Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Himm bak burayı kaçırıp direk dövme işlemine geciyorum demek ki sıkıntı orada :sinirli:hele bi de listedeyse:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:durum bu okuyor bende:KK62::KK62::KK62:

Ausu ornek al tabi hepimiz aliyoruz :)) potansiyelin var sadece azcik ayar yapican kendi ustunde.

Aus baska o bu is icin yaratilmis gibi bisey.
Birde bag kuruyor birak ya gidiyorum diyemiyosun.
Bana bi darilmisligi kizmisligi var hangisi oldugunu hala anlamis degilim ama allah biliyo nasil darlandigimi nasil boguldugumu.
Oyle denisik bisey

Çok ayıp vayt :KK12:
Kınadım şu an seni :KK53:
Minnak kardeşlerimiz onlar :anne:
Düşe kalka büyüyecekler:emir_bebek:
Biz hep şefkat göstereceğiz :KK200:
Kaçamak mı yapmış :eek:
Aaa bi de listede mi :skandal:

Bak böyle:KK4: okşayıp saçlarından nasihat vereceğiz tatlı tatlı :confused:
çok gülüyorum :D:D:D:D:D:D:D:D

kitap çıkar oy verelim aus reyizzzzzzzzzzzzz:KK31:

dur o cümle böyle değildi galibaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK60::KK60:
200 gr hamsinin zayıflattığı mı ?
Pinarin kamuflaj pijamasi yüzünden yapamadigi sey aus :D :D
hemennnnn açıldıııııııııııııı

vallaha ahmet kaya şarkılarına dalmış liste otomatikten çıkamazdım daha oralardan ayyyyyyy

sen daha yeni mi başladın ona bernaaaa:rolleyes:en sevdiğim şeydir.. sabah bi de tutturduysam bak sen mutluluğaaaaaa

sanki dünyayı kurtardım öyle böyle değil :KK70:
Bu aksamki tarti hamsilerin beni tirmalayacagini gosteriyor o zaman:işsiz: yarin annem olmayacak evde buyuk ihtimal ben soyle sutlu meyveli detoksumsu bisey yaparim o olunca kizar ac birakiyon kendini diye.Bi de bu hafta acaip istahim acik regl gelecek ondan heralde.

Çok ayıp vayt :KK12:
Kınadım şu an seni :KK53:
Minnak kardeşlerimiz onlar :anne:
Düşe kalka büyüyecekler:emir_bebek:
Biz hep şefkat göstereceğiz :KK200:
Kaçamak mı yapmış :eek:
Aaa bi de listede mi :skandal:

Bak böyle:KK4: okşayıp saçlarından nasihat vereceğiz tatlı tatlı :confused:
Ausum o kadar pismemisim demek ki ben direk daliyorum :deli:bak öğreniyorum öğrenmekte sıkıntı yokta uygulamakta sıkıntı yaşıyorum galiba:deli::deli:

Back
X