- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahha terzi kendi söküğünü dikemezmiş kaptan
Öyle gönlünden kopan olur mu kızyuvarlak hesap 200 point verdim gitti
Teşekkürler canım benim
Nedir eflalim o zaman dün ki sporların![]()
Geç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm![]()
yaz gazete yaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
eflal karatayla hedefe koşuyooooorrrrrrrrrrrr
canım karatay canım eflal menüsüay maşallah yahu
![]()
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahHastayım burnum fena tıkalı hayat şu an tatsız bana eşte yok bebeler erken uyusa bari
Kiz masum diyecektin herhalllyaz gazete yaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
eflal karatayla hedefe koşuyooooorrrrrrrrrrrr
canım karatay canım eflal menüsüay maşallah yahu
![]()
Cook gecmis olsun canim coldmix var mi ?? Ben kizimin yastigina yakasina coldmix damlatiyorum hemen burnu aciliyor.. bende hasta olunca kullanirim iyi gelir...Hastayım burnum fena tıkalı hayat şu an tatsız bana eşte yok bebeler erken uyusa bari
Hastayım burnum fena tıkalı hayat şu an tatsız bana eşte yok bebeler erken uyusa bari
Ay niye ya ne oldu
iyi böyle gülüm![]()
Yok iyi değil sen hepppp gelllllll
iyi böyle gülüm![]()
Evet bu çok iyi bende çok kullandım çocuklaraCook gecmis olsun canim coldmix var mi ?? Ben kizimin yastigina yakasina coldmix damlatiyorum hemen burnu aciliyor.. bende hasta olunca kullanirim iyi gelir...
Geçmiş olsun canımHastayım burnum fena tıkalı hayat şu an tatsız bana eşte yok bebeler erken uyusa bari
Evet hemen açıyor canim..Evet bu çok iyi bende çok kullandım çocuklara