Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menü nerde:sinirli:

menüyü yorumlamaya korkuyorum fatma.. gece saatleri... işte bu saatlerde temiz misin acaba?

menü güzel de gecesi?

gayet iyi hande.. spor göremiyor muyum acaba ben hiç? yorgunum bahanesi kabul olunmaz baştan söyleyeyimEn Büyük KK

canım keki tadımlık alman güzel olmuş.. menü de çok güzel.. kızamadım:) afyet olsun ve geçmiş olsun hala gelmiş ağrısıylaa

büşra canım bak çok gzel geçirmişsin günüü.. bir kaç gün sonra o öğünler arası açlık hissi yok olup gidecek..afiyet olsun.. gece birşey yedn mi acaba?

ara konusunda dün konuşmuş muyduk seninle? 2 avuç leblebi bir ara için fazlasıyla çok zaten .. yarım avuç leblebi ve o meyveler olabilirdi..

bence gayet iyi menü eceeee
eksi de getirir balım

jillian???

kahvaltı gevreğine kocaman bir :duduk:
gerisi çoook hafif kuzum afiyet olsun

sana el atmaya gerek yok hatice spor yapacaksın tartı takıldıysa canım benim. spor spor spor! listedesin lütfen gözün seveyim

Temizim kaptanim çok şükür
Son 2 gün kaptanim

500 kusur mesaj biraz okdum pes ettim spora gidemiycem
Önce spor
Sonra komşu
Sonra evi toplamaca
Sonra film
Eş çocuk gelir
Sonra yemek
Yapacak çok iş var annemde gelebilir
Hadi bismillah
Hepimize kolay gelsin
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım

Menü:
Sabah(09.30)

Dürtücü çay(çok dürttü bir süre bırakmam lazım)

1 mandalina

Öğlen(13.00)

Az beyaz peynirli bol maydanozlu iki yumurtadan omlet

1 bardak kahve

Akşam(20.20)

Permesan peynirli(20gr) , biftekli(100gr) ızgara sebze salatası

Ara: iki ceviz
İki incir

Spor: 1 saat yürüyüş
Leslie (umarım)
Su: 1,5 l

@MiuLego
hepfit hepfit

en son ara kaçta? incirin tanesi 60 kalori:olamaz: son ara biraz fazla olmuş 200 kcal:KK53: incir istiosan gündüz ye balım:KK45:

Kötü menü olmuşşş
SUlu yemek yok
Dolu dolu sağlıklı faydalı öğün yok

Ördeğim ne zaman vazgeçcez börekten acabaaa?

Neden sordum? Şuan eksi görmek istiyorsun korumada evet yenilir de şimdi değil

Akşam yemeğini ye artık nilişkom ama aaaaaaa

Akşamlar hep böyle
Kızcam heee

Bir yudum yemişsin
Kaptanım artık akşamları yazmayacağım menü çünkü ne zaman yazsam başka bir şey yiyorum :KK70:akşam 50 gr anca et döner + yarım lavaş yedim sadece:KK53:midem çok bulanıyor ama ya ondan yiyemedim:KK51:bugün doğum gününe gidiyorum normal yemek yapacak kv ama pastadan belki ince dilim alırım :KK45:

Adsız.webp

Megastarlarım Ahu060812 Ahu060812 Sarayca Sarayca Antepia27 Antepia27 malipina malipina

Ultrastarlarım suspushanimcim suspushanimcim hepfit hepfit Triplimelek Megi Triplimelek Megi

Eksik gedik var mı haftayı ortaladık :halay:

Zeytinlerimm Zeytinlerimm ecemavi ecemavi @Candysugar sporlarınız yok mu canlar o_O

Evet ama suan doktor 1 ay erteledi aslinda kontrol edecekler bi dolu test yapacaklar bi de 70 e inmelisin dediler her doktor bi dolu sey soyluyor en son psikiyatr a gittim icimi doktum sakinlesmelisin cok fazla seye zorluyorsun dedi vs seyler
Evet çakılım acilen sakinleşmen gerekiyor.Dost acı söyler iyiye gitmiyorsun.

:skandal::skandal:

ha ha ha tabikide şaka yaptım.İlgiyi üzerime çekeyim dedim:KK70:

:kusmuk:

Shut Up Shut Up gece menulerimizi benziyor. Ama bende daha fazla Galiba. Annemlerdeyim o yedirdi napiyim :KK43:
Donnaaaaaa kendini ele verdin can
ben yemedim
accuk şaka yaptıydım

Back
X