Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

harbiden nereye gitti o ?
deli deliyi görünce çomak saklarmış :KK53::KK53::KK53: ben geldim o gitti :KK70:

@MiuLego :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Yaaa servisteydimmmm midem bulanıyo artık telefona bakınca ama yine de yterdim yine de bakardım da şarjım bitti namıssız :deli:el mi çıkardın bana sen:KK200:i:KK74::KK36:

Hosgeldin Ausencia Ausencia :KK200:

Menumu vereyim

Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 salkim üzüm

Aksam 18.30
8 yk sebzeli türlü
Salata

Su 3 olacak
Spor 500 ip atladim birazdan yuruyuse cikcam ne kadar sürer bilmiyorum.Gekince de bolgesel biseyler yaparim.
@MiuLego
Hafi bakalım menğ çok güzel sporla taçlanınca daha güzel

Şarjı bitti :)
Okudum gerçekten helal olsun ya benim sıkıntım boğazımı tutamiyorim:KK43:
25 kilo verdim doğumdan sonra ama son kiloları vermek :KK43: dayanamıyorum yemege
Bu yemeğe dayanamıyorum da yeni çıktı heeeee

Listedesin sen hedefin var senin zayıf olcan sen kendine geeeel

@MiuLego ctesi sizden sonra dışarlarda Anne kv ordan arkadaş derken geç geldik eve.diyete uydum karataya uyamadım gep bozan bişeyler oldu.
Ctesi
Sabah
Nesfit
Akşam
Et kavurma
Domates biber
Peynir zeytin
Pazar
Dışarda okulla serpme kahvaltı
Akşam
Balık salata
Bugün
Sabah
Yok
Akşam
Kabuska
Kahvaltılık(çocuklar yerken yedim)
Bugün açlıktan başım ağrıdı
Şişkinliiiiiikkkkkkkkk

Kalan günleri şişircek şeyler yemeyerek geçir ahu
Hele ki balık ağzına sürme
Vallaha sopamla gelirim he
yok kızmam kuzum ... gördüm nasıl sevindim ... çok adın geçti geçmişte .. meraktaydık ... @saydin78 da çok sormuştu seni ...

çok kilo aldın mı de hele ?

@MiuLego lunyamın efsane mortiliği vardır .... yeryüzünde görülmemiştir onun Antepia27 Antepia27 ile mortiliği :KK53::KK53: ne capslaaar hazırlardı lunya fatmaya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bir de daktırımla kelebekolacam kelebekolacam iyi didişirdi .... hani değerlendirmek istersen ön bilgi :KK70:
Lunya diyete başlıyor mu:rolleyes:

Antepia27 Antepia27 ve kelebekolacam kelebekolacam kayıplarda belki sesi onları getirir.. kaçamak sessizliği mi bu acep
@MiuLego duysa bu laflarimi:KK43: beni furur:deli:
Türkannnnnnnnnnnn:KK62:

Kızdıpım şu buraya menğ berdikten sonra yemen.. menüyü zaten neden veriyoruz???? E o zaman senin menğler kandırıkçı menü.. menü verince ağza fermuar çekilecek yani bu kadar işte

Varmi ip atlayacak vatandaş :deli:
Beeeeennnnn
Ama ablam evde nasıl yapcam yapamam odamda da atlayacak kadar yer yok offfff
Uyuz miu gıcık miu tatlı miu sevgili miu yollarda kaldı miu şuan geçmişi merak eden miu
:KK42:Bana mı didin :KK42:
Menuuuuuum
Sabah
1 dilim ananas ve 2 yumurta
Ara= 2 dilim ananas ve tarcinli yesil cay
Oglen=
pirasa yemegi havucsuz pirincsiz ve 1 dilim tb
17.30= az z.yaginda kavrulmus dalak ve su
Yanina yogurtlu lahana yapmistim ama yemedim yogurt oldugu icin. Salata malzemesi de kalmamis evde:63:
@MiuLego
Çok güzel olmuş çiçeaaaammmmm
Afiyet olsun kuzum
Dalak nasıl yiyorsun ya maşallah:kusmuk:

ya seniiii :KK200:

hoş buldum hocam :KK200:

nasılsın , nasıl gidiyor ... ? hiç sohbet edemedik seninle doğru düzgün .
menü bu haftada güzel geliyorum diyor :super::super:

yaparsın sen ... olmadı yersin ama 5000 ip atlarsın korumada :KK19:
Dün sabahki zaruri 1 dilim beyaz ekmegi ve aksamindaki az da olsa kizarmis balıkları saymazsam iyi gidiyorum.Bi de sporu düzene sokabilsem tam olacak.

Beeeeennnnn
Ama ablam evde nasıl yapcam yapamam odamda da atlayacak kadar yer yok offfff

:KK42:Bana mı didin :KK42:

Çok güzel olmuş çiçeaaaammmmm
Afiyet olsun kuzum
Dalak nasıl yiyorsun ya maşallah:kusmuk:
:KK3::KK3:he sana didim mezun olacağım ya öğretmene son hafta yaramazlık yapan çocuklar gibiyim:ıslık::ıslık::ıslık:

Görüyor ama beni hirslandiriyor biri bana şunu yapamazsın dedimi ben çıldırıyorum :kızgın:

canım işte biliyor damarını ..aslında sana destek oluyor bu şekilde :deli:

Kızım kresten geldi iki kaşık yemek yedi hafif atesi var uyudu horul horul uyudu... esimin isi vardi disarda ben yine yalniz kaldim..

geçmiş olsun kuzucuğa :KK200:

regl gelmiş ... cumaya güzel şeyler duyarız inşallah :KK19:

Yaaa servisteydimmmm midem bulanıyo artık telefona bakınca ama yine de yterdim yine de bakardım da şarjım bitti namıssız :deli:el mi çıkardın bana sen:KK200:i:KK74::KK36:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şişkinliiiiiikkkkkkkkk

Antepia27 Antepia27 ve kelebekolacam kelebekolacam kayıplarda belki sesi onları getirir.. kaçamak sessizliği mi bu acep

Kızdıpım şu buraya menğ berdikten sonra yemen.. menüyü zaten neden veriyoruz???? E o zaman senin menğler kandırıkçı menü.. menü verince ağza fermuar çekilecek yani bu kadar işte

lunya diyete başlasa var yaaa ... hatta 6 ay geçti mi bilmiyorum da .. bence çok kilo aldıysa direkt listelik :confused:

girdi ... %1 in altına hiiiç düşmedi .... %2 de oldu .... mezun oldu ...ahhh lunyam ahhh....bi kaptan olarak liste şeysini iyi bildiği için ... :confused:

Dün sabahki zaruri 1 dilim beyaz ekmegi ve aksamindaki az da olsa kizarmis balıkları saymazsam iyi gidiyorum.Bi de sporu düzene sokabilsem tam olacak.

hmmmm elektirikli sandalyelikmişte miu için :)) günden yırtmışsın bence

Şişkinliiiiiikkkkkkkkk

Kacgundur tutuyordum ana bi kere kaçırın ca çok vicdan yaptım bugünde dediklerini yaptım muz detoksunu:( tartı 200 falan arttı bugün akşam tartilinca

Back
X