Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah kaçta kalkıyorsun sen çakıl.. aaaa merak ettim şimdi bak..

Dur anlaşalım senle bizim takımda mısın sen şimdi :KK53:
Biz senin metayı da seni çözer eritiriz burda rahad olllll:KK19:
Yarismanizi etkilemeyim bonuscan için de sorun olmazsa ben varım.
Ben sabah 6 da kalkiyorum yıllardır sabah kahve içerim artık Türk Kahvesi içiyorum sonra salatalıkli Çilekli bonusun detoks sularından içiyorum . Günlük 1500 kalori alıyorum. Eskiden 3000 adım zor yururdum şimdi tüm gün 7000 adıma kadar yükseldim hedefim 15000 adım. Bunları 14 gündür yapiyorum. Arada yeme atağı gecirince verdiğim kiloyu geri alıyorum. 01.01.2018 e kadar 70 e düşmek hayalim var ama gerceklerim 80 e düşmeye de razi.

Menümü yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 küp peynir
6 zeytin
Domates

Akşam
2 baget tavuk
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu havuç salatası
1 armut
Avuç içi kadar üzüm

Su:2lt

Spor:1 saat tempolu yürüyüş

@MiuLego begum75 begum75 Nefs Nefs
bud-gif.1319500

Yarismanizi etkilemeyim bonuscan için de sorun olmazsa ben varım.
Ben sabah 6 da kalkiyorum yıllardır sabah kahve içerim artık Türk Kahvesi içiyorum sonra salatalıkli Çilekli bonusun detoks sularından içiyorum . Günlük 1500 kalori alıyorum. Eskiden 3000 adım zor yururdum şimdi tüm gün 7000 adıma kadar yükseldim hedefim 15000 adım. Bunları 14 gündür yapiyorum. Arada yeme atağı gecirince verdiğim kiloyu geri alıyorum. 01.01.2018 e kadar 70 e düşmek hayalim var ama gerceklerim 80 e düşmeye de razi.
Ayyyyyyyy hoşgeldin çakılllllll:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

1. Sayfadaki formu doldurup hem burada takım sayfasında paylaşıp hem de bana özel mesaj olarak atar mısın canım? Kayıtlara oradan bakıp alıyorum. Hem biraz seni tanırız kaynaşırız zaten zamanla..

Daha önce hiçbir takımda yarışmadın değil mi?
Ayyy 90 lardan bir üye almanın mutluluğu içindeyim:halay:

Erken de kalkıyorsun 13:00 e kadar hiçbirşey yemiyor musun? Omyeme ataklarını kontrol etmek gerek o yüzden burdayız zaten.. geldikçe yazarsın biz seni dizginleriz hedefi de tuttururuz inşallah.. akşam ilk menğnğ yazmakla başlarsın:KK200:hoşgeldin. Eriteceğiz seni :rolleyes:
Menümü yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 küp peynir
6 zeytin
Domates

Akşam
2 baget tavuk
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu havuç salatası
1 armut
Avuç içi kadar üzüm

Su:2lt

Spor:1 saat tempolu yürüyüş

@MiuLego begum75 begum75 Nefs Nefs
bud-gif.1319500
Atına gurbaaan:rolleyes:

Menğ gayet iyi akşam bu kadar dolu olacağına kahvaltı dolu olsun isterdim nevom:KK31:
Armut ve üzümü at kahvaltıya nasıl güzel menü oluyor bak

Ayyyyyyyy hoşgeldin çakılllllll:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

1. Sayfadaki formu doldurup hem burada takım sayfasında paylaşıp hem de bana özel mesaj olarak atar mısın canım? Kayıtlara oradan bakıp alıyorum. Hem biraz seni tanırız kaynaşırız zaten zamanla..

Daha önce hiçbir takımda yarışmadın değil mi?
Ayyy 90 lardan bir üye almanın mutluluğu içindeyim:halay:

Erken de kalkıyorsun 13:00 e kadar hiçbirşey yemiyor musun? Omyeme ataklarını kontrol etmek gerek o yüzden burdayız zaten.. geldikçe yazarsın biz seni dizginleriz hedefi de tuttururuz inşallah.. akşam ilk menğnğ yazmakla başlarsın:KK200:hoşgeldin. Eriteceğiz seni :rolleyes:

Atına gurbaaan:rolleyes:

Menğ gayet iyi akşam bu kadar dolu olacağına kahvaltı dolu olsun isterdim nevom:KK31:
Aslında çok değildi kalabalık görünüyor:70:Evet keşke meyveleri öğlen yeseydim;)Yemesem ekmekte yemedim bağırsak problemi yaşıyorum..Öğlen de yemedim 2 öğün yemek istiyorum...Yemeği 6da meyveyi az önce yedim...Bir de kek yaptım birazda ondan yerim dermişim:70:

O bizim kiymetlimiz iyi bakin ona :KK19:

Canimsin cakilcigim yaa :KK200:

Sen bonusun isminin altında ne yazıyor gördün mü cakil80 cakil80 :KK19:

Dövdümde yazdirdim demiyoda :110:

Sabah kaçta kalkıyorsun sen çakıl.. aaaa merak ettim şimdi bak..

Dur anlaşalım senle bizim takımda mısın sen şimdi :KK53:
Biz senin metayı da seni çözer eritiriz burda rahad olllll:KK19:

Onu ben ezbere biliyüm baga danis bence miu :KK59:

Yani Miu ekle diyor burada ünlü siyasetçimiz aus reyiz iğdem igdedali igdedali
Sen benim çikolataya yatırılmış antep fıstığımsın:deli:

çok içme demedim arabayla çıktın lütfen dikkatli ol çok alkol alırsan da arabayı kullanma taksiyle gel dedim

Sorun da şu ki iğdem alkole çok bağışıklı bir bünyesi olmadığının farkında farkında olarak bunu yapması da beni geriyor ama hiç bişey demedim ağzımı açıp da o da ayrı
İşte ondan bahsediyorum Güneşim. Masaya oturduğunda evet biliyordur. Ama alkol kişiye fazlasıyla cesaret ve bilinçsizlik verdiğinden. Alkole de dayanıklı olmadığından 1-2 kadeh sonrasında saçmalamaya başlıyor. Şu an için ne söylersen söyle anlatamazsın. Az sinirin geçsin al karşına konuş. Suçlamak yerine sarhoşken başına bişey gelmesinden korkuyorum. Bak kaza yapmışsın ya sana bişey olsaydı gibi... Minnoş minnoş konuşursan daha da dikkate alır söylediklerini.

:skandal:
Ne demek istedin biraz daha açar mısın iğdeciğim anlamadım da:KK53:

Çünkü 7. Takımda olduğundan işte :KK53:

Ahahahahhaahahah hissettin dimi yaşadın onu :KK70:

@Candysugar 4500 atlamış:oops:ama sen bilirsin:110:aynı takımdasınız:110:

Ye canım istiyorsan yaniiii:110:

O paniklikte tartısını unutmuş @CocoChanelmademoiselle nun üstüne tanımıyorum :KK70:
Datlım dans ederiiiiiz, gezeriiiz neler neler yaparız sen ne düşündüydün:deli:

Back
X