- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Fasulye çok su tutuyor diyolla ondandır kesinbende 60 ları gördüm bu sabah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fasulye çok su tutuyor diyolla ondandır kesinbende 60 ları gördüm bu sabah![]()
Hic sorma benim meta prenses zora gelmiyorne çektinnn be efser![]()
Sağol canimmm
Yarına vicdan seni kurtarır mıBu kadar koşkusturmadan ve bu menüyle tartı halen eksi degil mecbur yatış olacak yoksa atamıyacagım![]()
He soğukta yedin yattın 60 oldun de miiiiNiye karıştırıyon ki oraları iğde
Hava ne soğuk demihavalar çok bozdu
![]()
Ben de seni tanıyamıyorum. Meğer içinde bir pamuk prenses yatarmış da haberimiz yokmuşçooooh minnoş bişey oldum lo .... kendimi tanıyamıyorum![]()
He soğukta yedin yattın 60 oldun de miiii
Kızçeler kaptan bize şunu yemeyin bunu yemeyin diyip siyip cıssları cossları gömmüş görüyor musunuz
Ben de seni tanıyamıyorum. Meğer içinde bir pamuk prenses yatarmış da haberimiz yokmuş![]()
OlsanaLa ben bu minnoşlukla hala kaptan kalaydım var yaaayedin miiii ? amaaaaan canın sağolsun yarın az yersin
aaaa 2 kg artı mı ? olsun bende de 3 kg artı var
![]()
Çok doğru zamanda bırakmışım çooooooooooooooook![]()
Fasulye çok su tutuyor diyolla ondandır kesin![]()
Adile naşit tontikliğinle ve dezorlu diyet şartları beni kötü yapmış ...erol taş yapmışşş ..oysa ki hulusi imişim ben
Senin maydanoz kürünle başlayıp vidandan cıkarım artıkYarına vicdan seni kurtarır mı![]()
Allah o b12 vitaminin bin türlü canını sıksınB grubu vitaminler ödevim şimdioturup onları çalışcam
Salataya mutlaka zeytinyağı ve limon sıkılmakıymış heee yeşillikteki vitaminlerin emilimini o sağlıyormuş![]()
İşte yanında b12 emilimi sağlıcak şeyler yemiyondur da yediklerin boşa gidiyordurAllah o b12 vitaminin bin türlü canını sıksın
Yükselmiyor namıssız
Geçen gün midem için gidince bi baktıram dedim daha da düşmüş. İğneye başladık gene. Hayır bişey değil bu iğne vücudumu çok ısındırıyor yanıyorsun fuat abiii modundayım![]()
Çok zevk alacaksın harikaaaaaaaaaSenin maydanoz kürünle başlayıp vidandan cıkarım artık![]()
Olsanabeni de listeye al sonra
ay acaba benim 6 ay doldu mu ki
ayyy dur bakam kendimi listeye alam
![]()
Belki su ikizidir ben su ikiziyim annem hemşirenden duymuş çocuk su ikizi çok güzel olacak demiş doģmuşum cok zayıf celimsiz birşey vaz gecmiş![]()
AynenÇok zevk alacaksın harikaaaaaaaaa![]()
AynenÇok zevk alacaksın harikaaaaaaaaa![]()
Güldürdün Auszorlu diyet şartları beni kötü yapmış ...erol taş yapmışşş ..oysa ki hulusi imişim ben
Eneee öyle bişey mi varmış
Belki su ikizidir ben su ikiziyim annem hemşirenden duymuş çocuk su ikizi çok güzel olacak demiş doģmuşum cok zayıf celimsiz birşey vaz gecmiş![]()
Yiyorum be balım. Emilim bozukluğu mu ne zımbırtı çıkmıştı.İşte yanında b12 emilimi sağlıcak şeyler yemiyondur da yediklerin boşa gidiyordur![]()