Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın :KK200:
Allahım üzerimize doğan bu güneşe şükkürler olsunn:dua:herkese haýırlı mutlu bir hafta olsun :KK36:

günaydınnnnnnn :halay:
3 mil lesli tamam bugün 1000 adım aticam twestte gelince işten

ben kaçar hazirlsnmaya

Günaydın ,güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle :KK37:

GÜNAYDINNNNNN

:KK37:

Gunaydin herkese :KK200:

günaydın kızlar
hayırlı bir hafta olması dileğiyle...
Günaydın hepinizi çok özledim ki :KK200::KK200:
Temizim dün ama cumartesi kirlendim az :KK45: @Makbule007 Sarayca Sarayca Nare83 Nare83 begum75 begum75 ada81 ada81
Gunaydin dun aksam yine bozdum ama bugunden itibaren hedefe varana kadar eger bir kez daha bozarsam..... Cok agir konustum kendime gene artidayim vermem gereken tam 5 kilo o zaman yilbasi hededi olsun bana bugun protein besleniyorum insallah
Günaydın canım bir şey olmamış gibi bugün devam ama tabi ki hedefini unutma son olsun bak kendin biliyorsun :KK60:
Günaydın kuzum:KK68:
Günaydın Ahahahaha güneşli değil buralar ya sen yoksun demek :KK70:
Günaydın herkese

Kahvalti hazirligi başlasın ......bu gece cok cok aciktim yahuu simdi tok uyandim şükür :KK66:)

@ecemavi günaydın mortilerin en cok yiğeni puhaha:KK70:

Günaydın canım bende açlıktan sabah midem ağrıdı süt içtim geçti şimdi daha iyiyim :spor:

Günaydın güzel bir hafta diliyorum hanimlar

Günaydın hayırlı haftalar canım:KK68:

Herkese günaydın:KK200: Ay 2 günde perisan olduk yollarda oğlumun bütün düzeni şaştı orada gece uyumadi sabahin korunde kalkti.dun gece de eve geldik yatmadan ne yediyse cikardi.bos mideyle uyudu yavrum.Nasil yorulsuysa gece bi kere mama yedi hemen geri uyudu simdi uyandı.
Simdi kahvalti yaptircam ona.Uyudugu zaman da ben yaparım.

Herkese günaydın:KK200: Ay 2 günde perisan olduk yollarda oğlumun bütün düzeni şaştı orada gece uyumadi sabahin korunde kalkti.dun gece de eve geldik yatmadan ne yediyse cikardi.bos mideyle uyudu yavrum.Nasil yorulsuysa gece bi kere mama yedi hemen geri uyudu simdi uyandı.
Günaydın çok geçmiş olsun canım kıyamam :KK43:
♡♡Günaydınlarrr ♡♡

Günaydın canım :KK68:

Yorulmustur tabii canim onların bii lokmalik canları var..
Ama hemen toparlarlar merak etme :KK66:

Ballı çörekim :KK200: begum75 begum75

image-14552993481077037625.webp

Kaptanım :KK60: @MiuLego
fft107_mf6649181.webp

Son düzenleme:
Günaydın hepinizi çok özledim ki :KK200::KK200:
Temizim dün ama cumartesi kirlendim az :KK45: @Makbule007 Sarayca Sarayca Nare83 Nare83 begum75 begum75 ada81 ada81

Günaydın canım bir şey olmamış gibi bugün devam ama tabi ki hedefini unutma son olsun bak kendin biliyorsun :KK60:

Günaydın kuzum:KK68:

Günaydın Ahahahaha güneşli değil buralar ya sen yoksun demek :KK70:

Günaydın canım bende açlıktan sabah midem ağrıdı süt içtim geçti şimdi daha iyiyim :spor:

Günaydın hayırlı haftalar canım:KK68:

hafta sonu kaçıyor cnm düzen filan kalmıyor :(
benimdee dengem bozuldu 4 gün sıkı tutmak lazımmm

geçmiş olsun yolculuk malesef öyle cnm ya :(
çocukalrı etkiliyyorr , büyüdükçe azalıyor hastalıkları

hafta sonu kaçıyor cnm düzen filan kalmıyor :KK43:

geçmiş olsun yolculuk malesef öyle cnm ya :KK43:
Pazar iyiydim aslında kuzum hatta çok aç uyudum sabah mideme kramplar girdi:işsiz:ama cumartesi günü misafirliğe gittik 5 ev gezdik ailemle anadolu yakasına geçtik her gittiğimiz yerde çay koydular yanına kurabiye falan 1 tane aldım ama işte almasan yok olmaz yok olmaz insanlar neden ısrarcı anlamıyorum :kızgın:yemek koydular mesela pilav yemiyorum dedim iyi oldu oda yine de 4-5 minik kurabiyeden falan kaçamadım:KK43:Bugünden itibaren sıkı bir şekilde cumaya odaklandık hadi baalım :halay:

Günaydın çok geçmiş olsun canım kıyamam :KK43:

Günaydın canım :KK68:

Yorulmustur tabii canim onların bii lokmalik canları var..
Ama hemen toparlarlar merak etme :KK66:

hafta sonu kaçıyor cnm düzen filan kalmıyor :KK43:

geçmiş olsun yolculuk malesef öyle cnm ya :KK43:
Sagolun kızlar. Aslinda oğlum yola aliskindir bu yaz kac bin km yaptik bilmiyorum.Bizim memleketler uzak esimle.Ve iki.memlekete de uzak yerde calisinca böyle oluyor.
İstanbul afyon ordan tatile aydin mugla fethiye git gel sonra afyondan izmire git gel sonra afyon trabzon ve son olarak da bayram dönüşü 19 saat trabzon istanbul yolu yapti yavrum 6-8 aylık arası. Hic böyle olmamisti.Kisa süre olunca dinlenmeden alismadan donduk ondan oldu muhtemelen. Cok şükür bu sabah keyifli uyandi ve normal saatinde uyandi:KK200:

Ooo ilk defa 1.oldum tabi bunda gruptakilerin hiç spor yapmaması da vardı:sampiyon:olsun zügürt tesellisi olsa da :KK71::KK70:Yalnız hala Begüşte değilim yine kendim tutuyorum :KK59:neyse haftaya zaten yine düşerim Begüş hayal oldu :KK51: begum75 begum75 :KK60:

evet yaa yine bana gelemedin :KK43:ama olsun 2 basamak birden sıçradın, tebrik ederim:KK9::KK76:devamını dilerim:spor:

Back
X