Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Screenshot_2017-09-24-18-39-46.webp
bunu mu dedin miu?

Ben de yataktan kalktim salona devrildim cocugun önüne koydun oyuncaklari yatiyorum.Hiç oynayacak halim yok.

Hihi:) arada oluyor havalarda soğudum tamam:bicak:
Ben kahvaltı hazırlıyorum eşim evde kızıminda önüne koydum oyuncakları kahvalti:işsiz:

Yok kiz yeni gelen nesil anamin kahrini mi cekecek catir catir cevap verirler... anam zannediyorki herkes kizlari gibi karsinda susacak... oda biliyor bunu benceee
Mesele cevap vermekte değil ki evet verir ama yine de eşi ile bu sebepten gerilir. Kardeşin arada kalır hep vs

hedeflersiz pazartesii olur mu hiç

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hedefleri beynin içine kazınsınnnnnnnnnnnn:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:HOŞGELDİN KASIM (3 KASIM) HEDEFLERİ:KK53:

Efser Efser (68.2) _________________ efserimmmmmmmmmmmm bugeçen haftanın hedefi. Bunu bu hafta yaparsın artık değil mi? Bu hafta senden çok şey bekliyorum. Artı üzdü..

suspushanimcim suspushanimcim (59.9) ________________________ 5 lere hoş geldin diyelim nisa ipin ucunu sıkı tut..

Bonus Bonus (96.0) _______________________ valla istiyorum bunu yahu. çok falan dinlemem. sadece 1 hafta kaçamaksız geçirsen zaten göreceksin bunu. bahane yok!

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil (52.2) ______________ hedefini nokta atışla tutturmuş ördekime mis gibi hedef beeeee

nar_cicegim nar_cicegim (64.4) ________________ gaza bas artık çiçeaaam hastalıklar bitsin.

@White1989 (51) ______________ vaytım iyileşiyorsa bu hedefi de alır gider ki

Nego Nego (67.4)_____________________________ tam 1 kilo eksi istiyorum. çok mu? yoo hiç de değil.. spora bahane bulmazsan olur bu hedef. olmalı.

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle (57.8)__________________ şu hedefin güzelliğine bakar mısın kokoşum yahu

Nevreste Nevreste (67.2)_________________________ o -1 buraya gelecek ulen işte o kadar

S Sguat girls
(60.9)_________________________hoş geldin mi 60 lar ve hemen güle güle mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzz

Ahu060812 Ahu060812 (67) ______________________ hadi artık ahuuuuuuuuuu

@Makbule007 (57.4)_______________________________ hadi makbuşum bu enerjiyle 57 ler gelsin

aeben aeben (66.9)____________________ kilo kesinlikle alınmayacak değil mi? sadece 100 gr eksi hedefi formaliteden

saydin78 saydin78 (57.9) ______________________ bu haftaki yoğunluğu düşünüp minicik eksi hedefi kondurdum beni kırma emi saydınım olsun bu

ecemavi ecemavi (65.9) ____________ ece kuzum bu hafta çok sağlam verdik ha gayret biraz meta dinlendirmeli hedef

Antepia27 Antepia27 (103.9) _________________________ ne ne neeeeeeeeeeeeee 103 lere hoş geldin mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzzz

ada81 ada81 (68.9) ______________________ ada balım az öz net. kesin varmalık hedef bu işte.. geçen hafta hedefi hemi de bu hafta olacak

@masumm (65.5) __________________ 1 kilo net eksi karatayla mümkün ki

@daydream- (71.5) _____________ haftaya cuma bu olsun hülya kesin olsun baaak ona göre

Nefs Nefs (52.9)________________________ay nefsim hadi ya 52 lere selam çakalım artık

ErSeSi ErSeSi (65.9) ______________ geçen hafta hedefi bu. bu hafta olmalı

kelebekolacam kelebekolacam (70.9) _____________________ daktırım hedefini geçmiş biri olarak şimdi de bu hedefler selam 70 ler ve bay bay 7 ler deriz yavaştan

