Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız 53 olup 1 2 kilo yicem kendime :KK70:

@MiuLego aha buraya yazıyorum beni erken den mezun edicen:KK43:
Ya ayıptır demesi kabız dimi ya wc geldi benim tartıldim sonra girdim çıktım 800 gram oynadı çok mutlu oldum :KK42:
Ec ağladı desene ama ben çok mutlu oldum:rolleyes:

Evet anliyorum seni. Benim de bazen aksamlari uyuya kaldigim oluyor. Ama ben evde oldugum icin oglenler yapiyorum sporu oglum uyuyunca
Ctesi bol bol yapacagim bugün de 6000 adım attım yine yürüyüş gerçi is yerinde volta attım ama olsun oturmaktan iyidir. Evrakları kendim götürdüm mail atmak yerine çok zaman kaybı oldu ama bana hareket oldu.

Ben kimseyi mezun etmek istemiyom:KK42:
Ben bu gidisle hic mezun olamayacakmis gibi hissediyorum:KK14:
Onumuzdeki hafta sinav haftasi onfan sonraki hafta rapor mu alsam napsam evde yayila yayila sporumu yapsam guzelce beslensem. Yorgunluktan ve uykusuzluktan gebermesem ve mezun da olsam aaah aahh:işsiz:

Selam kızlar....

İyi mi herkes bakiiimmm...

Grip geldi gelecek nane limonlar kefirler..sabahtır içmediğim şey kalmadı...Regl uçuklar gelmesin diye uğraştığım grip..Nasıl keyifsizim anlatamam... @begum75 ün paylaştığı kedi :KK200:ben..

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Geçmiş olsun d vitamini kullansana

ben bişey itiraf edeyim hiç diyet yapamıyorum çook bozdum bu hafta zıvanadan çıktımmm öyle böyle değil şu iki günde yediğim karbonu herkes 1 ayda anca yer :KK43:(( toplayamıyorum kendimi tam başlıyorum sonra bırakıyorum ne yapacam ben yaaaa.... çook zor kilo veriyorum çok aç kalarak bundan mı korkuyorum başlayamıyorum bi türlü şuan kendimi kilo almış hissediyorum bu sefer 7li rakamları görecek gibiyim.... 3 öğün yiyemiyorum yoksa @Ausencia geçen gün denemem için örnek bi menü yazmıştı ama ben 3 öğün yapamıyorum yani kahvaltım hep 10 gibi oluyor 1 de spora gidiyorum öğle yemek hazırlayamam zaten..

iki öğün ben için en ideali amaaaa ben karbon çok tüketmeye başladım şuursuzca çikolata tüketiyorum :KK43: :sinirli:geçen sene sizlerle aralık ayında başlamıştım ama gerçekten güzel başlamıştım karbon tüketmiyordum bıçak gibi kesmiştim ama şimdi yapamıyorum beynim mi istemiyor bilmiyorum .... hergün bu son diyorum olmuyor ...sonrası pişmanlık zaten...toparlanmak istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrr aç kalmayı özledim valla ....çooook spor yapınca daha çoook yiyorum onu fark ettim az yemek doyurmuyor beniii önce diyetimi hal yoluna koymalıyım sonra spor mu yapsam diyorum aklımda deli sorular... gerçi bu ay salonun parasını verdim salona gidecem boşa gitmesinnnn .....bugün reglinin 3, günü benim tatlı isteğim devam ediyor.....
Hepimizin başına geliyor ada onemli olan uzun rutup dönülmeyecek yada dönülmesi zor yollara girmemek

Gelen misafirler vicdan çorbası ikram etsem bir daha gelmezler yuppi :deli:
Vicdan vicdansız yaptı vayti

şu dakika itibarı ile karbonu kesmek lazım yarını beklememek en güzeliiii inşallah başarırım bi hafta dişimi sıksam daha azğımı sürmem... ben dışarı giderken bile koyardım cebime iki ceviz badem yolda acıkırsam onları yerdim ama şimdi sanki herşey gitti aklımdannn
Eski gunler gelecek

ay şu saatte simit pogaça pasta gelir mi şirkete yaa:mad::mad::mad::mad:
Nasıl şirket nasıl.insanlar hepsi oobez olma yolunda

Menume gelirsek

Saat 10.30

1 kepekli Kaşarlı kırmızı biberli sandviç

Saat 13.00

3 mercimekli köfte yanına çoban salata
Ezogelin çorbası

Saat 17

1 mandalina

Saat 20.50

2 kaşık mantarsote
3 kaşık karnabahar
1 kase baharatlı yoğurt
50 gr yufka ekmek

Şimdide çay içeceğim.
Kaptan beğenmiş

Ctesi bol bol yapacagim bugün de 6000 adım attım yine yürüyüş gerçi is yerinde volta attım ama olsun oturmaktan iyidir. Evrakları kendim götürdüm mail atmak yerine çok zaman kaybı oldu ama bana hareket oldu.
Ben de evde kosuyorum kendi kendime inan. Simdi basliyacagim kosmaya. Herkes uyur ben kosarim :)

Geçmiş olsun d vitamini kullansana

Hepimizin başına geliyor ada onemli olan uzun rutup dönülmeyecek yada dönülmesi zor yollara girmemek

Vicdan vicdansız yaptı vayti

Eski gunler gelecek

Nasıl şirket nasıl.insanlar hepsi oobez olma yolunda

Kaptan beğenmiş
Sen neler yedin

Back
X