Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

içine kanlı balgam koyuyorlarmış

O enfes tadını balgam veriyormuşşş

Haaaaakkkkk tuuuuuu yapıp üretim makinasına boşaltıyorlarmış ağız dolusu

Sen bilirsin tabi.
Ausencia Ausencia sen sakın okuma bunu emi sakın okuma inşallah görmezsin Ausencia Ausencia sonuçt gebe kadınsın Ausencia Ausencia görürsen miden falan bulanır kaptanım Ausencia Ausencia

Bazen de çok içme dedikçe tetikler gibi oluyor tersini yapıyorlar yahu.. anlar seni üzdüğünü birdaha yapmaz inşallah.. Allah korusun tabi şakaya gelmez ki.

çok içme demedim arabayla çıktın lütfen dikkatli ol çok alkol alırsan da arabayı kullanma taksiyle gel dedim

Çok ama çok haklısın güneşim. Geçmiş olsunn. Ama sinirli şekilde değil de sakin sakin oturup konuş bu konuyu. O eğlenceye dalıp saatin nası geçtiğini farketmemiştir. E alkollüyken malum insan bilinçli karar veremiyor. Arabayı kullanması da o yüzden. Kendi sınırını bilip ona göre içerse eve de vaktinde gelir araç da kullanmaz

Sorun da şu ki iğdem alkole çok bağışıklı bir bünyesi olmadığının farkında farkında olarak bunu yapması da beni geriyor ama hiç bişey demedim ağzımı açıp da o da ayrı

Biz de oturtmayız seni be yavrum:deli:
:skandal:
Ne demek istedin biraz daha açar mısın iğdeciğim anlamadım da:KK53:
Şimdi gördü o çok iyi gitmeye başladı çok güzel kilo veriyor.
Çünkü 7. Takımda olduğundan işte :KK53:
Miu süpersin ya. haak tuuu
Ahahahahhaahahah hissettin dimi yaşadın onu :D
Bacım 3000 ip atladim hu hu
@Candysugar 4500 atlamış:oops:ama sen bilirsin:110:aynı takımdasınız:110:
Kahve boğazında kaldiii
Ye canım istiyorsan yaniiii:110:
cıks kız eski toprağım ben ... öyle hemen kalkmaz midem :KK49:

o panik :KK70: ay kuzum Hulk avucu kadar lahmacun yiyen ördekimden daha panik gördüm seni :KK200:
O paniklikte tartısını unutmuş CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle nun üstüne tanımıyorum :D

:skandal:
Ne demek istedin biraz daha açar mısın iğdeciğim anlamadım da:KK53:

Çünkü 7. Takımda olduğundan işte :KK53:

Ahahahahhaahahah hissettin dimi yaşadın onu :KK70:

@Candysugar 4500 atlamış:oops:ama sen bilirsin:110:aynı takımdasınız:110:

Ye canım istiyorsan yaniiii:110:

O paniklikte tartısını unutmuş CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle nun üstüne tanımıyorum :KK70:
3500 değil 5000 de atlarim ondan yana sıkıntı yok ama bir hafta daha dikkat edeyim her ihtimale karşı diye tirsiyorum biraz doktor yasakliyim bu ara

upload_2017-10-29_19-1-3.webp

@Portakal Sulu Ordek

avuç içi kadar lahmacun eridi miiiiiiiiii :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Back
X