Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben biraz hiiiiiiiiiç görmediklerimi dürteyim hele .... bana mı denk gelmiyorlar geçmişi okumuyorum diye ... buraya mı gelmiyorlar hiç bi bakayım :KK19:
@aeben im dilberim nerdesin canom ?

@Sarayca balparem , ne durumdasın ..bak perşembedeyiz :KK17::KK17: @Antepia27 nın da sesi yok sanki ? çook iddialı idiniz nerelerdesiniz ?

Triplimelek Megi Triplimelek Megi mi hiçççççççççç görmüyorum , @Gunesinkalbi ausum nasılsın demiyor hiç :63: @caytabagi da girmiyor sanki ve @Kajupi deee .... :işsiz: ve bi de @White Lily den hiç ses çıkmıyor sanki ?
la bak gebe gebe sizi merak ediyorum ...siz de gelin de sorun arada yahu ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

@ErSeSi de görmüyorum hiç .... sedacım nasılsın ne alemdesin ?

Ausencia Ausencia canım benim çok sevindim hatırlanmama :KK36:
Inan 1 aydır kafam hiç rahat değil oğlan çok hasta oldu o iyileşti derken kızım oldu sonra ben :KK43:
Tam iyileşiyoruz derken bazı aksilikler çıktı evden çıkmak zorunda kaldık. Pazar günü taşındık ve tek başıma iki çocukla ev toplayıp dizdim tekrardan.
Bugün rahatladım çok şükür :KK24:

Sen iyisin inşallah bebişte :anne:

Beni hiç hatırlamayan sevgi pıtırcığı @MiuLego ya da :KK12::63::KK12:

Sen emziren annesin yağ kur falan yok sana doğumdan sonra olmaması henüz vücut hormon seviyesi ayarlayamasindan kaynaklanıyor o yüzden sabırla bekle vücudun ne zaman hazır olursa olur o zaman.
Vicdan çorbası emziren anneler içinde uygun bir tur çorba ayça kaya nın bunu icebilirsin ama şuan diyet basindasin ve vücut vermeye müsait ileriki dönemlerde yapabilirsin.
Evde spor ayakkabı ve halinin ustunde parmak uçlarıyla patlayınca ses olmuyor ama şu an buna sen başlama yuruyus ve egzersiz sana uygun 80 kilonun altında ip atlamaya başlarsınız.
Odem tuttuğunda sade soda yarım limon suyu maydonozu blender geçirip sabah akşam ic
Ay çok teşekkür ederim cook faydali bilgiler bunlar. Ya sanki yanımda samimi bir arkadaş gibisin.:KK200::nazar:çok şükür iyi gidiyorum sabahtan beri sanki. ..

Herkes sana bakarsa zayıfladın da taş gibi hatunsun

Ben katil olurum
Gezmeyelim:63: Ahu060812 Ahu060812
İlahi miu :70: :70: :70: sen farklımısın sanki...yakarız kızılay meydanını işte bomba bomba...
Ooo maşallah siz de güzel vermissiniz. Darısı başıma
Teşekkürler darısı hatta daha fazlası başınıza..
Bende hazır yazmışkwn yoplu olarak yeni gelenlere Hoşgeldin diyim ve kendmi tanıtayım
Efenim bendeniz geçen sene bu zamanlar 95 kilo olaraktan listeye girdim ve üzerinize afiyet hala listedeyim ve 3 aydır kiloyu sabite bağladım bu hafta izne çıkacağım çok direndik olmadı.üzerimde farklı şeyler deniycem.kilo olark evlendiğim kiloya geldim aşağısına inmiyo tartı.
33 yaşındayım 11 9 ve 5 yaşında 3 çocuğum var.bebekeri büyütürken mali müşavirlik stajını verip smmm olmaya hak kazandım bu sene çalışmak istiyorum deli gibi iş arıyorum ama piyasa berbat bulamıyorum..yapacak bişey yok.nasip diyoruz.
Kiloya gelirsek tam olarak 27 kilo verdim ve hepsini takımda verdim diyetisyene falan gitmedim.şu an 68 civarı dalgalanıyorum.çok mutluyum.şişman geçen günlerine acıyorum.hala verecek 10 kilom var.inşallah liste dışı salmadan devam ederim

Adacım Can'ımı çok sıkan üzen bir haber aldım bi akrabamla ilgili..bana müsade biraz..bunu içimde hazmetmem lazım..sağlıkla ilgili..şuan bu kafayla hiçbirşey düşünemiyorum.,
tamam canım rabbim şifa vesin inşallah canımmm:dua::dua::dua:

bende kötü haber aldım kuzenim boşanıyor daha 1 yıllık evliydi ...

2017-11-09 13.49.18.webp

nehirnil111 nehirnil111 koş koş a101 e gelmiş :KK45:

ada81 ada81 kelebek fena yogun onun icin katılımlı bir morti lazım yokmu çakıl ve bana karşı adanin yanında yarışacak bizi ilgisinden ve diyetinden mahrum bırakmayacak yürek yemiş saglam bir morti arıyoruz
Wanted:deli:
Korkayrım ondan :D

evet çook üzücü rabbim kimseye yaşatmasın olmayınca olmuyor .. kendisi sınıf öğretmeni şimdi memlekete tayin için uğraşacaklar...mahkeme pazartesiymiş
Gerçekten çok üzücü ama olmayinca olmuyor dediginiz gibi.Allah yardimcisi olsun zordur muhtemelen.

Back
X