- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin
Bende :) Acaba gerçekten ikinci çocukta böyle mi oluyor anneler:))Gunaydin
Ben birinci resimdeki gibiyim tek cocuk anne paniği)
Oyle olunuyormus herkes bana oyle söylüyor ama ben iki olsa yine ayni olurum herhalBende :) Acaba gerçekten ikinci çocukta böyle mi oluyor anneler:))
Bende :) Acaba gerçekten ikinci çocukta böyle mi oluyor anneler:))
İlk çocuk tecrübe oluyor ikincide edindigin tecrübelerle duygularını yatıştırmayı öğreniyorsunOyle olunuyormus herkes bana oyle söylüyor ama ben iki olsa yine ayni olurum herhal)
Üçünde telef oluyorusun"amannnnn hepsi ayni bu meletlerin" deyip kafayı sırıyorsun
İlk ikide okul açılacak bir panik bir panik ne olacak ne bitecek çocuk alışacakmı kırktana tane soru
Pazartesi oryantasyon için okuldayız bir relakx bir relakx![]()
Allah hep iyi günlerini göstersin hepsininÜçünde telef oluyorusun"amannnnn hepsi ayni bu meletlerin" deyip kafayı sırıyorsun
İlk ikide okul açılacak bir panik bir panik ne olacak ne bitecek çocuk alışacakmı kırktana tane soru
Pazartesi oryantosyon için okuldayız bir relakx bir relakx![]()
O beni rahatsız ediyor işte ilgisizmi duruyoruz diye düşünüyorumOrdan bakinca cokmu rahat gevsek gorunuyoruz acaba![]()
Tebrik ederim makbuleGünaydın ilk kilo bildirimi benden gelsin
63.2 iki hafta önceki idi sanırım
Bu hafta 62.2 1 kiloyu düşersem 61.2hedefi tutturdum
Fark 2 (tartı farkı var 1 kilo)![]()
O günlere sağlıkla geliriz insallah portakalımAllah hep iyi günlerini göstersin hepsininBizde dün iç çamaşırı alışverişi yaptık. Tuvalet iletişimini sağlıkla atlatmışızdır inşallah gündüz kısmını. Eşime diyorum daha bunun sütyen alışverişi gençkız alışverişi sonra üniversite alışverişi..... varda var. Büyüdüğüne kanıt dünkü külot alışverişi oldu bizde de
Bir adım attık inşallah
Gribin tek ilacı dinlemek kuzum dinlene bidigin kadar dinlen daha cabuk atlatır sahalara dönersin yineEsim bugun erken gitti gec yattim zaten yuruyuse gidemedim.
Kizlarda erken uyandi.
Yemeden icmeden kesilip battaniyemi alip 15 bin gün yatasim var.
Grip sadece basimami gelmis 70 kilo var su an kafam kesin.
Canimin tek istedigi sey boyum kadar bir fistikli cikolata idi gece simdi onuda istemiyorum.
Kalkali 1,5 saati geciyor hala yatmaya calisiyorum. Sabahlari yurumeye alisan fucudumu sekteye ugratmanin alemi yohtur diyerekten zorla bi tarafimi kaldirip hareket edecegim.
Aslında şimdiden başladı o ben yaparımlar:) Mavi renk istiyorum etek giymek istiyorum pantolon istemiyorum gibi gibi:))O günlere sağlıkla geliriz insallah portakalım
Ama herşey bu günkü gibi kalmıyor çok farklı boyutlara ulaşıyorbugün sen alışverişini yaparken yarın ben yaparım oluyor
![]()
Çok geçmiş olsun bonuscum. O battaniyenin bir ucuna da ben ilişsemEsim bugun erken gitti gec yattim zaten yuruyuse gidemedim.
Kizlarda erken uyandi.
Yemeden icmeden kesilip battaniyemi alip 15 bin gün yatasim var.
Grip sadece basimami gelmis 70 kilo var su an kafam kesin.
Canimin tek istedigi sey boyum kadar bir fistikli cikolata idi gece simdi onuda istemiyorum.
Kalkali 1,5 saati geciyor hala yatmaya calisiyorum. Sabahlari yurumeye alisan fucudumu sekteye ugratmanin alemi yohtur diyerekten zorla bi tarafimi kaldirip hareket edecegim.
O beni rahatsız ediyor işte ilgisizmi duruyoruz diye düşünüyorum![]()
Emin olun öyle olunuyor tecrübe ile sabitBende :) Acaba gerçekten ikinci çocukta böyle mi oluyor anneler:))
tsklerTebrik ederim makbule![]()