Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben deAa ne güzel günde 3 lt içmeye özen gösteriyorum![]()
Ne fenaymış sın :)Beni bu güzel havalar mahvetti diyorsun
Ay bonus yaşları yakın çocuk çok zor. Nerden biliyorum anamdan. Kardeşimle 1,5 yaş vardı. Bi de ben yerimde durmazmışım hep bi yaramazlık bi olaylar... Anamın sırf benim yaramazlığım yüzünden ağladığı geliyor aklımaAllah yardımcın olsun
İyiymisYapmadim sadece seyrettim![]()
Kupa geliyor kupa geliyor vayt canım hala çakıl kazanir mi diyorsunSanirim yanlis secim yaptim oglen is coktu yemege cikamadim simit salgam aldim en yakin ve hizlisi boyle oldu. Simdi uykum geldi
Karnım davul gibidetoks kuzum vücudu temizliyor fazlalıkları gönderiyor hemencik:)
Sen ne kadar üşenirsen üşen ,gelince ne yaparsan yap tutamazsın ki içerideKarnım davul gibimisafirler var diye gitmedim tuvalete üşendim kabız oldum
kabız olmam lazım beraber 800 gram fazla ciktim
![]()
canıjm o yarın gelmiyor inankiii
bende aylarca oyaladım kendimi yarın yarın diye diyeee
bende şimdi hala oluyor o ataklar
ya ne olcka bi lokma atym agzıma diyorum ama yok diyip vazgeçiyorum tekrardannn
Bende dün vedalaştım canımın çektiği şeylerle 1 kilo artıdayim ama sürünüp durmaktan sa iyi bugün daha guclu ve kararlı hissediyorum
Sen ne kadar üşenirsen üşen ,gelince ne yaparsan yap tutamazsın ki içeride![]()
Kısır döngü.Yemeyince canı istiyor,yiyince pişman oluyor insanbende bir lokma ile kalamayanlardanım bu nedenle hiç yemesem daha iyi :)
Aramıza hoşgeldin canım aha bi emziren anne dahaAranjza katildigim icin coook mutluyumHerkese hayırlı geceler
![]()
yemeyince en azından duruyorsun, ben bir lokma yedim mi, devamı geliyor, hatta abartıyorumKısır döngü.Yemeyince canı istiyor,yiyince pişman oluyor insan![]()
yemeyince en azından duruyorsun, ben bir lokma yedim mi, devamı geliyor, hatta abartıyorum
yemeyince en azından duruyorsun, ben bir lokma yedim mi, devamı geliyor, hatta abartıyorum
deynepim@MiuLego ne yedin yemekte,hangisine karar verdin?![]()
vaaay iyisiiin sporuna ekledin mi spor kaptanına bildirdin mi? hamsilerden kurtuldun mu toptan@MiuLego dün yazmadim ama 3mil leslie 200 bolgesel yaptim yatmadan.Hamsilerin gidesi yoktu yoksa
hahahaha üşenmekten kabız olan insanKarnım davul gibimisafirler var diye gitmedim tuvalete üşendim kabız oldum
kabız olmam lazım beraber 800 gram fazla ciktim
![]()
Ohh yarasındeynepim
mercimek çorba
ıspanak yemeği
ulgur pilavı ve salata yedim :)