Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vay vay vaaaayyyyyyy menüye gel hele hele spora geeeeel

Harikasın vaytım tartı ne diyor acabaa azcık tüyo vereydin yaaaa:halay:

Kız biber turşularını bırak banu ödem yapacaaak onun yerine yoğurt ye mis gibi.
Karatay görünce çok seviniyorum ben ya menğye bak tertemiz mis gibi.. kuruyemişleri unutma ama karatayın olmazsa olmazı biliyorsun.. afiyet olsun kuzum bol eksi olsun

Ayyy eflalim... en güzeli leslie bu halinle.. o yapılır ancak ip falan ağır gelebilir
Yarın leslie yaparım artık
Tokata gittim bugün. Malum kardeşimle konuşmuyoruz epeydir. Babam rica etmese gitmezdim ama gittim ve kendisi gelmedi. Olsun canı sağolsun. Accık tadım yok ondan gelemedim yani. Gittim 1 saat sonra döndüm...
Sizler nasılsınız? Herkescikler iyi mi?
Sen üstüne düşeni yapmışsın canım sıkma daha fazla canını ;)

Senin gibi olsam manken sanicam kendimi ama olucam insallah 7.takim tarihine gecicem
Olursun canım neden olmasın tek farkımız ben 2 ayda istediğim kiloya gelirim sen 4-5 ayda yada 3 ayda bilemeyiz..:KK19:Sonuçta hepimiz manken olacağız:halay:Önemli olan vazgeçmemek;)

Feylesof diyor ki çıkak alemlere akak. Benim de havam değişir hem. Araba bal kabağına dönmeden gelirim canlar. Hepinizi öpüyorum. @MiuLego seni de öpüyorum anladın sen:KK53:
Ya bugün avm ye gittik. Seninle anlaşıp bir gün çaktırmadan karşılaşsak mı ki :KK8:

@MiuLego canimmm 1 aylik bi grup kursak mesala kilolara göre 3 grup kurulsa o grubun kilosuna gelen bir ust gruba terfi etse kalanlara el sallasaaaa gibiii herkes bi ust gruba cikmak icin cabalasaaa gibi gibi :KK66:))
Çok mantıklı kuzum.. bunun üzerinde cumaya kaadr çalışayım aynen çok iyi olur böyle hırslandırıcı şeylere her zaman açığım
@MiuLego yaaa ben seni etikeyliyommm bi oneri sunuyom :cry:niye beni gormuyonnnnn :63::63::63: benden sonra yazanlara yazdin bileeee beni gormedin bileeeee
La ne fenasınız
Daha bakmamışım telden giriyorum birine cevap yazınca tüm bildirimlerin sırası karışıyor aradkiler kayboluyor
Yoksa ben seni özledim diye etiketleyip çağırmışım ha buralaraaa
:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

yahu var ya ... aus kadar taş düşsün başınıza .... amaaaaaa diyetten önce ki aus kadar :63:
Gelsin düşsün ula senden gelen taş pamuktur güldür çiçektir bize

Öksürüyor öksürüyor ve de öksürüyor du eflal :olamaz: çocukluğuna geri dönmüştü yine :ruh:
Tarifini yapsana tereyagli pekmez valla kizimda cok şükür ise yaradı tabii o iki kaşığı yedirinciye kadar servet adiyoruz o ayrı yersen sunu alacagiz yersen bunu alacagizzzz diye diye yiyor ;))

ya çıksın gezsin adamı fanusta tutmıcam da çok alkol alma diyorum alıyor o zaman arabayı bırak taksiyle gel ya canıına bi zeval gelse çok aşırı kızdım geciktikçe iyice kafama takıp kızdım geldi iki kelimeyi bir araya zor getiriyor yat uyu dedim ama sinirlerim fena bozuldu

sürekli içiyor mu canım? moralini bozma ama evlenmeyi düşünüyorsan bu yönünü iyi öğren bence. birliktelikte alkol çok önemli bir konu. arada içmek ve ayarında içmek ayrı bir konu. sürekli içmek ve içti mi dibini bulmak ayrı bir konu. umarım beni yanlış anlamazsın güneşcim.

Tarifini yapsana tereyagli pekmez valla kizimda cok şükür ise yaradı tabii o iki kaşığı yedirinciye kadar servet adiyoruz o ayrı yersen sunu alacagiz yersen bunu alacagizzzz diye diye yiyor :KK66:)
Ya şimdi yesem o bana kalori olur:KK42:

29 ekim menüsü

Kalkınca : Sirkeli limonlu ılık su

Kahvaltı : 3 dilim sucuk, yeşillikli peynir salatası, domates, salatalık, 1 d çt ekmek

Ara: 2 hurma, 2 ceviz

Öğlen : Tavuk döner, soğan, domates, 1 d çt ekmek, ayran

Ara: Nesfit bar

Yatmadan : Yoğurt kürü

Su: Yeterince
Spor: 150 ip, 15 dk eliptik begum75 begum75

Mortim : @masumm
Kaptan : @MiuLego

Çok mantıklı kuzum.. bunun üzerinde cumaya kaadr çalışayım aynen çok iyi olur böyle hırslandırıcı şeylere her zaman açığım

La ne fenasınız
Daha bakmamışım telden giriyorum birine cevap yazınca tüm bildirimlerin sırası karışıyor aradkiler kayboluyor
Yoksa ben seni özledim diye etiketleyip çağırmışım ha buralaraaa

Gelsin düşsün ula senden gelen taş pamuktur güldür çiçektir bize
@MiuLego bir de senin etiketlerin bana gelmiyor genelde tesadüf görüyorum.Nasıl etiketleme yapıyorsun.Sonra düzenlenen mesajlarda bildirim gitmiyor bilgin olsun;)

Back
X