Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK17:Niye karıştırıyon ki oraları iğde

Hava ne soğuk demi:süslü:havalar çok bozdu:ıslık:
He soğukta yedin yattın 60 oldun de miiii:deli:
Kızçeler kaptan bize şunu yemeyin bunu yemeyin diyip siyip cıssları cossları gömmüş görüyor musunuz:skandal:

çooooh minnoş bişey oldum lo .... kendimi tanıyamıyorum :confused::confused::confused:
Ben de seni tanıyamıyorum. Meğer içinde bir pamuk prenses yatarmış da haberimiz yokmuş:confused:

He soğukta yedin yattın 60 oldun de miiii:deli:
Kızçeler kaptan bize şunu yemeyin bunu yemeyin diyip siyip cıssları cossları gömmüş görüyor musunuz:skandal:

Ben de seni tanıyamıyorum. Meğer içinde bir pamuk prenses yatarmış da haberimiz yokmuş:confused:

zorlu diyet şartları beni kötü yapmış ...erol taş yapmışşş ..oysa ki hulusi imişim ben

La ben bu minnoşlukla hala kaptan kalaydım var yaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yedin miiii ? amaaaaan canın sağolsun yarın az yersin :rolleyes::rolleyes::rolleyes: aaaa 2 kg artı mı ? olsun bende de 3 kg artı var :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Çok doğru zamanda bırakmışım çooooooooooooooook :KK70::KK70::KK70::KK70:
Olsana :KK49:beni de listeye al sonra :KK49:ay acaba benim 6 ay doldu mu ki :KK76:ayyy dur bakam kendimi listeye alam :eğlence:

B grubu vitaminler ödevim şimdi :110:oturup onları çalışcam:bicak:

Salataya mutlaka zeytinyağı ve limon sıkılmakıymış heee yeşillikteki vitaminlerin emilimini o sağlıyormuş:deli:
Allah o b12 vitaminin bin türlü canını sıksın:sopa:
Yükselmiyor namıssız:mad:
Geçen gün midem için gidince bi baktıram dedim daha da düşmüş. İğneye başladık gene. Hayır bişey değil bu iğne vücudumu çok ısındırıyor yanıyorsun fuat abiii modundayım:KK70:

Allah o b12 vitaminin bin türlü canını sıksın:sopa:
Yükselmiyor namıssız:mad:
Geçen gün midem için gidince bi baktıram dedim daha da düşmüş. İğneye başladık gene. Hayır bişey değil bu iğne vücudumu çok ısındırıyor yanıyorsun fuat abiii modundayım:KK70:
İşte yanında b12 emilimi sağlıcak şeyler yemiyondur da yediklerin boşa gidiyordur :duduk:

Olsana :KK49:beni de listeye al sonra :KK49:ay acaba benim 6 ay doldu mu ki :KK76:ayyy dur bakam kendimi listeye alam :eğlence:

Aaaahahahahahh alsana ...ama önce 70 ol :deli::deli::deli:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Belki su ikizidir ben su ikiziyim annem hemşirenden duymuş çocuk su ikizi çok güzel olacak demiş doģmuşum cok zayıf celimsiz birşey vaz gecmiş :KK70:

:KK70::KK70::KK70:

söylemesi ayıp :confused::confused::confused::confused:

ben hastanenin o gün doğan en güzel bebeği seçilmişim ...Zeynep Kamilde doğdum ben günde 100lerce doğum :rolleyes:

bir kız bir erkek bebek seçilirmiş her gün ... bizi daha afilli bir sepet gibi şeye koymuşlar .

sonracığıma bu ailenin babaannesi gelmiş ... Annemle babaannemle sohbet etmiş ...Karadenizli bir iş adamı imiş baba ..dede..gemileri falan varmış ... beşik kertmesi yapalım bu çocukları demiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Rahmetli anam ....bi düşünelim demiş :KK62: neyse ki cadaloz babaannem ilk kez bir işe yaramışta olur mu öyle şeey diye kadını kovmaktan beter etmiş odadan

zorlu diyet şartları beni kötü yapmış ...erol taş yapmışşş ..oysa ki hulusi imişim ben
Güldürdün Aus:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Belki su ikizidir ben su ikiziyim annem hemşirenden duymuş çocuk su ikizi çok güzel olacak demiş doģmuşum cok zayıf celimsiz birşey vaz gecmiş :KK70:
Eneee öyle bişey mi varmış:KK57:

İşte yanında b12 emilimi sağlıcak şeyler yemiyondur da yediklerin boşa gidiyordur :duduk:
Yiyorum be balım. Emilim bozukluğu mu ne zımbırtı çıkmıştı.

Back
X