Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bak inan gaza getirmek için yazmıyorum bunu :KK70: kesin efsane oluuur :KK6::KK6:
Acaba 1. Olmak için deli mi olmak gerekiyor derler :KK70::rolleyes::confused::rolleyes::rolleyes::confused::rolleyes::confused:

Hadi S Sguat girls yahuuu yaşat bize bu mutluluğuu

Perşembe kısırları çiğ köfteleri mercimekleri gömmeyeydin bu hafta olmuştun belki ama zaten kokoşum oldu yine bizde o.

Bu hafta da sen ol:confused:

Acaba 1. Olmak için deli mi olmak gerekiyor derler :KK70::rolleyes::confused::rolleyes::rolleyes::confused::rolleyes::confused:

Hadi S Sguat girls yahuuu yaşat bize bu mutluluğuu

Perşembe kısırları çiğ köfteleri mercimekleri gömmeyeydin bu hafta olmuştun belki ama zaten kokoşum oldu yine bizde o.

Bu hafta da sen ol:confused:

Sorma sorma:( tamam bu hafta sıkicam dişimi son 500 atlayıp geliyorum terim sogumasin

Ben geldim çok açım :rolleyes: yemeğimi yerken sizi okuyum. Eve yeni girdim :KK52:
Hoşgeldim eflalim:KK60:afiyet olsun karataylı yemeğin
hadi ben kaçar ....

sonra yine gelir ... eş ve oğul köye çıktı ... o yüzden bu yayılmalarım
:KK60::KK60::KK60::KK60:
42 dakika 4 bin tane ip ve süper hadi 500 daha Torkan:spor:
Harikasın yahu bravooooooo:21:

Devam türkan yaparsın kiloda da 1. Olursun bak gör sen

Hahahhahah birinciler sırlarını paylaşıyorda da alt alta dizersin artık ip atlamanın fatdaları bilgilerini yazılarını :D

Hahahhahah birinciler sırlarını paylaşıyorda da alt alta dizersin artık ip atlamanın fatdaları bilgilerini yazılarını :KK70:
Kim demiş karatay. Ben eflal eflalim banu değil :KK70:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Menü ver de görek

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Çalışamadığım dersimden sen sorumlusun ver menü çabık:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Cuma %1 tutturama sen bak o zaman dellencem daha kendimi saklıyorum:KK49:

Saat 8:00
1 kuru incir, duble kahve

11:00
2,5 haslanmis yumurta
4 dilim hellim peyniri
2 tane eti form

13:30
2 minicik mandalina

14:15
Birkac dilim ayva

15:00
1 kase havuclu salata 5 tepeleme kasik vardir
Eser miktarda bezelye tanesi vardi

Hahahhahah birinciler sırlarını paylaşıyorda da alt alta dizersin artık ip atlamanın fatdaları bilgilerini yazılarını :KK70:

ayyy bunu da yakaladım yazmasam çatlarımmmm :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

daha 3 gün önce türkan kasırgalarda iken 3500 atlayacağım diyince ... atlama şişersin diyen fırtınaların miu :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

şimdi 4500 e hadi yaparsın yürü be koçum diyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayyy bunu da yakaladım yazmasam çatlarımmmm :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

daha 3 gün öce türkan kasırgalarda iken 3500 atlayacağım diyince ... atlama şişersin diyen fırtınaların miu :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

şimdi 4500 e hadi yaparsın yürü be koçum diyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:sinirli:
Ama bugün pazar ki perşembe mi :KK53:

:KK67:Bir şeyi de görme ifşa etme :confused:

Yani ne olmuş çocuklar ve odun önümde kıymalı patatesli pide yemişse, oduna ben ondan yiyemem deyince sana sipariş vermedim zaten demişse. Sonra üstüne illa tadına bak diye baskı kurmuşsa ve ben hayır diye ısrar ettikçe dellenmişse, bende bir nohut kadar ağzıma atmışsam :KK53: yani ne var ne o kadar yemek katında sana diyete uygun yemek sipariş verelim demediyse, akıl edemez çünkü :deli: bende bimden tavuk döner alır evimde yerim :KK12:
Boşu boşuna gittim sen internetten bak alalım dedi çocukların ihtiyaçları :olamaz:

Son düzenleme:
Back
X