Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

8 kasım menüsü

Kahvaltı : Otlu peynirli omlet, 1 dilim çt ekmek

Öğlen : Kabak yemeği, pul biberli yoğurt

Ara: 10 badem, 2 gün kurusu

Aksam: Salata

Su: 2 litre, 2 kupa bitki çayı ( kiraz sapı, mısır püskülü, hibiskus )

Spor: 500 ip : 100 puan begum75 begum75

@MiuLego
Whiteblacklife Whiteblacklife

Aaaahahahahahh alsana ...ama önce 70 ol :deli::deli::deli:

:KK70::KK70::KK70:

söylemesi ayıp :confused::confused::confused::confused:

ben hastanenin o gün doğan en güzel bebeği seçilmişim ...Zeynep Kamilde doğdum ben günde 100lerce doğum :rolleyes:

bir kız bir erkek bebek seçilirmiş her gün ... bizi daha afilli bir sepet gibi şeye koymuşlar .

sonracığıma bu ailenin babaannesi gelmiş ... Annemle babaannemle sohbet etmiş ...Karadenizli bir iş adamı imiş baba ..dede..gemileri falan varmış ... beşik kertmesi yapalım bu çocukları demiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Rahmetli anam ....bi düşünelim demiş :KK62: neyse ki cadaloz babaannem ilk kez bir işe yaramıştı olur mu öyle şeey diye kadını kovmaktan beter etmiş odadan
Amanin Babanne kurtarmış seni :rolleyes:yok ben çok zayıf doğmuşum annem bir şey yimedim dedi annemden dogum sırasında çok su boşalınca bu çocuk su ikizi demişler
Doğdunki zayıf celimsizmişim ergenlige kadarda öyledim sonra aldım 2 yıl içindede geri verdim benim kilo işim baya dengesizmiş evvelinden :confused:

Amanin Babanne kurtarmış seni :rolleyes:yok ben çok zayıf doğmuşum annem bir şey yimedim dedi annemden dogum sırasında çok su boşalınca bu çocuk su ikizi demişler
Doğdunki zayıf celimsizmişim ergenlige kadarda öyledim sonra aldım 2 yıl içindede geri verdim benim kilo işim baya dengesizmiş evvelinden :confused:

ben hep gürbüzdüm efser heeep :KK14::confused:

Huu ben geldim yeni girdim. Ben işi gördük geldik. Minicik pembe kız. Şükür iyiler az sıkıntılı olmuş eltime aman olur o kadar sezaryen böyle.

Eltin mi doğum yaptı canım ? hangisi ? az sevdiğin mi daha az sevdiğin mi :confused::KK70:

Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün

Güldürdün Aus:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Eneee öyle bişey mi varmış:KK57:

Yiyorum be balım. Emilim bozukluğu mu ne zımbırtı çıkmıştı.
Annem benden kova kova su cıktı dedi :rolleyes:hemşilerler dizilmiş amanda güzel bir bebek geliyor diye sonu 2 kilo celimsiz bir bebek olmuş annanem bu çocugu can tutmaz demiş ailede en uzun yapılı benim Allahın işne karışılmaz :KK70:

Son düzenleme:
Eltin mi doğum yaptı canım ? hangisi ? az sevdiğin mi daha az sevdiğin mi :confused::KK70:

Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün
İkisinede sevgim eşit :KK53: aynı binada olan. Evet erken oldu canım. Eşi aşağıdaymış daha yeni farkedildi. Bebisin de kalp atışları yavaşmış iki gündür acil aldılar.
Amin

Back
X