Benim doktor dediydi zamanında boyunun 10 kilo üstü ve aşağısını geçme diye.Normalmiş öyle.Ben 78de gayet zayıf duruyodum.75den aşağı da inmem sanırımBoydan 10 kilo bile aşağı olabilir canım insan kaldırır yani arkadaş bence 60-65 çok iyi olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktor dediydi zamanında boyunun 10 kilo üstü ve aşağısını geçme diye.Normalmiş öyle.Ben 78de gayet zayıf duruyodum.75den aşağı da inmem sanırımBoydan 10 kilo bile aşağı olabilir canım insan kaldırır yani arkadaş bence 60-65 çok iyi olur![]()
heeeeee .... ama içmem yerim o dereceAy içme içmee.4 sene içmeyip geri mi başladın bi de![]()
Kişi tabi kendi belirler canım 3-5 oynar muhakkak banada 50 yakışmadı mesela 52-53 den yukarı çıkmam 51 den aşağı inmem misalBenim doktor dediydi zamanında boyunun 10 kilo üstü ve aşağısını geçme diye.Normalmiş öyle.Ben 78de gayet zayıf duruyodum.75den aşağı da inmem sanırım
Benimde gözüm çıktı hahahahaheeeeee .... ama içmem yerim o derece
oyyyyyyyyyyyyyyyy kaç yapan aus göz mü çıkardı![]()
vücut şekli de önemli sanırım.170lik elma vücutla 170lik kumsaati vücut değişik durur heralde o kilodaKişi tabi kendi belirler canım 3-5 oynar muhakkak banada 50 yakışmadı mesela 52-53 den yukarı çıkmam 51 den aşağı inmem misal![]()
Benimde gözüm çıktı hahahaha![]()
kızlar miu bana spor yap dedi
ama demediki totonu kaldırabilecekmisin
ben spor hiç sevmiyorum be.
mali buluşakta rakı içek
Kacla ayrilmislar kiii acep ?? Gölgelerin gücü adına liste bende artikkkkkkhemen tripleneceğinize gaza gelin gazaaaaaaaa
Şu beşliden hangisi ilk listeye dönecek ?
ada81
Ahu060812
Bonus
kelebekolacam
@masumm
Aynen canım bu durumlarda yağ-kas oranı vücut şekli çok değişiyorvücut şekli de önemli sanırım.170lik elma vücutla 170lik kumsaati vücut değişik durur heralde o kiloda
Bonus can , kacla ayrildin suan kac kilosun hele de bacimmmYeni bir rekabet listesi dogdu ellerinden @MiuLego dikkate al
ama spor sevmiyom didin ya ondan şeyettimmali buluşakta rakı içek
bu attığın resimleri o zaman konuşak![]()
Bonus can , kacla ayrildin suan kac kilosun hele de bacimmm