- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
aslında dün abarttım sabah sabit çıktım, dikkat edersem en az 1 kg gider
hadi canım ...güveniyorum ben sana .... 1 güncük ... yarın güzel olacak ..boynu bükük gelmeyeceksin buraya kilo bildirimine![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında dün abarttım sabah sabit çıktım, dikkat edersem en az 1 kg gider
hadi canım ...güveniyorum ben sana .... 1 güncük ... yarın güzel olacak ..boynu bükük gelmeyeceksin buraya kilo bildirimine![]()
Senden bunları duymak ne güzel beeeeYa çok tatlısın
Ben böyle çok takılıyorum alışırsın :) vayt gerçekten örnek alınacak azimdedir listenin yıldızlarındadır o minnoşum eridi gitti kuzum
ben de akşamlaro hep teldeyim yanlışlarınla severiz senihiç önemli değil
Sağol kuzum darısı başına şuan yeter balım sporla verdiğim daha az gösteriyor oda benim kocaya dert oldu ama buradayım daha balım 48 gorecegim daha ben ama biraz mola istiyorumOooyy vaytim mezun mu oluyo üzüldüm simdiazcik daha uzataydiniz keske
yine burda olursun hergun diymi vaytim ?
Aferin unutma tabi kiskandim bizde senin minnosunuz kiiiiii:)))))))
geçmiş olsunAdacım Can'ımı çok sıkan üzen bir haber aldım bi akrabamla ilgili..bana müsade biraz..bunu içimde hazmetmem lazım..sağlıkla ilgili..şuan bu kafayla hiçbirşey düşünemiyorum.,
Ben normalde dogurdum genel anestezide spinalde hepsi farklı oldu ayni prosedürü uyguladigim halde birinde hiç basagrim yoktu birinde cokAnestezin nasilsi bilmiyorum ben epidural oldum odaya cikar cikmaz titremem gecince bas agrisi olmasin diye bitter cikolata sade kahve ve su tuketmemi soylediler hemen.Hic yasamadim o yüzden.
Tipik erkek davranışıbozulmuştur sanırım ama bişiy demediii
ondan bi beklentim olmamması onu üzmüyor
bana deseki senden bi beklentim yok ben üzülürüm
ama umursamaz davranıyor
Bizimki biraz tembel alışverişe gitmek istemez zor gelir haftasonu çocuklara bot alinacak kim gidecek tabi benBenim kartım da yok her şey onda![]()
Çok geçmiş olsunAdacım Can'ımı çok sıkan üzen bir haber aldım bi akrabamla ilgili..bana müsade biraz..bunu içimde hazmetmem lazım..sağlıkla ilgili..şuan bu kafayla hiçbirşey düşünemiyorum.,
Sen emziren annesin yağ kur falan yok sana doğumdan sonra olmaması henüz vücut hormon seviyesi ayarlayamasindan kaynaklanıyor o yüzden sabırla bekle vücudun ne zaman hazır olursa olur o zaman.Bir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
Aynisindan aldım geçen yıl iki tane çok rahat ve kullanışlıIste bundan![]()
Evet canım dışarıya cikiyorum sabah ve akşam olmak üzere 2 part yapıyor sabah oğlumu okula bırakıyor sanra bütün sokaklar benimwayt bişey sorcam 2 saat tempolu yürüyüşü nerde yapıyosun?
yani bunun için dışarda yürüyüşemi çıkıyosun?
Ayy oyle mi. Cekindim alirken nasildir diye. Ama tarzina hayran kaldim namissizinAynisindan aldım geçen yıl iki tane çok rahat ve kullanışlı
Ben çok memnun kaldım iki renk aldım.bunun lacivert de var oda çok güzel sıcacık tutuyor ve hiç su almadı geçen yıl o kadar kardaAyy oyle mi. Cekindim alirken nasildir diye. Ama tarzina hayran kaldim namissizin
Allahimmmm ben o kiloyu gördüm mü hatirlamiyorum bileeee
Benimde hayatimda bir ilkkkkAllahimmmm ben o kiloyu gördüm mü hatirlamiyorum bileeee
Ben 5leri ucundan gorsem yeter kuzum yaa boyum 1.61 o kiloya dusemem zaten.Su 64i bi goreyim once sonra 58 inşallahBenimde hayatimda bir ilkkkkdarisi basinaaaaa
Ah be balım dedim bir 60 olsam yeter bana so ra bi 54 olayım yeter şimdi 50 oldum hala gözüm 48 46 o iş öyle olmuyor isteBen 5leri ucundan gorsem yeter kuzum yaa boyum 1.61 o kiloya dusemem zaten.Su 64i bi goreyim once sonra 58 inşallah
Ay hadi inşallah. Benim herif 2.cocuk icin bastirmadan zayiflamam lazimAh be balım dedim bir 60 olsam yeter bana so ra bi 54 olayım yeter şimdi 50 oldum hala gözüm 48 46 o iş öyle olmuyor iste![]()
Harbi öldüren cazibeeeeeCoooookkk acimmmmma
Eve gidip olduren cazibeden icicem![]()