Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın hayırlı pazarlar olsun
Siz yazınca düşündüm 3kardesim var hic küstük mü ama hayir ya biz hic küsmedik ne çocukken nede büyüyünce çünkü onlar benim gözümde hep küçükler ablalık böyle birşey sanırım biraz annelik gibi
İnsallah dargınlar barışır dargınlık bana göre çok ağır bir yük insan taşıdıkça eziliyor kimseyle küsmek kırmak istemem o zaman hayat banada çekilmez oluyor(bu arada herkesin durumunun kendime özel taraflarının olduğunun farkındayım)

Spor grupları taslak haliiiii

Spor kaptanlarım @nehirnil111 ve @begum75 Onay verirse böyle olacak

HİPERSTARLAR
@igdedali
Whiteblacklife Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
Sguat girls Sguat girls

MEGASTARLAR
@Ahu060812
@eflalim
Nevreste Nevreste
@deynepnaz

SÜPERSTARLAR
@begum75
ecemavi ecemavi
Nefs Nefs
@kelebekolacam
ada81 ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
@nehirnil111
@masumm
@Antepia27
@nar_cicegim
@60kiloyum
@ErSeSi

Her grup kendi içinde yarışır her hafta en çok puanı olan 1. Olur. Begüşüm nilişkom nasıl?

Kızlar fikirlerinizi bekliyorum öneriler vs de olursa açığım.

EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM
Ay sevgili kaptanim beni superstar lığa layık görmüş teşekkür ederim efendim
Kahve yaptim..
Cam kenarina kuruldum oglummm uyandiiii.
Hep öyle olur ben sicak kahve icemiyorum kucukler devamlı etrafım da

Gunaydinnn kizlarrrr

Cook yorgun uyandim heryerim agrimis dunku temizlikten...birazda sesim gitmis uyandimmm ayyy bu kış hastalıklı gececek herhal belliii......

Günaydın canım..
Kiz yeter temizlik temizlik fazlası zarar.
Rahat ol yahu azcık. ;)
;)

Günaydın hayırlı pazarlar olsun
Siz yazınca düşündüm 3kardesim var hic küstük mü ama hayir ya biz hic küsmedik ne çocukken nede büyüyünce çünkü onlar benim gözümde hep küçükler ablalık böyle birşey sanırım biraz annelik gibi
İnsallah dargınlar barışır dargınlık bana göre çok ağır bir yük insan taşıdıkça eziliyor kimseyle küsmek kırmak istemem o zaman hayat banada çekilmez oluyor(bu arada herkesin durumunun kendime özel taraflarının olduğunun farkındayım)
Ablam iyiki var evet kusuyoruz darılıyoruz 3 gün sonra bisey olmamış gibi davranıyoruz.. sagolsun bak bu konuda ablam bana göre daha iyi o aramasa ben uzatırım o hemen arar aysimayi bahane eder falan konusuruz.....

Bizimde imtihan annem isteeee kuser aylarca yillarca aramaz öldüler mi kaldilar mi demez torunlarini merak etmez.... varsa yoksa oğlu.....anneme cook gönlüm kırık yazsam buradan fizana yol olur. :cry:

Back
X