Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menü çok güzel olmuş :süslü:haftasonu 2 günse 1 günü kayıp acaba o gün neler yenildi içildi de yazılmadı :sinirli:

:KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:

kahvaltıya misafir gelecek diye cıs cos yeme he onlar yesin

tövbe de kız.. bugün ilk menünü vereceksin sen burada. bugün çok güzel olmalı senin için bunu diyecektin sanırım:KK59:

misafire yapılan cıs cosu ağzımıza sürmüyoruz:KK62:
gerisi güzel 2 gün olmuş afiyet olsun.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayyy deme

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dur az daha sevineyim

yetmedi accuk da şöyle sevineyim

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

biraz da bu şekil sevineyim

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

vurucfam kamçıyı vurucam kamçıyııııııııııııııı:confused:

kelebek zaten sen öylesin de diğerleri için paylaştım ben çaktırma:sus:

neeeeee

:süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

nasılllllllllllllllllllllll:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ada bugün spora mı başlıyoooorrrrrr:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:ver erik dalını arka fondan verrrrrr:KK53:
Cumartesiyi yazdim diye hatirliyom yahu yoksa yaslandim mi acep :110::110:

Fazlamiz var sezaryan kesigimiz varrr bacimmm
kesiğinle de böyle olur daha karizmatik olur:KK53:
Bir şey anladıysam arap olayım:confused:Bizim tuttuğumuz listeler ne olacak şimdi bu 4 grubu kim tutacak:confused:Zeki Müren de bizi görecek mi :confused:Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi :confused::KK70:ben bir kaç gündür yoktum iyice fransız kalmışım :rolleyes:
nilişkom o listelerin miadı doldu. o Gruplar bitti bu hafta bu gruplar olucuk ve sonrasında da.. 2 grup sende 2 grup nil de olacak..

her grup kendi içinde yarışacak birbiriyle değil.
Her hafta haftanın
Hiperstarı
Megastarı
Süper starı
Ultrastarı

seçilecek.. sonrasında ben her grubun 1. sinin bir üst gruba çıkaracağım. sonuncuyu da bir alt gruba geçireceğim o ayarlamayı ben yapıp size yeni listeyi vericem cumaları :)

bu kadarcık balım. Sen tamam dersen bu iş tamamdır.. hemen listeleri hazırlayıp bir tabloya işleyip eksikleri toplarız.
Cumartesiye göre eksi cumaya göre artı tartım :deli: ama hiç keyfim kaçmadı bu sefer pek bir rahatım sonuç güzel olacak inşaallah :KK66: birde öksürük engel olmasa sporun tozunu attıracaktım bu hafta :işsiz:
:bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:cuma yediğin turşular ödem tuttu tabi
Mümkün değil çünkü her yerim çatlak patlak :KK70:
daha güzel olur sen rahat olllllllllll

images-30.webp
2017-10-30-10-08-21-.webp
2017-10-30-10-08-29-.webp
images-15.webp
images-25.webp

kesiğinle de böyle olur daha karizmatik olur:KK53:

nilişkom o listelerin miadı doldu. o Gruplar bitti bu hafta bu gruplar olucuk ve sonrasında da.. 2 grup sende 2 grup nil de olacak..

her grup kendi içinde yarışacak birbiriyle değil.
Her hafta haftanın
Hiperstarı
Megastarı
Süper starı
Ultrastarı

seçilecek.. sonrasında ben her grubun 1. sinin bir üst gruba çıkaracağım. sonuncuyu da bir alt gruba geçireceğim o ayarlamayı ben yapıp size yeni listeyi vericem cumaları :)

bu kadarcık balım. Sen tamam dersen bu iş tamamdır.. hemen listeleri hazırlayıp bir tabloya işleyip eksikleri toplarız.

:bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:cuma yediğin turşular ödem tuttu tabi

daha güzel olur sen rahat olllllllllll
Tamam kaptanım sen kimleri kime dağıtıyorsan alalım başlayalım grup içinde yarışacaklar anladım yani Begüşle rakip değiliz :KK70:

oyy hoşgeldin mortican :KK5:
özlendin yahuu:KK19::KK200:

benimde kafam karışmıştı :confused: ama epey oturuştu, zamanla anlarız takılma :KK75:

anasın sen anaa olacak o kadar :anne:
Bende seni çok özledim:KK200:Nasıl geçti hafta sonun balı çörekim :KK60:

Anladım kuzu sanırım artık seninle rakip değiliz her grup kendi içinde yarışacak bize de sadece bölüştüğümüz 2 grubun pointleri tutmak kalacak :deli:
hemen hazırlıyorum:cool:

:KK60:

Bende seni çok özledim:KK200:Nasıl geçti hafta sonun balı çörekim :KK60:

Anladım kuzu sanırım artık seninle rakip değiliz her grup kendi içinde yarışacak bize de sadece bölüştüğümüz 2 grubun pointleri tutmak kalacak :deli:

:KK60:
aynen öyle kuzum her grup kendi içinde yarışacak
hafta sonu iyiydi,cumartesi çalıştım zaten
pazarda evdeydim,iş güç bi ara uyumuşum ohh ne güzelmiş hep aus mu uyuyacak :uykucu:
sen naptın nasıl geçti gezdin dolandın yine demi :rolleyes:

HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
igdedali igdedali
Whiteblacklife Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
@Candysugar

MEGASTARLAR nehirnil111 nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
Ahu060812 Ahu060812
Nego Nego
Nevreste Nevreste
deynepnaz deynepnaz

SÜPERSTARLAR begum75 begum75 KAPTANLIĞINDA
begum75 begum75
ecemavi ecemavi
Nefs Nefs
kelebekolacam kelebekolacam
ada81 ada81
suspushanimcim suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
Bonus Bonus

ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
nehirnil111 nehirnil111
@masumm
Antepia27 Antepia27
nar_cicegim nar_cicegim
60kiloyum 60kiloyum
ErSeSi ErSeSi
@Stepbystephappiness

UVERTÜR:halay: MİU GÖZETİMİNDE :KK70:

Ausencia Ausencia :KK49::KK49::KK49::KK49:

:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

HAYDİ BİSMİLLAH KIZLAR..

YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUNN..

ŞİMDİ HER TAKIMIN YANINDA SORUMLU KAPTANI VAR.. MENÜLERİNİZDE YA DA HARİCİ SPOR BİLDİRİMLERİNİZDE ONLARI ETİKETLEYİN.. EKSİK GEDİK KALMASIN..

begüşüm ve nilim gün iiçinde tabloları yayınlar ellerinde var olan puanlarla.. sonrasında eksik varsa hemen tamamlayalım herkes sporunu bildirsin

:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

begum75 begum75

Cuma:
40 dk leslie : 120
20 dk eliptik: 80
30 dk tempolu yürüyüş : 75

TOPLAM :
275 PUAN

Cumartesi :
45 dk eliptik : 180

TOPLAM:
180 PUAN