- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Makatte ve küçük çiş çıkışındaki kaslı yapı.kasilip gevsemesi bebekken istem dışı sonradan istemli çalışma ya başlıyor.Sfinkter ne kine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makatte ve küçük çiş çıkışındaki kaslı yapı.kasilip gevsemesi bebekken istem dışı sonradan istemli çalışma ya başlıyor.Sfinkter ne kine![]()
Ahhh kaptan yaktin beni ipe 4 elle sarılma vakti geldi o zamanbu eşsiz fikir benimdibegüm dedi olmaz bireysel olursa bizim hiç şansımız olmaz ... o zaman dedim babalardan bi grup ..puanlara göre yapıp grupları
![]()
Peki kızımı 1 5 yaşında bezden kesmek istiyorum doğrumu yaparım yoksa çok erkenmiMakatte ve küçük çiş çıkışındaki kaslı yapı.kasilip gevsemesi bebekken istem dışı sonradan istemli çalışma ya başlıyor.
Okulda çok katı besleniyorum canim en büyük sebep bu evde dengemeye çalışıyorum iki haftadır iştah sorunumuz vardı gripti yemek yemesi şimdi yiyor ama wc yokSütü mümkünse kes canım.biogaia diye probiyotik var insan kullanabilirsin.kakasi çok sertse mutlaka duphalac vb.barsak düzenleyici kullan.
Duphalac bağımlılık yapmaz.cocuklar için uygun.ama sıkıntı giderir sadece.sebebe yönelik de bir şey yapmak lazım.
Sebep genelde süt olabiliyor.
Sen kaç aydır atliyorsun günde kaç tane atliyordunAhhh kaptan yaktin beni ipe 4 elle sarılma vakti geldi o zaman
Okulda çok katı besleniyorum canim en büyük sebep bu evde dengemeye çalışıyorum iki haftadır iştah sorunumuz vardı gripti yemek yemesi şimdi yiyor ama wc yokSütü mümkünse kes canım.biogaia diye probiyotik var insan kullanabilirsin.kakasi çok sertse mutlaka duphalac vb.barsak düzenleyici kullan.
Duphalac bağımlılık yapmaz.cocuklar için uygun.ama sıkıntı giderir sadece.sebebe yönelik de bir şey yapmak lazım.
Sebep genelde süt olabiliyor.
4 aydır canım günde 2000 buluyorSen kaç aydır atliyorsun günde kaç tane atliyordun
Ne faydalarını gördün mesela4 aydır canım günde 2000 buluyor
Canım ben iple zayifladim desem yalan olmaz 4 ayda 26 kilo verdim ip ve egzersiz yaptım spor olarak sadece yeni yeni yürüyüş yapıyorum.Ne faydalarını gördün mesela
Yorumunu okudum ve şu an ip atlicam :)Canım ben iple zayifladim desem yalan olmaz 4 ayda 26 kilo verdim ip ve egzersiz yaptım spor olarak sadece yeni yeni yürüyüş yapıyorum.
Hem ben yengecim hem de eşim. Adama ağız tadiyla trip atamiyom.Burc yorumlarinda fln böyle ilgi lazim esinizle vs gibi seyler yazinca ona okutamiyom çünkü aynisi ona da gecerli.Balik kadini hostur bence, ama erkegin alingani ayni yaprak dokumundeki ali riza bey modeli
Bi de yengec erkegi bazen iyidir bazen asiri melankolik ayyy
Yengec kadini tam melankolikaramizda var mi bilmiyorum ama
![]()
Ahahahahahhaha eksik kalmaz ben nasıl unutmuşummm utan miuuuuuitiraz ediyorummmmmmmmmmmmmm ekssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik var
HİPERSTARLAR
igdedali
Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
MEGASTARLAR
Ahu060812
@eflalim
Nevreste
deynepnaz
SÜPERSTARLAR
begum75
ecemavi
Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
ULTRASTARLAR
nehirnil111
@masumm
Antepia27
nar_cicegim
60kiloyum
ErSeSi
UVERTÜR
Ausencia
![]()
Kız demeeee
Aklını sevdiğimmmmmmmbu eşsiz fikir benimdibegüm dedi olmaz bireysel olursa bizim hiç şansımız olmaz ... o zaman dedim babalardan bi grup ..puanlara göre yapıp grupları
![]()
Onu ben de düşündüm ausum.. uğraşılır zaten zor değil .. yapacuk hem motive olurya @MiuLego bu gruplarda bence üst gruba çıkan alt gruba düşende olsun ... ben olsam üşenmez yapardımbegum75
nehirnil111
![]()
Begüşğm gruplar birbiriyle yarışmıyor.. her geup kendi içinde yarışıyor.. sıralama sabit yani.. en yüksek puanlılar hep hiperstarlarda olucuk sonra mega sonra süper sonra ultra.. ama ausun dediği gibi kimse de kalıcı değil sonuncu bir alt gruba birinci bir üst gruba :))) yani ultrastarlıktan başlayıp kariyerini hiperstarlıkla sonlandıran olabilir düşünsene harikaaaaaOlabilir güzel fikir ama diyelimki bir hafta süper starlar 1.oldu diger hafta 3. Cu her takım her hafta siralama degistirirse nasıl olcak
Tabi bonus kim ki yüzenstar![]()
Ama aus diyoki gruplar arasida geçiş olsunAhahahahahhaha eksik kalmaz ben nasıl unutmuşummm utan miuuuuu
Kız demeeee
Bana da öyle geldii
Tüm duygularımla oynadı bütün sebincimi bitirdi gitti yahu 97 yeter diyor gör de inan duy da inan sanki bana diyor ki 57-67
Aklını sevdiğimmmmmmm
Onu ben de düşündüm ausum.. uğraşılır zaten zor değil .. yapacuk hem motive olur
Begüşğm gruplar birbiriyle yarışmıyor.. her geup kendi içinde yarışıyor.. sıralama sabit yani.. en yüksek puanlılar hep hiperstarlarda olucuk sonra mega sonra süper sonra ultra.. ama ausun dediği gibi kimse de kalıcı değil sonuncu bir alt gruba birinci bir üst gruba :))) yani ultrastarlıktan başlayıp kariyerini hiperstarlıkla sonlandıran olabilir düşünsene harikaaaaa
mantıklı değil mi begüşüm?
Tabi daha nilin de onayını alıcaz sonra yürürlüğe girecek.. grup yok diye kimse spor yapmıyor gibi geldi o yzden paylaştım ben:) yarın tamam derse nilimiz olay budur..
Masum ne denir bilemedim.kızlar hepinize çok tesekurler
valla annenleri mezarlıga bıraktık
içim bi tuhaf oldu sabah sabah.....