Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ecemavi ecemavi o kadar zor olmamalı çok dogru diyosun ama ben bir türlü inandıramıyorum sizi benim için o kadar zor olduguna :)

En iyi biz anlariz birbirimizi
bende.de devamli bir lokma bir lokma atistirma istegi vardir her daim
bazen bir iki findik bazen bir kase yogurt yiyorum ama inan istedigim ekmek arasi peynir maydonoz yada aci sos ama ne yapalim ayna beni üzüyor bide geldik 40yasina buna şükür ama pismanim yaklasik bir 15senemi oyle kilolu gecirdigim icin kimse boyle bir pismanlik yasamasin

Sanki hiç kilo veremeyecekmişsiniz gibi geldiğinde, aç kalıp sonuca ulaşamayınca, kilo veremediğinizde ne yapıyorsunuz devam edebilmek için?
Çok moralim bozuk bugün, yüzüm kireç gibi, açım ama kilo veremiyorum
:cry::KK42:

tartıya çıkıyorum, sonra ayna karşısına geçip totoya bakıyorum. moralim bozulunca açlığım da geçiyor benim:KK12:

Cuma günü cici eksiler gelmeyenin kaynanası yatıya gelsin miiiii?:rolleyes: zaten beraber oturanlara da ... kv birden kızım ben geceleri çok korkuyorum , artık sana sarılıp uyumak istiyorum desin miiiiiii:confused::rolleyes:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Çinli bi gençmiş.Nerelerde yuvarlanıp sarkıp durmuş.En son barfiks çekerken düştü öldü, Allahım ya.Adrenalin tutkunuymuş al sana adrenalin

bağımlı onlar ya:deli:

evet ben de dikkat ettim ona. çok az yaaa :işsiz::işsiz::işsiz: ben kalori diyetlerine hiç inanmıyorum artık. yediğin şeyin içeriği niteliği önemli. kanıtlandı artık bu :KK25:

ben psikolojik yiyiciyim farkındayım. ama çözemiyorum :KK42:
Ben de cozemiyorum:KK19: dun bi doktorla gorusstum bu konuda uzman saati 250 tl haftada 3 gun dedi 3 ay tedavi suruyormus. Hesaplamak bile istemedim

Ablaaammmmm:KK74::KK74: can ablam. Nasıl da bilir. Etipufunu. Oyyi neler yiyorm. Bi bilsen. :bicak: az önce mesela saat 2 de :eğlence: nutella li ekmek peynir .. ama de ki neden omercik hasta hastaene gezdik çocuk doktoru aradik. .Su rıdvan ege mi ne karinagrisi Ora gittiik . İlgisizlerdi. En son medikapark ta bulduk . Amanın kan tahliline 230 lira istediler . Muayene hiç demim... :duduk:hasili ben bu tempoda aciktim. :dondurma:
Anladım senin iştahı hiç bişi kesmiyor :D:D

Geçmiş olsun neyi var paşanın ?

Özeller öyle canım geçen gün gogsümdeki şişlik için bende bayani para bayıldım .. sağlık olsunda artık ;)

Kuzu çok takip edemedim bu günlerde forumu
bebek sahibi olmayamı çalışıyorsun
çok fazla stres altındasın
Evet ama suan doktor 1 ay erteledi aslinda kontrol edecekler bi dolu test yapacaklar bi de 70 e inmelisin dediler her doktor bi dolu sey soyluyor en son psikiyatr a gittim icimi doktum sakinlesmelisin cok fazla seye zorluyorsun dedi vs seyler

Back
X