Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Hayırlı cumalar 7. takımın güzelleri...
Gönlüm sizden yana derece gelir zaten güveniyorum hepinize:rapci:
Günaydın ❤
Günaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Kuzum hayırdır ben yine bir şeyleri kaçırmışım :oops:ne emaliyatı o_O

Günaydın ilk kilo bildirimi benden gelsin

63.2 iki hafta önceki idi sanırım
Bu hafta 62.2 1 kiloyu düşersem 61.2 :KK6:hedefi tutturdum :KK73:
Fark 2 (tartı farkı var 1 kilo):KK37:

Tebrikler makbulem :KK200:
şimdi sana +1 tartı farkı ekleyeyim ve burdan yola devam .. anaaaam 50 ler geliyor :halay:

günadyın kızlar

başlangıç 66,8
bundna sonra her cuma bildirim yapıcam düzenli
diyete yeni başlıyormuş gibi bu kiloyu baz alıyorum:spor::spor::spor::spor:

:halay::halay::halay:

merhabalar ben takım kaptanı aus :KK53: ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen , 2 hafta deneme süren var :KK70:

kilonda çok değilmiş , 3 aya mezun ederiz seni :KK73:

Günaydın. Bende bir kaç gün önce 72 idim, sabah 72.5 çıktım :KK43: wc siz. Bir daha tartılacam bakalım. Uykusuzum, sabahın köründe kalktı yine küçük. 5 den beri sinir harbi yaşıyorum, huysuzlukları bezdirdi :KK43:

bekle canım bekle uykusuzluk , sabah kargalarla uyanmak ödem yapar

Hayırlı cumalar 7. takımın güzelleri...
Gönlüm sizden yana derece gelir zaten güveniyorum hepinize:rapci:

:KK200::KK200::KK200: gönlünü yediğimin :KK15:

akmasa da damlarız Allahın izni ile :KK49:

oyyyyyyyyyyyyyyy benim delim gelmiş :KK200::KK200::KK200:

sende çok özlendim canım ya ... iyisin değil mi şimdi ?

he ne diyeceğim hani senin geçen fırıldak gibi döndüğünü gördüğün foto vardı ya :deli::deli: bende ortası azıcık oynadı ... deli değilmişim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gunaydin kizlar..

Kilomu yazayim artik bende..

76.1

Toplasan 6 kilo verecegim ileri geri 74-76 arasi gidip geliyorum..

Gecen hafta 78 i gördüm..Allahtan 80 e varmadan dönüyorum:))

canım @masumm da sıfırdanmış gibi bugün başlıyor .... sende takıl ... 2 aylık işin var yahu en çok .
hadi yaz da bitti ...
artık düzenli gel .. bitirelim şu işi :KK19:

canım @masumm da sıfırdanmış gibi bugün başlıyor .... sende takıl ... 2 aylık işin var yahu en çok .
hadi yaz da bitti ...
artık düzenli gel .. bitirelim şu işi :KK19:
Insallah ausum burdayim artik..aslinda sıkı tutsam 1 ayda da veririmde o azim yok.

O zaman 8 ekim hedefim 72 olsun. Fava ekleniyor mu bu mesajimi ekleyeyim :))

Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Akşam a doğru antebin bı ilçesi ne başsağlığı na gittik cenaze evinde az kuru fasulye pilav yedim tartı arifesinde hiç olmadı
Arkadaşa yiyemem diyemedim
Yarın sabit bile gelsem svinicem
Diyeteyken herhalde hiç düzenin sasmamali
Hayırlı geceler hanımlar
Fatmam gunaydin.

Arkadasa yiyemem diyemedim yazmissin..eger diyetteysek diyecegiz..yada bilinsin istemiyorsan midem rahatsiz bu bana dokunuyor vb.pembe yalanciklar soylenebilir..:)

Back
X