Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

veet bu ördeğim hem eksi getiriyor hem de tüm boşaltım sistemini temizliyor wc sıkıntısı falan kalmaz.. yemeğine de azcık pul biber dökersin.. bugünden hemen başla.. sabahki soda limon maydonozu mutlaka yap ananası sakın es geçme balım
Tamam
karikaturhane-1508442410557-1.webp

Ama gittim :olamaz:neyse fazla sürmedi geldim :deli:
Eki Görüntüle 2061394

Mortim:KK200:

Ahaha orasıda doğru bu durumda hep yenik olacağım :deli:neyse yeterki verilsin ben yenilmeye de razıyım:KK70:

Bir şey anladıysam arap olayım:confused:Bizim tuttuğumuz listeler ne olacak şimdi bu 4 grubu kim tutacak:confused:Zeki Müren de bizi görecek mi :confused:Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi :confused::KK70:ben bir kaç gündür yoktum iyice fransız kalmışım :rolleyes:

Not ettim şekerler çok iyisiniz:KK9::KK73:

Ben şimdi ultrastar oldum benden çok mu spor bekleniyor kafam çok karıştı :confused::rolleyes:

Not ettim fıstıklar harikasınız:KK9::KK73:

Sende harikasin:KK45:

Ben ev süpüreyim. Çocuklara mercimek çorbası pişireyim. Sonra duruma göre spor yapayım.
yap spor yap durumları spora göre ayarla eflalim:KK73:
hatta sen önce spor yap çünkü evi süpürmeden durmazsın kesin süpürürsün sen önce sporu garantileyelim:confused:

Evvetttt salona gidecem butun aletlerden yapacam 45 dakika 1 saat gibide hoca bölgesel hareketler yaptiriyormus ohhhh misss miss:KK73::KK73: duydun mu @kelebekolacam ada neler diyorrrrrr

Kıskandım ama ya kocam bıraksa bende spor salonuna gidicem :(

Sonuncu ya dikel:KK45:

yap spor yap durumları spora göre ayarla eflalim:KK73:
hatta sen önce spor yap çünkü evi süpürmeden durmazsın kesin süpürürsün sen önce sporu garantileyelim:confused:

Bende önce spor yapıyorum ev işi zaten otomatikman yapmak zorundayim:KK53:

Ay ay benim güzel kaptanım daş gibi karisin:KK53:

Ay pardon hanimefendi:KK17:

Ben geçen hafta kaç çıkmıştım unuttum:KK53:
Kahve iç tinmi:KK53:

hedeflersiz pazartesii olur mu hiç

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hedefleri beynin içine kazınsınnnnnnnnnnnn:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:HOŞGELDİN KASIM (3 KASIM) HEDEFLERİ:KK53:

@Efser (68.2) _________________ efserimmmmmmmmmmmm bugeçen haftanın hedefi. Bunu bu hafta yaparsın artık değil mi? Bu hafta senden çok şey bekliyorum. Artı üzdü..

@suspushanimcim (59.9) ________________________ 5 lere hoş geldin diyelim nisa ipin ucunu sıkı tut..

@Bonus (96.0) _______________________ valla istiyorum bunu yahu. çok falan dinlemem. sadece 1 hafta kaçamaksız geçirsen zaten göreceksin bunu. bahane yok!

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil (52.2) ______________ hedefini nokta atışla tutturmuş ördekime mis gibi hedef beeeee

@nar_cicegim (64.4) ________________ gaza bas artık çiçeaaam hastalıklar bitsin.

@White1989 (51) ______________ vaytım iyileşiyorsa bu hedefi de alır gider ki

Nego Nego (67.4)_____________________________ tam 1 kilo eksi istiyorum. çok mu? yoo hiç de değil.. spora bahane bulmazsan olur bu hedef. olmalı.

@CocoChanelmademoiselle (57.8)__________________ şu hedefin güzelliğine bakar mısın kokoşum yahu

@Nevreste (67.2)_________________________ o -1 buraya gelecek ulen işte o kadar

S Sguat girls
(60.9)_________________________hoş geldin mi 60 lar ve hemen güle güle mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzz

@Ahu060812 (67) ______________________ hadi artık ahuuuuuuuuuu

@Makbule007 (57.4)_______________________________ hadi makbuşum bu enerjiyle 57 ler gelsin

aeben aeben (66.9)____________________ kilo kesinlikle alınmayacak değil mi? sadece 100 gr eksi hedefi formaliteden

@saydin78 (57.9) ______________________ bu haftaki yoğunluğu düşünüp minicik eksi hedefi kondurdum beni kırma emi saydınım olsun bu

ecemavi ecemavi (65.9) ____________ ece kuzum bu hafta çok sağlam verdik ha gayret biraz meta dinlendirmeli hedef

@Antepia27 (103.9) _________________________ ne ne neeeeeeeeeeeeee 103 lere hoş geldin mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzzz

@ada81 (68.9) ______________________ ada balım az öz net. kesin varmalık hedef bu işte.. geçen hafta hedefi hemi de bu hafta olacak

@masumm (65.5) __________________ 1 kilo net eksi karatayla mümkün ki

@daydream- (71.5) _____________ haftaya cuma bu olsun hülya kesin olsun baaak ona göre

@Nefs (52.9)________________________ay nefsim hadi ya 52 lere selam çakalım artık

@ErSeSi (65.9) ______________ geçen hafta hedefi bu. bu hafta olmalı

@kelebekolacam (70.9) _____________________ daktırım hedefini geçmiş biri olarak şimdi de bu hedefler selam 70 ler ve bay bay 7 ler deriz yavaştan

