi günaydınnnn:KK200: bırakayım da şuracığa, sonra tembel kaptan daha uyuyor mu kulisleri dolanmasın ortalarda:deli:

Sabah yürüyüşü yapıldı misler gibi:halay: ... eve girerken memleketten dönen komşu görülüp "uğraşma şimdi kahvaltıyla,bana gel " denildi :KK6: .... ahanda şimdi eş işe gitti .. yusuf :uykucu: ben beklemede.

Sonra okurum sabah kuşlarımı :KK19:

Öpüldünüzzzzz :KK15:

Heeee mübarek Cuma üstü , kutsal perşembeyi kimsecikler aklından çıkarmasın .... perşembeyi unutanın rüyasına aus girsin :KK53:

Hadi gittim :KK55:

Günaydınlar

Nefs Nefs suspushanimcim suspushanimcim ada81 ada81 kızlar ben kitapları kitapsihirbazı diye bir siteden alıyorum, fiyatları indirimli oluyor hep. Birde a101 e güzel kitaplar gelince alıyorum. Açıkçası cep boylar daha uygun diye onları tercih ediyorum
A101inkileri bende takip ediyorum ama genelde okudugum kitaplar geliyor.
Ama diger siteye bakayim.
Biz bazen kadikoye gidip orda sahafcilardan da aliyoruz.
Kitabin Eski kokusuna bayilitim ben

Günaydın herkese Hoppa

4 Eylül pazartesi menü bildirimim

Sabah
2 yumurtalı peynirli yeşil soğanlı biberli domatesli omlet
1 salatalık
1 bardak çay

Ara
Sade türk kahvesi
Küçük parça bitter çikolata

Akşam
Yoğurt içine 2 tane kuru kayısı
Su 3 lt.

5 Eylül salı Hoppa
Sabah
1 yumurtalı patatesli omlet
1 domates salatalik biber
1 bardak çay

Ara
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı

Akşam
Ton balıklı salata koca bir kase
Su 3 litreyi geçmiştir.

6 Eylül çarşamba Hoppa
Sabah
2 yumurtalı omlet
2 bardak çay

Ara
Sade türk kahvesi
Soda
1 kuru kayısı

Akşam
Izgara tavuk 2 küçük but
Yoğurt
Su 2.5lt

Ausencia Ausencia

Spor bildirimim

4 Eylül pazartesi:spor:
Tempolu yürüyüş 100 dk 100×2=200
Normal yürüyüş 120 dk
Leslie 45dk 45×2=90

Toplam: 410 point

5 eylul salı:spor:
Tempolu yürüyüş 90 dk 90×2= 180
Yürüyüş 50 dk
Leslie 45 dk 45×2=90

Toplam : 320 point

6 Eylül çarşamba:spor:
Tempolu yürüyüş 150 dk 150×2=300
Lesli 45 dk 45×2=90
Yürüyüş 30 dk

Toplam : 420 point

Ausencia Ausencia

Günaydın güzeller
Dün yine gazoz modundaydım ..koltuk halı en son yatak...uzun zamandır balık yemiyodum dün yeyince morfin etkisi yaptı.bıgün vicdan yapacam bende ama regl de yeni normale döndü spor sa yapamadım dün ama yapacam bugün şişlik olmaz inşallah
Ahu060812 Ahu060812 düğünden bir foto bekliyorum şöyle boydan :KK66:
Canım benim telefonumda hiç boydan çekilmemiş fotoğrafçıdan da daha almadık resimleri elime geçince aklımda zaten ;)
Günaydın , çok zor uyandımu ve baş ağrısı ile uyandım

Veeee tartıldım şoklardayım 69.6 gösterdi tartı kaç kez çıktıysam aynı ama bu neredeyse 1 beden demek ve ben okadar daralma fark etmedim kıyafetlerimde , :KK43: tamam çok yedim ama 6 kilo alacak kadarda değil

umarım yanlıştır diyorum tartı :KK43:
yok artık.bencede ya tartı sorunlu ya yine olimpik şişmelerinden birini yaşıyorsun Banu.bencede fotolarda aynı duruyorsun

Back
X