- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Evett burdayım utuye başlamadan bi bakim didim di
Nabiyonuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett burdayım utuye başlamadan bi bakim didim di
Rütbeni zorla mı yazdırdılar
Canimsin cakilcigim yaa![]()
Dövdümde yazdirdim demiyoda
Onu ben ezbere biliyüm baga danis bence miu![]()
Rütbeni zorla mı yazdırdılar![]()
Çivili sopa dermişimAslında çok değildi kalabalık görünüyorEvet keşke meyveleri öğlen yeseydim
Yemesem ekmekte yemedim bağırsak problemi yaşıyorum..Öğlen de yemedim 2 öğün yemek istiyorum...Yemeği 6da meyveyi az önce yedim...Bir de kek yaptım birazda ondan yerim dermişim
![]()
Bonus o artık 7. Takımlı anlat herşeyini bebeğim yol göster bize eritelim çakılı
Canimsin cakilcigim yaa![]()
Dövdümde yazdirdim demiyoda
Onu ben ezbere biliyüm baga danis bence miu![]()
Haaaağğğğkkk tuuuuuuuuu bayağı etkili![]()
Hoşuma kaçtı heeeeSen benim çikolataya yatırılmış antep fıstığımsın
İşte ondan bahsediyorum Güneşim. Masaya oturduğunda evet biliyordur. Ama alkol kişiye fazlasıyla cesaret ve bilinçsizlik verdiğinden. Alkole de dayanıklı olmadığından 1-2 kadeh sonrasında saçmalamaya başlıyor. Şu an için ne söylersen söyle anlatamazsın. Az sinirin geçsin al karşına konuş. Suçlamak yerine sarhoşken başına bişey gelmesinden korkuyorum. Bak kaza yapmışsın ya sana bişey olsaydı gibi... Minnoş minnoş konuşursan daha da dikkate alır söylediklerini.
Datlım dans ederiiiiiz, gezeriiiz neler neler yaparız sen ne düşündüydün![]()
İyiyiz kuzum ev işleri birmiyor değil miEvett burdayım utuye başlamadan bi bakim didim di
Nabiyonuz
Ahh nevo ahhdun 2 tane tost yedim diye moratti her yerimi.
Özelden tabi nerden bilcenizki
Oyyy kıyamamAhh nevo ahhdun 2 tane tost yedim diye moratti her yerimi.
Özelden tabi nerden bilcenizki
Ausencia değil mi ben de şahidim bonusum ah aaahhg
Keki duyunca diğer yediklerim hafifler gibi geldiÇivili sopa dermişim
Bonus o artık 7. Takımlı anlat herşeyini bebeğim yol göster bize eritelim çakılı
Hoşuma kaçtı heeee
İyiyiz kuzum ev işleri birmiyor değil mi![]()
Oyyy kıyamamNeyse biraz tosttan uzak dur yada 1 taneyi geçmesin o yazıyı sildiririz
Yada silersin Kazen silmiş dersin
![]()
Görmez canim anam gibi evlat ayiriyor o@MiuLego menümü görmedin mi![]()
Ahhh ahhhh neler çekiyoruz değil mi çivili sopalar havada uçuşuyorKazen duysa zaten nasil uzulur siteyle ilgilenemez diye demiyorum ona bisey![]()
Görmez canim anam gibi evlat ayiriyor o
Sonunda guzel olucaz diye sabrediyorum iste nevo guzel olmam biraz zaman alicak sanirimAhhh ahhhh neler çekiyoruz değil mi çivili sopalar havada uçuşuyor![]()
Sen zaten çok güzelsin kiSonunda guzel olucaz diye sabrediyorum iste nevo guzel olmam biraz zaman alicak sanirim![]()
Aynen güzel olacağız inşaallahSonunda guzel olucaz diye sabrediyorum iste nevo guzel olmam biraz zaman alicak sanirim![]()
Aynen güzel olacağız inşaallahYediğimiz her cısss bizi biraz yavaşlatıyor
![]()
Sen zaten çok güzelsin ki![]()