@Sherrysherrylady (74.6) ___________________ tam 1 kilo eksi isteyen bir miu var ha gayret şerim

@nehirnil111 (52.0) ____________ çok yaklaştık be nilişkom

@deynepnaz (65.2)_____________________________ ödem var deynepim onlar gidince de çok rahat bu hedefe koşacaksın

@sevgili8284 (95)________________________ ne kadar da net bir hedef yahu :)

@matematik61 (78.5)__________________________sen yaparsın sporu artırınca bence be güveniyorum. uzak değil yakın kolay hedef bu

@Stepbystephappiness (52.2)_____________________________ kuzum sık dişini yap sporunu az da aktif olunca bu iş tamam

@Ahmet esra (80.5)____________________________hoş geldin hedefi bu :)

begum75 begum75 (58.9) ______________________ oooo yeni rakamlar geldi 58 ler geleceeekkkkkkk

@_SARAYCA_ (60.2) ________________________ bak hele bak bak 1.2 kilo eksi sarayca için nedir ki

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia Ausencia ( :emir_bebek: ) ____________________ hedef belli:KK200:

hedeflersiz pazartesii olur mu hiç

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hedefleri beynin içine kazınsınnnnnnnnnnnn:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:HOŞGELDİN KASIM (3 KASIM) HEDEFLERİ:KK53:

@Efser (68.2) _________________ efserimmmmmmmmmmmm bugeçen haftanın hedefi. Bunu bu hafta yaparsın artık değil mi? Bu hafta senden çok şey bekliyorum. Artı üzdü..

@suspushanimcim (59.9) ________________________ 5 lere hoş geldin diyelim nisa ipin ucunu sıkı tut..

@Bonus (96.0) _______________________ valla istiyorum bunu yahu. çok falan dinlemem. sadece 1 hafta kaçamaksız geçirsen zaten göreceksin bunu. bahane yok!

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil (52.2) ______________ hedefini nokta atışla tutturmuş ördekime mis gibi hedef beeeee

@nar_cicegim (64.4) ________________ gaza bas artık çiçeaaam hastalıklar bitsin.

@White1989 (51) ______________ vaytım iyileşiyorsa bu hedefi de alır gider ki

Nego Nego (67.4)_____________________________ tam 1 kilo eksi istiyorum. çok mu? yoo hiç de değil.. spora bahane bulmazsan olur bu hedef. olmalı.

@CocoChanelmademoiselle (57.8)__________________ şu hedefin güzelliğine bakar mısın kokoşum yahu

@Nevreste (67.2)_________________________ o -1 buraya gelecek ulen işte o kadar

S Sguat girls
(60.9)_________________________hoş geldin mi 60 lar ve hemen güle güle mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzz

@Ahu060812 (67) ______________________ hadi artık ahuuuuuuuuuu

@Makbule007 (57.4)_______________________________ hadi makbuşum bu enerjiyle 57 ler gelsin

aeben aeben (66.9)____________________ kilo kesinlikle alınmayacak değil mi? sadece 100 gr eksi hedefi formaliteden

@saydin78 (57.9) ______________________ bu haftaki yoğunluğu düşünüp minicik eksi hedefi kondurdum beni kırma emi saydınım olsun bu

ecemavi ecemavi (65.9) ____________ ece kuzum bu hafta çok sağlam verdik ha gayret biraz meta dinlendirmeli hedef

@Antepia27 (103.9) _________________________ ne ne neeeeeeeeeeeeee 103 lere hoş geldin mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzzz

@ada81 (68.9) ______________________ ada balım az öz net. kesin varmalık hedef bu işte.. geçen hafta hedefi hemi de bu hafta olacak

@masumm (65.5) __________________ 1 kilo net eksi karatayla mümkün ki

@daydream- (71.5) _____________ haftaya cuma bu olsun hülya kesin olsun baaak ona göre

@Nefs (52.9)________________________ay nefsim hadi ya 52 lere selam çakalım artık

@ErSeSi (65.9) ______________ geçen hafta hedefi bu. bu hafta olmalı

@kelebekolacam (70.9) _____________________ daktırım hedefini geçmiş biri olarak şimdi de bu hedefler selam 70 ler ve bay bay 7 ler deriz yavaştan

@Sherrysherrylady (74.6) ___________________ tam 1 kilo eksi isteyen bir miu var ha gayret şerim

@nehirnil111 (52.0) ____________ çok yaklaştık be nilişkom

@deynepnaz (65.2)_____________________________ ödem var deynepim onlar gidince de çok rahat bu hedefe koşacaksın

@sevgili8284 (95)________________________ ne kadar da net bir hedef yahu :)

@matematik61 (78.5)__________________________sen yaparsın sporu artırınca bence be güveniyorum. uzak değil yakın kolay hedef bu

@Stepbystephappiness (52.2)_____________________________ kuzum sık dişini yap sporunu az da aktif olunca bu iş tamam

@Ahmet esra (80.5)____________________________hoş geldin hedefi bu :)

begum75 begum75 (58.9) ______________________ oooo yeni rakamlar geldi 58 ler geleceeekkkkkkk

@_SARAYCA_ (60.2) ________________________ bak hele bak bak 1.2 kilo eksi sarayca için nedir ki

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia Ausencia ( :emir_bebek: ) ____________________ hedef belli:KK200:

60.9:KK51:

Back
X