Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi akrabiz vardi kiz severek kacmisti.
2cocugu var enkucugu 4yasindaymis.
Bugun duydum ki baska bi evli cocuklu adama kacmis cocuklarini birakip.
Cok uzuldum cokkkkk.:KK42:
Cocuklugumda zamanimiz hep beraber gecmisti.
Nasil yapti diyorum aklim almiyor.
Cok iyiniyetli cok yardimsever biriydi.
Aksam erken uyudum.
Moralim diplerde...

Ney bukadar gözlerini kara yapan acaba :( çocuklara yazık

Çocukları almaya gidiyorum kahvaltıya anneme pisi yapmış hamur kizartmasi bana yumurta hasla dedim

Bı akrabamiz vardı uzaktan eşi kendini atmış balkondan 52 yaşında amca :KK43: nereye gidiyor bu dünya vefaat etmiş
Aaaa valla nereye gidiyir bu dünya.. maneviyat azaldikca bunlar oluyor ..

Çocukları almaya gidiyorum kahvaltıya anneme pisi yapmış hamur kizartmasi bana yumurta hasla dedim

Bı akrabamiz vardı uzaktan eşi kendini atmış balkondan 52 yaşında amca :KK43: nereye gidiyor bu dünya vefaat etmiş
:( :(
Allah rahmet etsin..

Minnoşluk duygusallık yeter bu kadar menüye geleyim. Gerçekler acıdır.
Ne diyodu bir dizide ''tatlı tatlı yemenin acı acı geğirmesi olurmuş''

Cumartesi yemesi

Sabah 10:00
1,5 peynirli yumurta
1 dilim tam bugday
6-7 zeytin
Biraz peynir, domates
Kizlrin cikolatali ekmginden birkac isirik
( bebelerin rızkını yiyen bonus)

Oglen 15:00
2 tane tost, domates
5 ceviz+dut kurusu ve cay

19:30 tempolu yuruyus 65 dk

21:00
1 dilim tam bugdayla az beyaz peynir
2 kuru incir, 10 tane fistik

Gece kahve fincaniyla süt ictim midem agriyodu diye.

@MiuLego boyle menuyle geldigim icin ozur dilerim dun coco beyaz ekmekli savdvici icin nasil uzulmustu.
Aksam dusununce bende uzuldum utandim bos bulundugum icin. Evde bisey kalmamisti alisverisede gec cikabildim.
Butun imkanimi cocuklari sonuna kadar zorlayip o satte yurumeye ciktim ins faydasi olur.

Bugun protein yapiyorum dunku beyaz ekmegi baska turlu atamam vucudumdan.

Bu yazıyı bende yazdım sayın :KK68:
Tek fark 2 kardeşim var :KK45:
Ah ah en buyuk ablam icimde yara resmen.
Taaa cocukluktan herseyime karisir.
Kiloma boyuma kiyafetlerime yasam tarzima herseyime.
Dugunumden once ufak bi kriz olmustu dugun tarihiyle alakali ablam ablalik yapacagina fitnelik yapti.
Seni oldurecegim falan vs.
Abnemlere devamli gaz verdi.
Evime geldi.
Ilk defa oglum kucuk yeni bi sehre gelmisim.
Alisamamisim.
Evin pis kokuyor .
Cocuk kokuyor. Falan sacma sapan seyler.
Evimiz yeni insaatti vede temizdi.
Yun yorganlar kokmusmus.
Iyice paranoyak olmustum.
Insan gercekten abla olsa derki hadi gel beraber halledelim der ablalalik yapar.
Ah ah o zamandan beri gorusmuyorum.
Annemler uzuluyor ama ablamin huyunu bildikleri icin bisey demiyorlr

Dugunumden once ufak bi kriz olmustu dugun tarihiyle alakali ablam ablalik yapacagina fitnelik yapti.
Evime geldi.
Alisamamisim.
Evin pis kokuyor .
Yun yorganlar kokmusmus.
Insan gercekten abla olsa derki hadi gel beraber halledelim der ablalalik yapar.

Cok uzuldum ya :( ya kardes bu darginlik olsa bile boyle uzun sure gorusmemek kotu ya :(

Herkes yerinde iyi olsun ne diyim.

Nare83 Nare83 senin yazdiginada uzuldum hastamiydi acaba?
Benim oglani goturdugum ozel bi dr vardi yillar sonra pahali geldi biraktik goturmeyi ama hep bilirdik orda oldugunu bisey olsa sorardik.
1-2 sene oluyo kendini astigini duyduk şok olduk. Hala ordan gecerken bi urperiyorum.
Kansermis agirmis durumu kaldiramamis dediler ne kadar dogru bilinmez.

