- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
eflal
senin Allah canını almasın
yüz şekline bakmaktan sana bakamadım
yüzün erimemişmi ne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eflal
senin Allah canını almasın
yüz şekline bakmaktan sana bakamadım
yüzün erimemişmi ne![]()
Ayyy aus cidden mihe şimdi baktım .... çoooooooooooooooooooooooooooooooooook incelmişsin . bende yalan yok ...geçen foto ile de alakası yok ... hep şişme mont yüzündenmiş
Masallah canim zor Allah kolaylik versin...ada öle olmuyo işte
sabah 8 akşam 18:30 çalışıyorum
eve gel bi ton kızın ödevi var onu yaptır
kıza yemek yedir kocaya yemek yedir
nerede 22-23 arası yatma en erken saat 01:00
hep kalkıyorum 7 buçuk gibi de .. gidince herkes yeniden yatıyordum baş dönmesi , bulantıdan ...
İyiyim bu ara .yatmadım o yüzden . zaten normald ehiç sevmezdim bilirsiniz yatmayı![]()
Ayyy aus cidden mi![]()
evet cnm uyku ile aramız yok bizimmmmmmm
aama bende bu hafta pert uyanıyorum be aus![]()
Ben artik saati kuruyorum 1 aydir cok gec kalkmaya basladim bu boyle olmayacak diye saar kuruyorum... bu sehir oyle aus havasindan uyu uyuyabildigin kadar buranin oyle bi havasi var...hep kalkıyorum 7 buçuk gibi de .. gidince herkes yeniden yatıyordum baş dönmesi , bulantıdan ...
İyiyim bu ara .yatmadım o yüzden . zaten normald ehiç sevmezdim bilirsiniz yatmayı![]()
Yok bacim 71 in basiydikız sen ne kadar 70 olmuştun70 in başı değil miydi ?
bencede 5 maş olsun5 maçsa sizi mortilik tamam 3-2 yen ..bende kıyamadım tripliye![]()
Yok bacim 71 in basiydigecen hafta 70.900 idim yaaaa feciydim
![]()
bencede 5 maş olsunTriplimelek Megi olur mu ne dersin. hedefte belirleyelim. 12. ocak 2018 bitirelim. benim hedefim
57.9 kg![]()
Eflal oldu mu şimdi o şıklığa o koca sarı kafa
Ahahha ne demek canım çok geldiyse geri alayımNasıı öyle oldu yav 890nası becerdimkine. Hee çarpılmış haliydi demi, daha uyanamadım da soriii eline sağlık kuzum
![]()
Kuzum bir şey yazacaktın da elin mi gitmedicanım geldi geçti, yediğim zaman hiç mutlu olmuyorum, böyle daha mutluyum.
tamam ausum o iş bende, dün akşamı yoğurt salata ile kapattım . Akşamları olabildiğince hafif atlatsam bana yetecek.
afiyet olsun, Allah kabul etsin.
yok kuzum pes etmek yok
yok canım ne hüsranı, sen daha önce ne kilolar verdin, şimdide vereceksin, hem rakibeninde senden kalır yanı yok, bu bize iyi gelecek.
bu sabah - 1,2 ama dün cumaya göre sabitti, ne kadar abarttığımı anlayabiliyor musun
ay ben bu gazlaTriplimelek Megi yi ezip geçerim de
, yazık olur kıza, arada şans vereyim diyorum
![]()
AlmaaaAhahha ne demek canım çok geldiyse geri alayım
Kuzum bir şey yazacaktın da elin mi gitmedi![]()
Tamam şekerim
kız acele ile yazdım hesap yapamadım, yukarıda yazdım, az yazdım tam hatırlamadığım için yürüyüş çok yaptım bu haftaAhahha ne demek canım çok geldiyse geri alayım
Kuzum bir şey yazacaktın da elin mi gitmedi![]()