Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peşini birakmadim hatta elini gördüm arttiriyorumcakil80 morrim bak cumaya 3gün kaldı demedi deme beni dinle dilimden kurtulamazsın ben halayla sorunları olan bir bayanım bak canım yemek yemek istiyor hemde cizli cozlu ama yenilmiyorum dayan ece diyorum
sinir hastalık ve bebelerin hastalığı ama kendim ve de mortim için dayanıyorum
Bak haftayada peşini bırakmam![]()
Muz küçük . Şu kocamanlardan değil. Spor zor kız miu ama zor yarın bakalımAra olarak bir bütğn muza karşıyım eflalim karbon ve gi değeri yüksek ve de kaloriliiii
Gerek yok..
Onun dışında menğ güzel gibi ama bilemedim kuzum
Spor yapmamak için bahane kabul etmiyorum.. istersen spora da vakit bulursun biliyorsun.
Yarım muz kadarda tamamMuz küçük . Şu kocamanlardan değil. Spor zor kız miu ama zor yarın bakalım
Afiyet olsun menğ güzel dolu dolu sana eksi getirir mi ama bilemedim minnak kilona?Iyi aksamlar kizlar. Ben de 2 gundur dogru duzgun ugrayamiyorum siteye.
Menu vereyim
Kalkinca limonlu su
Sabah- 1 yumurta, 1 tb ekmek, salata, 2 tam ceviz
Oglen- 1 elma, 1 cennet hurmasi, 3 tam ceviz
Ara- 1 dilim tavuk salam
Aksam- 1 yumurtayla yapdigim salata(bol yesillikli)
Ayrica gun boyunca 2 kuru incir, 3 gun kurusu yedim, bikac findik da yemisimdir
Simdi de tarcinli sut icecegim son olarak
2 litre su
1 saat normal yuruyus -60 puan
45 dak cardio - 157.5
Ama daha kosmayi da dusunuyorum. O yuzden sporun toplam puanini birazdan yazarim.
Nasilsin kaptan@MiuLego
Spor kaptanimbegum75
Öyle küçük olanlardan. Aslında planlı bir menü olmadı, acıkınca yemiş gibi oldum. Doğaçlama oldu. Sabah tartı ne diyecek bakalım.Yarım muz kadarda tamam
Evet kuzum planlı değil belli senin planlı menüler böyle olmuyor :)Öyle küçük olanlardan. Aslında planlı bir menü olmadı, acıkınca yemiş gibi oldum. Doğaçlama oldu. Sabah tartı ne diyecek bakalım.
Şuan tadına baktım net söylüyorum sende sorun yokkkkSen unutulacak kadın mısın ki burdaki bacıların unutsun
Benim 1kilo 200 gr diye hatırlıyorum ama o hafta diyette vardı ve ben anca cumaları tartılıyordum sadece 1gün yapabilmiştim düşündükçeama kelebek sever demekki sorun bende
Aranan morti bulundu![]()
Neyin tadı vaytımŞuan tadına baktım net söylüyorum sende sorun yokkkk![]()
Tamam canım yarından sonra dikkat edecegimEfserim çarşamba perşembe ekmek yok yasak
Şişkinlik yapacak herşey yasak karnıbahar da dahil
Kabak ye kuzum benim menü sana iyi geliyor onu yap
Cumayı garanttiye alalım
Kahvaltıyı es geçme banuuuu
Akşam iyi de kahvaltı
Çok güzel menü berna kuzum
Çarşamba ve perşembe tosta ve ekmeğe elveda canısı
Sen de detoks yap derim malum tartı sabit
Vidan çorbası detoksu yapabilirisn
Ekmek yok unutma şişkinlik yapacak yiyecekler yok bol spor var
Afiyet olsun güneşim dengeli menü yine güzel artı da getirmez.. beğendim ben
Senin listeyi yapacaktım güya. Bu hafta bedenim dünyada ama ruhum başka evrendeEvet kuzum planlı değil belli senin planlı menüler böyle olmuyor :)
Et ne olur karnıma sıcak su torbası koydum oluyorum ağrıdan çorba hazır yarın için listeye birebir uydum ama çok katı oldu az daha su ekledim sadece canım hala gelse iyi olur beee artık kesin perşembe yi bekliyor yineGeçmiş bitti
Şimdi işte ana odaklanabilirim
Napıyorsunız kuzularrrrrrr
Yarının detoksvuları hazır mıııı
Hala gelsin diye dua edelim miiWhiteblacklife
![]()
Niye ya ben çok severim vicdan çorbasını. Çorba olsun yeter ki sakatat hariçŞuan tadına baktım net söylüyorum sende sorun yokkkk![]()
Vicdan çorbası nin canimNeyin tadı vaytım