Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hocam burda arkadaşlarla başlıycaktık günler az daha kısalsında :-)

aynen günler kısalsın öyle tutmak daha iyi
aslında benim biraz borcum var her sene tutcam diyorum kalıyo,birlikte tutsak ne güzel olur
Günler kisayken daha rahat olur.Ben de biraz daha kilo vereyim de öyle başlarım diyorum ama kalıyor. Hamilelikte tutamadim oncekileri tutamadan hamile kalmistim.Bu sene de 10 gün eklendi say say bitmiyor.
Aynen bende düşünüyorum Aralık gibi başlıyor diyorum inşallah

Benimde var sayısını bilmiyorum birde..aslinda 1 gün tutup 1 gün tutmadan yapilabilirde yapmiyoruz iste..

Esimin bir arkadasi yillardir surekli boyle yapiyormus..yaz kis..oyle alışmış ki sporunu herseyini yapiyormus sanki oruc degil gibi..
Valla iyiymis o hic aklima gelmezdi.

Aslinda simdi de cok rahat tutulur aebenim.6 yi gece okunuyor havalar serin..o sicaklarda zorlanmadik simdi hic zorlanmayiz.su mereti icmesem hemen baslicam da kendimi hazırlıyorum hergun..once bu senenin borclarindan 7 gündü ondan baslayayim sonra geriye dogru gideyim diyorum.
Sabah bixim kuran kursu var bir iki aya hocamiz doguma gidecek hülyam .
Orda kahvaltı faslı var insanları çekindirmek istemiyorum ;)
1 aya kadar başlarım inş kenfi adıma .
Günler dahada kısalıyor.

Senin için ayrıca süper olur sen çok güzel kiloda veriyorsun niyetliyken

anlamıyor işte hayrişim napim ben daha, ben diyom çiçek o diyo kötek :KK70:
Odun anam odun. Bi de evlen benlen diyordu:deli:

ütü yaptım geldim
makyajımı silip saçlarımı yıkıycam
sabahta fonler çıkarım

ulan bi gün gezecem diye gecenin köründe ütü yaptım

keşke astronot olsaydım ya giyin bi şişme elbise çık uzaya yat 8 ay ütü, çamaşır bulasık yok mis gibi :KK70: :KK70:

Benim kızımda pek süslü hiç anasına çekmemiş. Kizimda Yengeç.
Yav ben de yengecim... Ne kadan isterdim süslü bir kız olmayı ama yok olamadım olmuyor. 40 yılda bir anca. En son ne zaman oje sürdüm hatırlamıyorum:olamaz:
astronot kıyafetimde en pulluusundan olacak :KK70: :KK70: sus pus herşeyde mium ben tipik yengecim :KK66:

çok açım bende kactim, sabah kuru biber ıslattım onu kavurup yiyeceğim
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK12: önce trip atayım insan yiğidosunu gardaşını unutur mu? Hayır meslek hayatına sorunlarımla o kadar katkı da bulundum :KK70:
Neyse :KK19: sen on numarasın kuzum iyi ki tanımışım seni. Kararla azimle gördün bu rakamı :KK15: harika bir iş çıkardın. Benden sonra geldin benden önce mezun oldun var ordan hesap et :KK53:
Datlım unuttuğumdan değil çoook uzattım zaten ondan herkesi kalem kalem yazmayım dedim... Sen gönlümün yiğidosusun aşkolsun. Güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederimmm:KK200::KK15:

Twerkte ne olankendimi cahil hissttim

Yeni mezun kutlarım

Haftada bir rahat 10varda bir rahat ustude olabilir
Mesela.aksamdan beri bu dördüncü makina bi rahat 2makina daha yıkarım
Bende neymiş diye baktım bakmaz olaydım . Bizim bekar kızlar bizi geçmiş ayol :sopa:

Odun anam odun. Bi de evlen benlen diyordu:deli:

Yav ben de yengecim... Ne kadan isterdim süslü bir kız olmayı ama yok olamadım olmuyor. 40 yılda bir anca. En son ne zaman oje sürdüm hatırlamıyorum:olamaz:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Datlım unuttuğumdan değil çoook uzattım zaten ondan herkesi kalem kalem yazmayım dedim... Sen gönlümün yiğidosusun aşkolsun. Güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederimmm:KK200::KK15:

Aaaa yengeçlerin yüz karası keşke şuan foto atabilsem sana ,;)

aynen deniz balığı, evet balığı seviyorum ama kajupi gibi çok üst üste oluncada bıkkınlık geliyo

bende balık dönemi bitince rahatlıyorum
balığı severim ama senin gibi sinir olduğum dönemlerde olmuyo değil,allahtan eşim temizler yıkar,süzgeçte hazır bana bırakır,bende heryere yağ sıçratmasından kokusundan bıktım

gözün arkada kalmasın kaptanım sen mışıl mışıl uyu :uykucu:

ayy ne güzel ev işi yapıcan,benim ev süpürülecek silinecek azda olsa ütüm var, camlarım çok pis kışa giriyoruz ama yinede bi üstünden almak istiyor
uff hayat çok zor:işsiz:

hemde nee:confused:
ben direk ölü taklidi yaptım eflal
Eki Görüntüle 2060755

kolay gelsin ablam:temizlik:
Ben küçük tüp aldım balkonda gazete serip kızartıyorum her seferinde dolaplara kadar mutfak temizlemekten bıkmştm çünküüü:KK51:

Ben küçük tüp aldım balkonda gazete serip kızartıyorum her seferinde dolaplara kadar mutfak temizlemekten bıkmştm çünküüü:KK51:

diğer evimdeyken bende hep kızartmalarımı balkonda yapıyodum ama bu evimde balkonum yok
o yüzden kızartma çamaşır hep sorun benim için:KK42:

Oy oy mezun mezun kahvaltı mı yapıyosun sen kajummmm

Afiyet olsun kuzuma
Eveeet.
Yalnz hepsi hepsi yediğim de peynr çay poğaça :kk77: kral sofrasına oturmuş gibi zevk aldm ama o poğaçayı ısırrken o yumuşacık lezzet dişlerimden bütün hücrelerime işledi sankiii çok özlemişim:21:

Back
X