Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben size anamın deniz macerasını anlatmadım di mi:confused:
İgdenin anası denizden çok korkmaktadır. Fekat kızının ısrarları sonucu bir haşema edinmiş ve sabah sahile inilmiştir. Anne Suya adımını atar ve ilk cümlesi "ayyy hep ıslanacam her yer de kum. . Durduk yere üstüm başım kirlenecek der ve gerisin geri bir şemsiyenin altına girer. Ardından hayriş aha böyle bakakalır :sus::olamaz:
:KK70::KK70::KK70:
O kum işini bende sevmiyorum :KK70:cok tatlı bir annen var :nazar::KK36:

Ben size anamın deniz macerasını anlatmadım di mi:confused:
İgdenin anası denizden çok korkmaktadır. Fekat kızının ısrarları sonucu bir haşema edinmiş ve sabah sahile inilmiştir. Anne Suya adımını atar ve ilk cümlesi "ayyy hep ıslanacam her yer de kum. . Durduk yere üstüm başım kirlenecek der ve gerisin geri bir şemsiyenin altına girer. Ardından hayriş aha böyle bakakalır :sus::olamaz:

Anacığım da bilmezdi yüzme ...sudan da çok korkardı ... zorla sokardım da ne anılar :KK70:

kadın haklı ama hayriş her yer kum :rolleyes:

Ben size anamın ddeliniz macerasını anlatmadım di mi:confused:

Gülme kizz anana bende hiç sevmiyorum denizden sonra kum olmayı :deli: :deli:

oh beeee ... 67 falansın o zaman banucum .
ama sen yine de sinbona kavuş bence .
bu tartı seni yarı yolda bırakacak .

bana yazabilirsen telden yaz canım ya da cumartesi ekleriz

:KK200::KK200::KK200::KK200:

tatlı dedi ....
bana dedi ....:oops::oops::oops:

@Bonus sende beni uazaktan severken tatlı buluyordun değil mi annem :KK70::KK70::KK70:
Kuzum numaran yine yok o_Oher telefon değiştiğinde aynı muhabbet :işsiz: henüz şahsi telefonuna da kavuşamamiş bir Saydinim ben:KK35:

O kum işini bende sevmiyorum :KK70:cok tatlı bir annen var :nazar::KK36:

Çoh tatlıdır da her sene 1 hafta tatili var. Çocukların arkasını toplar. Temizlik yapar. Sonra bi kahve içer tatili bu kadar. Dedim ki gelsin suyla haşır neşir olsun. Yoh safra bastı yoh midem bulanıyor dedi kaçtı gene

:deli:

Bugünkü menü bildirimim

Sabah
1 yumurtalı peynirli omlet
2 bardak çay
1 parça dil peyniri

Ara
Sade nescafe

Akşam
Küçük kase salata
Yoğurt
Su 3 lt

Ausencia Ausencia

Spor bildirimim

Tempolu yürüyüş 150 dk 150×2=300
Yürüyüş = 80 dk
Leslie 60 dk 60×2=120

Toplam: 500 point
Ausencia Ausencia

Allahhhhh Allahhhhhh nal mı toplayacaktık igdedali igdedali :halay::halay::halay:

menü de tam perşembe menüsü olmuş ... kuş gadan :rapci:

kızlar ya sormayın beni hastalıklar bırakmıyor doktor doktor geziyorum yine akşam da abimlerdeydim ancak geldim menümü yazıp uyuyayım . Bu arada bugün şıpora başladım:KK70::KK70::KK70:

Menüm:

Sabah-10.00

1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 siyah zeytin
domates-salatalık-biber
1 tatlı kaşığı şekersiz marmelat

Öğlen-12.30

1 dolma
1 kase yoğurt

Akşam-18.30

1 kase çorba
2 kaşık taze fasulye

İçecekler: Sade türk kahvesi ve sütlü şekersiz nescafe su şuana kadar 1.5 litre.

SPOR:

Koşu: 30*4=120
Egzersiz: 60*3=180
Yürüyüş: 30*2=60

Pilates: 30*3=90

TOPLAM: 450 point Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812

Ahanda ben bayılarak uykuya gidiyommmm :ruh::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

Evet olumlamaları unutmayalım :deli:yarın bu emegin karşılıgında en az 1 buçuk kilo eksiyim benim güzel bilic altım :KK70:

Tabii ki deeeee hemi deeeee en az :deli::deli:

kızlar ya sormayın beni hastalıklar bırakmıyor doktor doktor geziyorum yine akşam da abimlerdeydim ancak geldim menümü yazıp uyuyayım . Bu arada bugün şıpora başladım:KK70::KK70::KK70:

Menüm:

Sabah-10.00

1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 siyah zeytin
domates-salatalık-biber
1 tatlı kaşığı şekersiz marmelat

Öğlen-12.30

1 dolma
1 kase yoğurt

Akşam-18.30

1 kase çorba
2 kaşık taze fasulye

İçecekler: Sade türk kahvesi ve sütlü şekersiz nescafe su şuana kadar 1.5 litre.

SPOR:

Koşu: 30*4=120
Egzersiz: 60*3=180
Yürüyüş: 30*2=60

Pilates: 30*3=90

TOPLAM: 450 point Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812

Ahanda ben bayılarak uykuya gidiyommmm :ruh::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

anaaaaam nettin bi de koştun muuuu :sinirli:

ayağın ne durumda ?

menün sporun şahane de ... özledik be seni :KK200:

Ausss senin kehanetler artıyor heee

şu an üzerindeki kıyafeti de söylerim de .... tırsıp kaçmayın benden :KK53::KK53::KK53::KK53:

Çoh tatlıdır da her sene 1 hafta tatili var. Çocukların arkasını toplar. Temizlik yapar. Sonra bi kahve içer tatili bu kadar. Dedim ki gelsin suyla haşır neşir olsun. Yoh safra bastı yoh midem bulanıyor dedi kaçtı gene
:deli:
Canımmm:KK19:o kirlenir korkusuyla girmiyor tipik türk kadını mide bahane :)

Back
X