- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
o zaman işyerinde azıcık bile yapsan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dirençiçeaaaaammmmmmmmmmmmEve geldim pirasami yedim. Havuclarini ayikladim . Karnim doydu. Ama canim hep tatli yemek istiyor. Ananas yemistim arada kesmedi. Regl alaametleriiuuuuvicdani car. Pers. Yapcaz degil mi
no stres bebeğim o hala gelecek o artı ne ki biz ne artılar gördük cumaya fos diye sönenb sabah 500 gr artiydim ama No stres hala gelmedi hala bi gelse sigmiyorum hiç bir yere bakalım yarın sabah tartilacagim bakalım çarşamba sabahı ne diyecek inşallah 1 kilo gider
nasıllllHamsiler gitti diye umuyorum her ne kadar wc cikamasam da terle atmis olayim lutfen.
Ben spor takimlarina girecek kadar buyumedim![]()
Burdayim tabi yavrum 6 kilo verdim ben haberin vaaa mi hemde 3 bucuk haftadaTatlı Şırnak sen telfi mi aldın
Azıcık kaçamak yaptım
Anamm cocomda burada
Ahh nevroşum, başıma gelenleri bilsenneyse geçti gitti çok şükür, hic anmayalim geçmişte kalsın
Hoş buldum![]()
tamammmmm unutyosun diye üzülüyorum ben de@MiuLego canoooooooommmmm internet sıkıntısından giremiom fazla gün icinde ara ara bakiom amaa minnooooosssss![]()
Benim spromu yazayım belki gelirsin gazabiri beni spor konusunda gaza getirsin hadi![]()
1 tane nar yeEve geldim pirasami yedim. Havuclarini ayikladim . Karnim doydu. Ama canim hep tatli yemek istiyor. Ananas yemistim arada kesmedi. Regl alaametleriiuuuuvicdani car. Pers. Yapcaz degil mi
çok kıskanıyorum yeaaaaaBenim spromu yazayım belki gelirsin gaza
2000 ip 400 point
35 dk egzersiz 105 point
1 saat yürüyüş 150 point
655 point
begum75
Bu defa yapmıyorum stres falan sıkıntı yapmayacağım yarına vicdan akşama da Miss gibi kabak yoğurt sporda tamam işte o kadardirençiçeaaaaammmmmmmmmmmm
bir kıytırık tatlıya mı yenilicen yeaaaa
no stres bebeğim o hala gelecek o artı ne ki biz ne artılar gördük cumaya fos diye sönen
aynısı ben
nasıllll
yok artık
sen yok musun spor takımlarında olmalısın
ayneeeeeeeen öyle vaytımmmBu defa yapmıyorum stres falan sıkıntı yapmayacağım yarına vicdan akşama da Miss gibi kabak yoğurt sporda tamam işte o kadar
Kalk kalk spor yap miu spor yap miu spor yap miuuuuuuçok kıskanıyorum yeaaaaa
Unutur muyum hic mium. Ek paketlerle internete giriom yetmiyo.ondan sık giremiom oyyyy yerim seni :))tamammmmm unutyosun diye üzülüyorum ben de![]()
Hheeeeyyy spor yap spooorrr heeeeyyyy....biri beni spor konusunda gaza getirsin hadi![]()
Ooooo tanamdirrr begumummm mutfagi temizleyip hemen bi nar ayikliyorum1 tane nar ye
Dün gelmesi lazımdı normalde de trafiğe takıldı herhaldeayneeeeeeeen öyle vaytımmm
halanın normal gelme günü ne zamandı?
Yanına geleyim mi
Müdür yan tarafta imkanı yok![]()
o zaman işyerinde azıcık bile yapsan![]()
Dünya yansa umrum değildirençiçeaaaaammmmmmmmmmmm
bir kıytırık tatlıya mı yenilicen yeaaaa
no stres bebeğim o hala gelecek o artı ne ki biz ne artılar gördük cumaya fos diye sönen
aynısı ben
nasıllll
yok artık
sen yok musun spor takımlarında olmalısın
biri beni spor konusunda gaza getirsin hadi![]()