- 29 Mayıs 2010
- 31.316
- 84.698
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlasın canım aminnGerçekten çok üzücü ama olmayinca olmuyor dediginiz gibi.Allah yardimcisi olsun zordur muhtemelen.
Yok ecedenkız bende mi korkuyon![]()
tarçınlı suda iyi geliyormuş regli gelmesi içinHala gelsin diye
Bir jqc gündür içtiğim karışımda tarçın da vartarçınlı suda iyi geliyormuş regli gelmesi için
eeeee korkuyu yenmek lazım demiiiiiiYok eceden![]()
Deneye deneye bulacağız aslinda.dr gitmem lazimda son ana kadar gitmemtarçınlı suda iyi geliyormuş regli gelmesi için
Ay bak adı bile kalbimi carptirttieeeee korkuyu yenmek lazım demiiiiii![]()
Gel kız gel yememYok eceden![]()
en iyisi soğan suyu canım düzenli yapınca kistler gidiyor regli düzene giriyor bana çok faydaıs oldu... bende dr hep kaçarımDeneye deneye bulacağız aslinda.dr gitmem lazimda son ana kadar gitmem
Emin ol kendim gidip her işimi kendim halletmeyi isterdim, bu büyük özgürlük aslındaBen normalde dogurdum genel anestezide spinalde hepsi farklı oldu ayni prosedürü uyguladigim halde birinde hiç basagrim yoktu birinde cok
Cocuk cok olunca:)
Tipik erkek davranışı
Bizimki biraz tembel alışverişe gitmek istemez zor gelir haftasonu çocuklara bot alinacak kim gidecek tabi ben
Çok geçmiş olsun
Yaptim 4,5ay oldu bir daha yapacağım haftaya misafirim var ondan sonra yapmayı düşünüyorumen iyisi soğan suyu canım düzenli yapınca kistler gidiyor regli düzene giriyor bana çok faydaıs oldu... bende dr hep kaçarım
Sonucta oda geçiyorEmin ol kendim gidip her işimi kendim halletmeyi isterdim, bu büyük özgürlük aslında
Sezeryan sonrası özellikle spinal epidural da başını sağa sola çok çevirmeyeceksin, aslında o yüzden ağrıyor baş. E çocuklar olunca da mümkün değil çevirmemek
Ne demek canım iyi olacak kendine inan lütfen emzirmeyi avantaja donustur sakın suyu 3 litre altına düşürme o zaman sütten yana sikind çıkmaz 6 sonra yemek yada meyve yeme bol bol su iç daha hızlı vereceksin inanAy çok teşekkür ederim cook faydali bilgiler bunlar. Ya sanki yanımda samimi bir arkadaş gibisin.çok şükür iyi gidiyorum sabahtan beri sanki. ..
Geçmiş olsun canımAdacım Can'ımı çok sıkan üzen bir haber aldım bi akrabamla ilgili..bana müsade biraz..bunu içimde hazmetmem lazım..sağlıkla ilgili..şuan bu kafayla hiçbirşey düşünemiyorum.,
Çok geçmiş olsun canım@Ausencia canım benim çok sevindim hatırlanmama
Inan 1 aydır kafam hiç rahat değil oğlan çok hasta oldu o iyileşti derken kızım oldu sonra ben![]()
Tam iyileşiyoruz derken bazı aksilikler çıktı evden çıkmak zorunda kaldık. Pazar günü taşındık ve tek başıma iki çocukla ev toplayıp dizdim tekrardan.
Bugün rahatladım çok şükür![]()
Sen iyisin inşallah bebişte![]()
Beni hiç hatırlamayan sevgi pıtırcığı @MiuLego ya da![]()
Ah ahtamam canım rabbim şifa vesin inşallah canımmm
bende kötü haber aldım kuzenim boşanıyor daha 1 yıllık evliydi ...
Onu bende yapıcam kistlerim hep onunla gitti benimdeen iyisi soğan suyu canım düzenli yapınca kistler gidiyor regli düzene giriyor bana çok faydaıs oldu... bende dr hep kaçarım
Öyle canım, Allah hem beden hem ruh sağlığını aratmasınSonucta oda geçiyor
evet çok şükür çocuk yok bide o olsaydı sıkıntılar artardı...Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Ah ahbazen çocuk olmadan ayrılmak en iyisi... Hakkında hayırlısı olsun
Onu bende yapıcam kistlerim hep onunla gitti benimde