Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:D:D:D:D:D

nihat-hatipoglu-ile-ilgili-cok-guleceginiz-8-caps_780x508.webp

Kız etipuf dogum yaptınmı oyyyy :KK68:
Rabbım sağlıkla büyümesini hayırlı evlat salih kul olmasını nasip etsin inş ..

Demek soluğu burda aldın ha tombişim :-)

Ihım ıhım hanımlar vero biraz farklıdır o yerde verirde o yünden üstüne şimdiden çullana bilirsiniz @_AYNURA_ ve @Ausencia Az çekmedi kaptan olarak ondan :KK70::KK70:

Ama durrr vero kız ausun yediklerini görüyonmu topa tutabilirsin kendisini şayet hakediyo :KK70::KK70::KK70:
Ablaaammmmm:KK74::KK74: can ablam. Nasıl da bilir. Etipufunu. Oyyi neler yiyorm. Bi bilsen. :bicak: az önce mesela saat 2 de :eğlence: nutella li ekmek peynir .. ama de ki neden omercik hasta hastaene gezdik çocuk doktoru aradik. .Su rıdvan ege mi ne karinagrisi Ora gittiik . İlgisizlerdi. En son medikapark ta bulduk . Amanın kan tahliline 230 lira istediler . Muayene hiç demim... :duduk:hasili ben bu tempoda aciktim. :dondurma:

Ne varmış ausun yediklerinde :63::63::63:sen son listemi görmedim özelden yolladım onu:deli: insan yiyemez o kadar diyeyimmmm :KK70:

Bu arada @MiuLego vero nun menüler cinnet demektir :halay::halay::halay: ama güzel verir ... her hafta :KK49:
Kız demeyin bi onu da cinnet getrteydim öyle kiymetimi bilrdi. Ay hakkinizı helal edin ama ya ne zorlardim seni . BeBen cinsiyet belli oldu mü
. Aman ye gitsin. İnsan şu dünyada kaç kez hamis olur.

Back
X