@Sherrysherrylady (74.6) ___________________ tam 1 kilo eksi isteyen bir miu var ha gayret şerim

nehirnil111 nehirnil111 (52.0) ____________ çok yaklaştık be nilişkom

deynepnaz deynepnaz (65.2)_____________________________ ödem var deynepim onlar gidince de çok rahat bu hedefe koşacaksın

sevgili8284 sevgili8284 (95)________________________ ne kadar da net bir hedef yahu :)

matematik61 matematik61 (78.5)__________________________sen yaparsın sporu artırınca bence be güveniyorum. uzak değil yakın kolay hedef bu

@Stepbystephappiness (52.2)_____________________________ kuzum sık dişini yap sporunu az da aktif olunca bu iş tamam

@Ahmet esra (80.5)____________________________hoş geldin hedefi bu :)

begum75 begum75 (58.9) ______________________ oooo yeni rakamlar geldi 58 ler geleceeekkkkkkk

@_SARAYCA_ (60.2) ________________________ bak hele bak bak 1.2 kilo eksi sarayca için nedir ki

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia Ausencia ( :emir_bebek: ) ____________________ hedef belli:KK200:

Kardesim bi kizi cok severse bence anneme tepki koyar olan anneme olur yani....
Ya kimse kötü olmasın ne anne oğul ne karı koca. Ne gerek var ki zaten. Herkes yerini sınırını haddini bilse zaten hayat çok güzel olurdu :KK51:

evet o kuzu sensin :KK36:
gidiyomusun :KK43:gitme kal benimle:KK4:
Ama gittim :olamaz:neyse fazla sürmedi geldim :deli:
image-14552993501348258853.webp

nehirnil111 nehirnil111 de beni tutar kesin. Gelecekteki mortim:KK56:
Mortim:KK200:
uçarak uzaklaştı :KK55:
kızma kaptanım eczanede tartılacak :KK9:

nehirnil111 nehirnil111 mi mortin olacak
kızın verecek 200 gramı kaldı zaten :KK70:kemiktenmi versin napsın,sen her türlü yenersinki:confused:
Ahaha orasıda doğru bu durumda hep yenik olacağım :deli:neyse yeterki verilsin ben yenilmeye de razıyım:KK70:
Bu hafta sadece bireysel mortilikler var..

Birazdan yazıcam belli olanları..

Onun dışında haftaya seferoğulları tellioğulları var.. iki grup için de kim nerde olmak istiyorsa söylesin bana etiketleyip.. ona göre gruplar cumaya kadar hazır olmuş olsun elimizde..

Spor gruplarını 4 grup halinde yapacağım:

Hiperstarlar
Megastarlar
Süperstarlar
Ultrastarlar

Şeklinde 4 farklı grup.. her grup kendi içinde yarışır Ausencia Ausencia nın dediği gibi. Geup içinde 1. Seçilir..

Onları da ayarlıcam siz sporlarınızı yapıp puanlarınızı not alın da oluşunca gruplar (yarına hazır olur) begum75 begum75 ve nehirnil111 nehirnil111 i etiketlerek bildirirsiniz

Spor grupları taslak haliiiii

Spor kaptanlarım nehirnil111 nehirnil111 ve begum75 begum75 Onay verirse böyle olacak

HİPERSTARLAR
@igdedali
@Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls

MEGASTARLAR
Ahu060812 Ahu060812
Nego Nego
Nevreste Nevreste
deynepnaz deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75 begum75
ecemavi ecemavi
Nefs Nefs
kelebekolacam kelebekolacam
ada81 ada81
suspushanimcim suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111 nehirnil111
@masumm
Antepia27 Antepia27
nar_cicegim nar_cicegim
@60kiloyum
ErSeSi ErSeSi

Her grup kendi içinde yarışır her hafta en çok puanı olan 1. Olur. Begüşüm nilişkom nasıl?