Günaydınlar herkese :KK3::KK3:

Göz ucu ile geçmiş taradım ... Nare83 Nare83 Allah rahmet eylesin , taksiratını affeylesin ne diyeyim ... intihar :KK43:

suspushanimcim suspushanimcim canım senin yazdığın olayda çok acı ...evlatlar için ..ana baba için ..eş için ... nasıl bir vicdan anlamam mümkün değil ...

bizim burada da oldu ..çok daha entrikalısı .. asla konduramayacağın bir tipte kadın , eşi vardiyada ...oğlu uykuda iken evden çıkıp :KK62:

Kardeşler de konuşulmuş ... bende abimle konuşmuyorum ...zaten 2 kardeşiz . o da yok işte 2 seneyi geçmiştir .
Oysa abi kardeş değil arkadaş gibiydik ..eşim derdi hep , iyiyken çok enseye tokat oluyorsunuz :rolleyes: sonra da bi şeye alınıp hhhop kavga . Abim üzerinize afiyet balıktır . Dünyada görüp görülecek en saçma esprime alınıp saydı da saydı bana ...ordan beri de görüşmeyiz ....
Yusuf ki deli olurdu ona ...bekar olduğu için abim çok gelir kalırdı bizde . dayı yeğen oyunları efsane idi ... düşünün çocuk çabuk unutur ..en son 5.5 yaşında gördü dayısını ...hala dayım der ... keşke işleri çok olmasa gelse der .... ben çok yoğun başka şehirde diyorum .

amaaaaaaaaaaaaaaaan öyle işte aaaa dostlar :KK19:

Ablam iyiki var evet kusuyoruz darılıyoruz 3 gün sonra bisey olmamış gibi davranıyoruz.. sagolsun bak bu konuda ablam bana göre daha iyi o aramasa ben uzatırım o hemen arar aysimayi bahane eder falan konusuruz.....

Bizimde imtihan annem isteeee kuser aylarca yillarca aramaz öldüler mi kaldilar mi demez torunlarini merak etmez.... varsa yoksa oğlu.....anneme cook gönlüm kırık yazsam buradan fizana yol olur. :cry:
İnşaAllah daha.gec olmadan gözünü gerceklere açar
Aslinda kardeşin bi evlensse :olamaz:
Dun kadin giderken dediki evin temizdi aslinda buyuk oldugu icin bu saate kaldimmm... esimde bak gordun mu temiz Evi temizlettin diye soylenip durdu
Zaten sen hulya bide vaytin Maaşallahı var
Titiz hanımlar

Gelir inşallah en kisa zamanda.
Elektriksizlik çok kötü :KK43: :KK43:
Geldi:halay: sallayan smileyden.tırstım ya ne.salladığı belli olmuyor:KK53:

Ney bukadar gözlerini kara yapan acaba :KK43: çocuklara yazık
Seytana uydun mu olmayacaklar oluyorRabbim bizi ve tüm insanları korusun

Nasıl üzüldüm cok acı
Eltimin abiside böyle bir muammayla gitti

Evde acilmamis bi paket yulaf ezmesi var onu granola yapmayi dusunuyorum. Firinda pekmezli falan.
Sonucu bizede yaz tabi tarifide olur mu

Evime geldi.
Alisamamisim.
Evin pis kokuyor .
Yun yorganlar kokmusmus.
O biraz farklıymış yinede İnşaAllah duzeltir huylarını

Bi akrabiz vardi kiz severek kacmisti.
2cocugu var enkucugu 4yasindaymis.
Bugun duydum ki baska bi evli cocuklu adama kacmis cocuklarini birakip.
Cok uzuldum cokkkkk.:KK42:
Cocuklugumda zamanimiz hep beraber gecmisti.
Nasil yapti diyorum aklim almiyor.
Cok iyiniyetli cok yardimsever biriydi.
Aksam erken uyudum.
Moralim diplerde...
Tövbe estağfurullah, insan şaşırmaya görsün :(

Ayy ne diyorsun ya :( borcu vardır muhtemelen.

Evet küslük konuşulmuş. Dinimizde zaten üç günden fazla küs kalmak yok malum. Peki ne oluryorda kardeş kardeşe küsüyor. Oluyor işte çünkü insanız en nihayetinde. Herkes birbirinin alanına düşüncelerine saygı duysa küslük olur mu şu dünyada.
Kardeş diye anne baba diye vs yani kimse kimsenin hayatını yönetmeye çalışmayacak, birbirinin hayatına saygı duyacak. Sorarsa konuşacak sormazsa yaşantısı hakkında fikir beyan etmeyecek.
Bizde abimle 7 sene küs kaldık bütün kız kardeşler, çok kötü şeyler yaşadık gelinimiz sayesinde, abim düğünüme bile gelmedi.
Ama yine de abimdi o benim. Beraber oyun oynadığımız, beraber yiyip içtiğimiz abim.
Çok şükür barıştık.
Esimin ailesinden de kendi çevremden de öğrendiğim şey, işin suyunu çıkarmayacaksın, her daim ufak bir mesafe olacak, herkesle kalpten değil dilden konuşacaksın.
Bunu sevdiğim bir abla söylemişti. Esimin ailesi için, kalbinle konuşma artık onlara sadece dilinle konuş diye. Öyle yapıyorum sadece merhaba merhaba , küslük yok yani ;) sınırımı çizdim bitti. Ha içimde de zamanla bitecek çok şükür azaldı.
Benim felsefem bu artık kim olursa olsun sınırımı aşamaz ve herkes kalpten konuşmayı haketmez.

@MiuLego yahu sen niye evden çıkıp çıkıp duruyorsun :sinirli: olabilir konuşmuyorsanız konuşmuyorsunuz .... sığıntı değilsin ya orada ..ikinizin ortak evi .. gece gece hep sokaklarda vakit geçirmece :sinirli::sinirli:

kır dizini otur evde .

meselenizi de konuşun . barışın barışmayaın ama konuşun .

Back
X