Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balik erkegiiii mii amaaaaannnn.....Günaydınlar herkese
Göz ucu ile geçmiş taradım ... @masumm Allah rahmet eylesin , taksiratını affeylesin ne diyeyim ... intihar
@suspushanimcim canım senin yazdığın olayda çok acı ...evlatlar için ..ana baba için ..eş için ... nasıl bir vicdan anlamam mümkün değil ...
bizim burada da oldu ..çok daha entrikalısı .. asla konduramayacağın bir tipte kadın , eşi vardiyada ...oğlu uykuda iken evden çıkıp![]()
Kardeşler de konuşulmuş ... bende abimle konuşmuyorum ...zaten 2 kardeşiz . o da yok işte 2 seneyi geçmiştir .
Oysa abi kardeş değil arkadaş gibiydik ..eşim derdi hep , iyiyken çok enseye tokat oluyorsunuzsonra da bi şeye alınıp hhhop kavga . Abim üzerinize afiyet balıktır . Dünyada görüp görülecek en saçma esprime alınıp saydı da saydı bana ...ordan beri de görüşmeyiz ....
Yusuf ki deli olurdu ona ...bekar olduğu için abim çok gelir kalırdı bizde . dayı yeğen oyunları efsane idi ... düşünün çocuk çabuk unutur ..en son 5.5 yaşında gördü dayısını ...hala dayım der ... keşke işleri çok olmasa gelse der .... ben çok yoğun başka şehirde diyorum .
amaaaaaaaaaaaaaaaan öyle işte aaaa dostlar![]()
yazarim canin youtube da guzel tarifler varİnşaAllah daha.gec olmadan gözünü gerceklere açar
Aslinda kardeşin bi evlensse
Zaten sen hulya bide vaytin Maaşallahı var
Titiz hanımlar
Geldisallayan smileyden.tırstım ya ne.salladığı belli olmuyor
Seytana uydun mu olmayacaklar oluyorRabbim bizi ve tüm insanları korusun
Nasıl üzüldüm cok acı
Eltimin abiside böyle bir muammayla gitti
Sonucu bizede yaz tabi tarifide olur mu
O biraz farklıymış yinede İnşaAllah duzeltir huylarını
Evet canim oyle yapicam citir citir kitir kitir, az zeytinyagli firinda yapicam. Icine neler atsam onu dusunuyorumÇoook güzel olur çiçeğim kesin yap hem sağlıklı hem uzun süre dayanır .. çantana atar okula da götürürsün
Afiyet olsun canımcım erkenden kapatılmış gün detoks sular hüpletilmiş mide bozulcak büyük ihtimal :)@nehirnil111 @MiuLego
Spor 30dk tempolu yuruyus
1saat normal yuruyus
Sabah
2dilim kepek ekmek
Kiymali menemen
Salatalik
Marul maydonoz
Zeytin
Aksam ogle 14.30
5yk basmati pirincten tavvuklu pilav
Karnibahar salatasi
Su 2.5 litre
Maydonoz cayi
Karnibaharin haslama suyu pulbiberli
Afiyet olsunMinnoşluk duygusallık yeter bu kadar menüye geleyim. Gerçekler acıdır.
Ne diyodu bir dizide ''tatlı tatlı yemenin acı acı geğirmesi olurmuş''
Cumartesi yemesi
Sabah 10:00
1,5 peynirli yumurta
1 dilim tam bugday
6-7 zeytin
Biraz peynir, domates
Kizlrin cikolatali ekmginden birkac isirik
( bebelerin rızkını yiyen bonus)
Oglen 15:00
2 tane tost, domates
5 ceviz+dut kurusu ve cay
19:30 tempolu yuruyus 65 dk
21:00
1 dilim tam bugdayla az beyaz peynir
2 kuru incir, 10 tane fistik
Gece kahve fincaniyla süt ictim midem agriyodu diye.
@MiuLego boyle menuyle geldigim icin ozur dilerim dun coco beyaz ekmekli savdvici icin nasil uzulmustu.
Aksam dusununce bende uzuldum utandim bos bulundugum icin. Evde bisey kalmamisti alisverisede gec cikabildim.
Butun imkanimi cocuklari sonuna kadar zorlayip o satte yurumeye ciktim ins faydasi olur.
Bugun protein yapiyorum dunku beyaz ekmegi baska turlu atamam vucudumdan.