Kızlar fikirlerinizi bekliyorum öneriler vs de olursa açığım.

EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM
Bir şey anladıysam arap olayım:confused:Bizim tuttuğumuz listeler ne olacak şimdi bu 4 grubu kim tutacak:confused:Zeki Müren de bizi görecek mi :confused:Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi :confused::KK70:ben bir kaç gündür yoktum iyice fransız kalmışım :rolleyes:
nehirnil111 nehirnil111 @MiuLego
Spor 30dk tempolu yuruyus
1saat normal yuruyus

Sabah
2dilim kepek ekmek
Kiymali menemen
Salatalik
Marul maydonoz
Zeytin

Aksam ogle 14.30
5yk basmati pirincten tavvuklu pilav
Karnibahar salatasi

Su 2.5 litre
Maydonoz cayi
Karnibaharin haslama suyu pulbiberli

Dünkü menümü kondurup kaçayım ,malum hafta sonu yoğunluğu:KK55:
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,kk peynir,az zeytin,1 çay kaşığı bal,1 domates, yarım salatalık,1 dilim tb ekmek,çay
Öğle:1 kase çorba, birkaç kaşık pilav,az salata,1 kase yoğurt, birkaç kaşık tuzu alınmış turşu kavurma
Ara:1 fincan kahve,2 kayısı
Akşam:2 dilim kavun, birkaç tane fırın mantar
Ara: Çay, fındık
Su:En az 2 lt
Spor 3 mil leslie 135 puan
@MiuLego nehirnil111 nehirnil111
Not ettim şekerler çok iyisiniz:KK9::KK73:
ya @MiuLego bu gruplarda bence üst gruba çıkan alt gruba düşende olsun ... ben olsam üşenmez yapardım begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111 :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Ben şimdi ultrastar oldum benden çok mu spor bekleniyor kafam çok karıştı :confused::rolleyes:
Spor bildirimi
Cuma
235
Pazar
900
nehirnil111 nehirnil111

Bugun 500 ip atladim. Yarin daha cok
nehirnil111 nehirnil111 @MiuLego

Not ettim fıstıklar harikasınız:KK9::KK73:

Kizlar gunaydin
Kaptan dun giremedim siteye acayip cok misafir vardi ve ben mutfaktan cikamadim bizim hafta sonkari geleneksel gbi bisey her hafta sonu dolu geciyo dunku menumu yazayim oyleyse bugun ins cok spor yapicam
Sabah
Yesillik ve az bisiy peynir yedim bir dilimde tam bugday ekmegi
Oglen salata yedim cunku hamur isi vardi yemedim
Aksam firinda tavuk vardi 2 parca. Tavuk yedim
2 litre su ictim
İste bu kadarrrr aaa bide sekerli turk kahvesi ictim cunku sekersiz icemiyorum :KK43:
menü çok güzel olmuş :süslü:haftasonu 2 günse 1 günü kayıp acaba o gün neler yenildi içildi de yazılmadı :sinirli:
Günaydın :KK37:
Kahvaltıya misafirim gelecek ,ne yiyip içtiğimi unutmadan dünkü menümü yazıp ,hazırlığa girişeyim ben
Kahvaltı:KK peynir,az zeytin ,birkaç domates,birkaç salatalık dilimi,1 çay kaşığı bal,1 ince dilim börek
Ara :1 mandalina
Öğle:1 tabak çorba,1 tabak kapuska
Ara:yarım muz,birkaç fındık,2 dilim portakal
Akşam :1 baget fırında ,soğan köz,bol salata ,birkaç kaşık yoğurt
Çay ,salatalık ,2 dilim portakal
Su:2.5 lt
Spor :20 dk park aletlerinden başka yapamadım :olamaz:
@MiuLego
:KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:

kahvaltıya misafir gelecek diye cıs cos yeme he onlar yesin
Gunaydin herkese trafikte stres olmamaya calisiyorum bu trafik bir gun beni oldurecek kesinlesti
tövbe de kız.. bugün ilk menünü vereceksin sen burada. bugün çok güzel olmalı senin için bunu diyecektin sanırım:KK59:
hafta sonu menülerimi yazıyorum
cumartesi
sabah 10:30 gibi
1 adet krep
peynir
zeytin
1 çay kaşığı reçel

akşam 18:30 gibi
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 kase nohut yemeği
1 dilim ekmek

su 1,5 litre temizlik yapmaktan aklıma gelmedi
spor hafta sonu temizliği

pazar
sabah 11:30 gibi 1 dilim pizza kahvaltıya misafir vardı Pizza istediler :KK70::KK57:
3 zeytin
1 şekersiz çay

akşam 19:30 gibi 1 kase çorba
2 tavuk but
salata
ayran

spor yapamadım :KK22:
su 2,5 litreyi geçtim
misafire yapılan cıs cosu ağzımıza sürmüyoruz:KK62:
gerisi güzel 2 gün olmuş afiyet olsun.
Beni bir akıp bir tıkanan burun ağrıyan kafa ben buradayım diyen boğazla jillian yaptıran superstar unvanına selam olsun

Tabi beni bu unvana layık gören kaptan kizce miuyada selam olsun

günaydın zorla kalktımmmm yeminle sürünerekten
ve an itibari ile kilom 65,8 çok şükür 65 leri gördüm
tekrardannn:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

birde ben pazartesileri fazla çıkıyorum tartıda
3 saatte uyku uyudugumu düşünürsenizzz ödemli bir rakam demektir bu:KK71::KK71::KK71:

cumaya 64.9 gelir gibi
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayyy deme

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dur az daha sevineyim

yetmedi accuk da şöyle sevineyim

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

biraz da bu şekil sevineyim

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Hayırlı sabahlar. Bugün balık günüm. Ne severim ya :KK53: cumaya 67 olma düşüncesi kamçılıyor beni :rapci:
vurucfam kamçıyı vurucam kamçıyııııııııııııııı:confused:
aaa tamam ozaman.ben zaten böyleyim.:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
kelebek zaten sen öylesin de diğerleri için paylaştım ben çaktırma:sus:
Yemekler yapildi onlar piserken ben kahvaltiya geciyorumm malum bugun spora basliyorummm:KK73::KK73:
neeeeee

:süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

nasılllllllllllllllllllllll:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ada bugün spora mı başlıyoooorrrrrr:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:ver erik dalını arka fondan verrrrrr:KK53:

menü çok güzel olmuş :süslü:haftasonu 2 günse 1 günü kayıp acaba o gün neler yenildi içildi de yazılmadı :sinirli:

:KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:

kahvaltıya misafir gelecek diye cıs cos yeme he onlar yesin

tövbe de kız.. bugün ilk menünü vereceksin sen burada. bugün çok güzel olmalı senin için bunu diyecektin sanırım:KK59:

misafire yapılan cıs cosu ağzımıza sürmüyoruz:KK62:
gerisi güzel 2 gün olmuş afiyet olsun.

ayyy deme

dur az daha sevineyim

yetmedi accuk da şöyle sevineyim

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

biraz da bu şekil sevineyim

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

vurucfam kamçıyı vurucam kamçıyııııııııııııııı:confused:

kelebek zaten sen öylesin de diğerleri için paylaştım ben çaktırma:sus:

neeeeee

:süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

nasılllllllllllllllllllllll:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ada bugün spora mı başlıyoooorrrrrr:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:ver erik dalını arka fondan verrrrrr:KK53:
Evvetttt salona gidecem butun aletlerden yapacam 45 dakika 1 saat gibide hoca bölgesel hareketler yaptiriyormus ohhhh misss miss:KK73::KK73: duydun mu kelebekolacam kelebekolacam ada neler diyorrrrrr

Back
X