Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sütü mümkünse kes canım.biogaia diye probiyotik var insan kullanabilirsin.kakasi çok sertse mutlaka duphalac vb.barsak düzenleyici kullan.
Duphalac bağımlılık yapmaz.cocuklar için uygun.ama sıkıntı giderir sadece.sebebe yönelik de bir şey yapmak lazım.
Sebep genelde süt olabiliyor.
Okulda çok katı besleniyorum canim en büyük sebep bu evde dengemeye çalışıyorum iki haftadır iştah sorunumuz vardı gripti yemek yemesi şimdi yiyor ama wc yok

Sütü mümkünse kes canım.biogaia diye probiyotik var insan kullanabilirsin.kakasi çok sertse mutlaka duphalac vb.barsak düzenleyici kullan.
Duphalac bağımlılık yapmaz.cocuklar için uygun.ama sıkıntı giderir sadece.sebebe yönelik de bir şey yapmak lazım.
Sebep genelde süt olabiliyor.
Okulda çok katı besleniyorum canim en büyük sebep bu evde dengemeye çalışıyorum iki haftadır iştah sorunumuz vardı gripti yemek yemesi şimdi yiyor ama wc yok

Balik kadini hostur bence, ama erkegin alingani ayni yaprak dokumundeki ali riza bey modeli:deli::KK70:
Bi de yengec erkegi bazen iyidir bazen asiri melankolik ayyy:KK20:
Yengec kadini tam melankolik:ıslık: aramizda var mi bilmiyorum ama:oops:
Hem ben yengecim hem de eşim. Adama ağız tadiyla trip atamiyom.Burc yorumlarinda fln böyle ilgi lazim esinizle vs gibi seyler yazinca ona okutamiyom çünkü aynisi ona da gecerli.
Buradan cikan bi sonuc daha @MiuLego kendi burcundan bi adamla da evlenme.

Ahahahahahhaha eksik kalmaz ben nasıl unutmuşummm utan miuuuuu:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
@MiuLego çoook gençsinnnn , çook safsınız ... Antepia27 Antepia27 ya hemen kanmışsın ... fatma sen 99 lara kadar kullanıp atacak bir mendil gibi ... daha da diyet miyet yapmaz :KK12::KK12::KK12: he sonra yine 110 olur o ayrı .... ama yapmaz....

şurda verip vereceği son 7-8 kilo
Kız demeeee

Bana da öyle geldii:KK12:

Tüm duygularımla oynadı bütün sebincimi bitirdi gitti yahu 97 yeter diyor gör de inan duy da inan sanki bana diyor ki 57-67:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
bu eşsiz fikir benimdi :deli: begüm dedi olmaz bireysel olursa bizim hiç şansımız olmaz ... o zaman dedim babalardan bi grup ..puanlara göre yapıp grupları :KK53:
Aklını sevdiğimmmmmmm:KK74:
ya @MiuLego bu gruplarda bence üst gruba çıkan alt gruba düşende olsun ... ben olsam üşenmez yapardım begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111 :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Onu ben de düşündüm ausum.. uğraşılır zaten zor değil .. yapacuk hem motive olur
Olabilir güzel fikir ama diyelimki bir hafta süper starlar 1.oldu diger hafta 3. Cu her takım her hafta siralama degistirirse nasıl olcak
Begüşğm gruplar birbiriyle yarışmıyor.. her geup kendi içinde yarışıyor.. sıralama sabit yani.. en yüksek puanlılar hep hiperstarlarda olucuk sonra mega sonra süper sonra ultra.. ama ausun dediği gibi kimse de kalıcı değil sonuncu bir alt gruba birinci bir üst gruba :))) yani ultrastarlıktan başlayıp kariyerini hiperstarlıkla sonlandıran olabilir düşünsene harikaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
mantıklı değil mi begüşüm?

Tabi daha nilin de onayını alıcaz sonra yürürlüğe girecek.. grup yok diye kimse spor yapmıyor gibi geldi o yzden paylaştım ben:) yarın tamam derse nilimiz olay budur..

Çok yorucu saat başı uyandigim bi gece gecirdim sabah uyudum 1 de kahvalti yaptim fln sapsal gibiyim.Simdi de kuzenimle bulusmaya gidiyoruz arabada biraz gecmis okuyayim dedim midem bulandi yetisemedim.Kötü haberler okudum cok üzüldüm hepsine..
Ben akşama anca gelirim bacilar hepinize mucuk mucuk

Ahahahahahhaha eksik kalmaz ben nasıl unutmuşummm utan miuuuuu:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

Kız demeeee

Bana da öyle geldii:KK12:

Tüm duygularımla oynadı bütün sebincimi bitirdi gitti yahu 97 yeter diyor gör de inan duy da inan sanki bana diyor ki 57-67:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Aklını sevdiğimmmmmmm:KK74:

Onu ben de düşündüm ausum.. uğraşılır zaten zor değil .. yapacuk hem motive olur

Begüşğm gruplar birbiriyle yarışmıyor.. her geup kendi içinde yarışıyor.. sıralama sabit yani.. en yüksek puanlılar hep hiperstarlarda olucuk sonra mega sonra süper sonra ultra.. ama ausun dediği gibi kimse de kalıcı değil sonuncu bir alt gruba birinci bir üst gruba :))) yani ultrastarlıktan başlayıp kariyerini hiperstarlıkla sonlandıran olabilir düşünsene harikaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
mantıklı değil mi begüşüm?

Tabi daha nilin de onayını alıcaz sonra yürürlüğe girecek.. grup yok diye kimse spor yapmıyor gibi geldi o yzden paylaştım ben:) yarın tamam derse nilimiz olay budur..
Ama aus diyoki gruplar arasida geçiş olsun
Böyle dikey geçiş gibi

Back
X