Ara ogunde kahvenin yanina ye bi kasik ne olcak kuzuBenim öksürük ilerliyor. Diyet diye pekmez vs de yemiyorum![]()
Ay ne ki o bakıyım bende de var yulafBalik erkegiiii mii amaaaaannnn.....
yazarim canin youtube da guzel tarifler var
Evet canim oyle yapicam citir citir kitir kitir, az zeytinyagli firinda yapicam. Icine neler atsam onu dusunuyorum
İncir hurma ceviz fındık kesin olsun derim ben bir de tarçınBalik erkegiiii mii amaaaaannnn.....
yazarim canin youtube da guzel tarifler var
Evet canim oyle yapicam citir citir kitir kitir, az zeytinyagli firinda yapicam. Icine neler atsam onu dusunuyorum
OLur mu eflalim sabah uyanır uyanmaz bir bardak ılık suyla 1 kalık ye pekmez ya da kahvaltıda. Ne demek diyet diye yiyemiyorum. Diyette pekmez yasak değil hastayken hiç hiç değiBenim öksürük ilerliyor. Diyet diye pekmez vs de yemiyorum![]()
Cok guzel bisey eflalim dene bence. Markettr satiliyor ama almiyorum seker katiyorlar evde yapmak daha mantikli bal da katabilirsinAy ne ki o bakıyım bende de var yulaf
Tamamdir not aldim. Evet tarcin eveeeetttİncir hurma ceviz fındık kesin olsun derim ben bir de tarçın![]()
Ay baktım şimdi , markette hep görüyordum kalorilidir diye almıyorum. Bende yapayımCok guzel bisey eflalim dene bence. Markettr satiliyor ama almiyorum seker katiyorlar evde yapmak daha mantikli bal da katabilirsin
@Davina bu bir vefa mesajidir...aklima gelirsin ara sıra, bazı bazı... bir sarki birakayim sana. Ciğerin yerini hissettiren cinsten![]()
İhtiyacin vardir belki seninde biraz muzik dinlemeye... belki sende yorulmuşsundur güçsüzsündür..
Yetişemiyosundur hayata.
Aldığın ama okuyamadığın içine dert olan kitapların vardır..
Uğramadığın ama akıllarına düştüğün dostların vardır kesin
Hic unutma olur mu..hiç..
Mesaji ne zaman okursun bilmem çok fazla duygulanma emi ♡
Evet evet ondanO kadar kkdayim bunlar yoksam sütgen mi
Yeni caktim iyi mi![]()
@MiuLego yahu sen niye evden çıkıp çıkıp duruyorsunolabilir konuşmuyorsanız konuşmuyorsunuz .... sığıntı değilsin ya orada ..ikinizin ortak evi .. gece gece hep sokaklarda vakit geçirmece
kır dizini otur evde .
meselenizi de konuşun . barışın barışmayaın ama konuşun .
@MiuLego kuzum aus haklı gece gece dolanma aklım kalıyor ya. Sorunu konuşun derim![]()
Kıvamı nasıl sevdiğinize bağlıTeşekkür ederimNevreste
1 litre sute 2cay bardağı pirinç çok gibi
Gerçi şu moda bardaklar cikali karıştı herşey, biz kahveci bardağı kullancaz demi
Abla kardeş kavgası böyle uzun sürer mi hiç,siz kardeşsiniz, şapkaları önünüze koyup bidaha düşünün derim
Ahanda yakalandılar
O kadar enercikim diyodun niye yattın hemen
Eline sağlık kaptanım çok güzel olmuş
Bana uyar, beni süperstar yapmışsın ben gruptakileri yenerim kitek rakibim süperstar Ajda Pekkan
Neden böyle bir şey yaptiki
Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın
Çocuklara yazık olmuş![]()
konuşmıcam
Yüzyüze gelmek istemiyorum ki hiç. Dışarıda kafam daha rahat.
Ablam beni çok sever aşırı da düşkündür. Annem kadar sever beni. Sorun şu ki dilinin kemiği yok. 30 yaşımdayım ve artık çok sıkıldım! Birşey söylerken karşısındakini kırıp kırmayacağını düşğnmemesinden. Ben açık sözlüyüm içimde tutamam der geçer gider.
Bu açık szölülük değil ki. Sinirse ben de sinirliyim. Ben de biliyorum içimden geçeni söyleyip rahatlamayı oh be demeyi. Ama ablama asla diyemem.. kırılır üzülür korkarım.. o da o an ağzına ne gelse söyler.. asla ardını düşğnmez.. çünkü sinirlidir çünkü abladır söylemeye hakkı vardır..
Artık kırılmaktan çok yoruldum.. sanrım birbirimize tahammülümüz kalmamış artık. Beni sevmediğini be istemediğini düşünüyorum.
Başka eve çıkayım derim izin vermez annem de ablam da. Onunla ilgili başka detaylar var çünkü..
Öyle işte.. bunaldım.. tartışacak gücüm de yok. Kötü bir bakışına tahammülüm de.. o yüzden yüzyüze gelmemek en iyisi.
İçme yeşil cayyy coookk zararlı zayıflatır falan