Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

oy nevom sende mi vicdan yapıyorsun ..kıyamam ... hiç bilmiyorum tadını ... ama bi ahu seviyordu tadını ..herkes kötü diyordu diye kaldı aklımda.

Ha @MiuLego ahu demişken :)) vicdanla bi gecede 1.6 mı ne vermişti :cool:
Aus'um ciddi kacamak yapmadım.Ama benim meta şehir dışına çıkınca bozuluyor.700-800 gr artıdayım.Ben de vicdan yaptım.Kara vicdanlıdan yaptım.Öğlen 1 kase şimdi 1 kase bitmiyor...İsyandayım:70:
Ödemlerim gitsin yeter...Zaten 3-4 günde zayiflamissin dediler ama tarti öyle demiyor...

Boşver sen kuzum Biz oynarız . Hayırlı haberlerle gel inşallah:dua:

Şair burada diyor ki ben leslie bacıyla yürüyecem bahane arıyordum...:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: İvit bence bahaneye gerek yoh... 1 yk pirinç ne la. Yanlış yönlendirme olmasın da kaçamak yaptığına değmez:süslü:

Heheheheh (yaban çakalı gülüşüm) Arkadaş gelip de planlarımı bozmasa şu 3 gün 1000 pointin altına düşmeyecektim, niyetim hit cardio ya başlamaktı fekat hayaller hayatlar:KK35:
Ona da reglden sonra başlarım artık
Bu arada miu hunharca su içtim bugün. 2 de kahve. Wc den çıkamıyorum:cool:
Hahahahah deli yeminle

Diyorlar ki o spordakş dansların hepsi twerk miş durmadan çalışıyormuşsun :D
Gelmesede tin gelirse perşembe gelir yine olsun o zaman bile hemen 1 kilo ucuyorrr
Heee aynen yaniii keyfi bilir hala hanımın:63:
Agzima böregi tıkacaktı zor pacayı kurtardım :eek:
Analar yakacak bizi analar. Yememişin efserim benim kuzuma aferin:KK60:
:KK57:Neyyy:KK57:
100 kez atlayıp da kendini spor yapmış havasına sokan bana gelsin:KK61:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Çıldırırsın
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

oy nevom sende mi vicdan yapıyorsun ..kıyamam ... hiç bilmiyorum tadını ... ama bi ahu seviyordu tadını ..herkes kötü diyordu diye kaldı aklımda.

Ha @MiuLego ahu demişken :)) vicdanla bi gecede 1.6 mı ne vermişti :cool:
Herkese vicdan yaptırıyom:KK70:

Kız demeee Ahu060812 Ahu060812 yarın vicdan yapacak zaten hadi inşallah yine öyle olur :KK75:

bende özledim bendeeeeeeeee :KK75::KK75::KK75:

la bugün epey buralardaydım ...bulantılar terki diyar eyliyor beni sanki :KK28::KK28:
Aman gitsin gayri bulantı mulantı:KK68:
Sen iyi ol da nohut doğduktan sonra daha buralarda doğum kiloları verecez senle:KK53:
Hatta diyorum ki o zamana bi 5 kilo alayım da senle kapışak:KK70:

:KK59::KK19::KK19:
Şuraya spor birakayim bende
Salı
2 saat yürüyüş 300 point
3000 adet ip atlama 600 point
35 dk egzersiz 105 point
1005 point
Çarşamba
3000 ip atlama 600 point
2 saat yürüyüş 300 point
35 dk egzersiz 105 point
1005 point
AllahAllah beeee vaytım hastalıktan kurtuluyor sahalara dönüyor:KK73::sampiyon:1000 point bedir insafsız:rolleyes:

Hahahahah deli yeminle

Diyorlar ki o spordakş dansların hepsi twerk miş durmadan çalışıyormuşsun :KK70:

Heee aynen yaniii keyfi bilir hala hanımın:63:

Analar yakacak bizi analar. Yememişin efserim benim kuzuma aferin:KK60:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Çıldırırsın

Herkese vicdan yaptırıyom:KK70:

Kız demeee Ahu060812 Ahu060812 yarın vicdan yapacak zaten hadi inşallah yine öyle olur :KK75:
squat yapıyorum miu doğrudur. Hatta tam çömelip orda kalıyorum 3-5 dk o sayılır mı:confused:

Sen iyi ol da nohut doğduktan sonra daha buralarda doğum kiloları verecez senle:KK53:
Nohut kelimesini sehven yazdığını düşünüyorum yoksa kınayacaktım:KK12:

Artık fasulye oldu haberin yok mu :KK76:level atladı hanımefendi:halay:

Aus'um ciddi kacamak yapmadım.Ama benim meta şehir dışına çıkınca bozuluyor.700-800 gr artıdayım.Ben de vicdan yaptım.Kara vicdanlıdan yaptım.Öğlen 1 kase şimdi 1 kase bitmiyor...İsyandayım:KK70:
Ödemlerim gitsin yeter...Zaten 3-4 günde zayiflamissin dediler ama tarti öyle demiyor...

canım yol ödemidir .
geçer inşallah ..vicdan iyi bir tercih olmuş ..sabaha o artı 800 gidip üzerine az biraz eksi bile görebilirsin :KK200:

Şuraya spor birakayim bende
Salı
2 saat yürüyüş 300 point
3000 adet ip atlama 600 point
35 dk egzersiz 105 point
1005 point
Çarşamba
3000 ip atlama 600 point
2 saat yürüyüş 300 point
35 dk egzersiz 105 point
1005 point

bi çığlık senfonisi de sana :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayıpsın :KK59:

Sporda çekişiriz ... diyette hiç şansın yok :KK3:

Nohut kelimesini sehven yazdığını düşünüyorum yoksa kınayacaktım:KK12:

Artık fasulye oldu haberin yok mu :KK76:level atladı hanımefendi:halay:

:KK15::KK15::KK15::KK15: fasulyeden sana bu :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

canım yol ödemidir .
geçer inşallah ..vicdan iyi bir tercih olmuş ..sabaha o artı 800 gidip üzerine az biraz eksi bile görebilirsin :KK200:

bi çığlık senfonisi de sana :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK15::KK15::KK15::KK15: fasulyeden sana bu :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Ahhh kaptan iğde de benim taktiği uyguluyormus gitti 1.lik

canım yol ödemidir .

Anasının karnından bana el kol yapıyor yiyecem o kolu ama dişimin kovuğunu da doldurmaz :KK74:

Back
X