Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

çok merak ediyorum cuma tartını pınaaaarrrrr

menü güzel sucuk yeme yarın ödem yapacak tuzlu herşeyden uzak kal emi

menü çok iyi spor ise :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:bir hrika dostummmmmmmmmmmmmmmm:confused::KK9:
Hee sporum güzel oldu bugün:halay::halay:
Bugün birlikte kahvaltı yaptık diye sucuklu yaptım yumurtayı kasap sucuğu diye tuzluydu biraz doğru. Yarın daha dikkatli yerim temem:KK74::KK74::KK74:

nar_cicegim nar_cicegim Rabbim tez zamanda ağrısını acısını dindirip , şifalar versin anneciğine :KK200:

Canimm cook gecmis olsun Rabbim sifa versin insallahh:dua::dua:

görmez miyim

gözlerim yaşarıyr böyleeee
içim gıdıklanıyor

maşallah diyip az da kıskanıp beğeniyom resimleri:)

etmez tabi rahat.. şimdi gözünün önünde birkaç gün de olsa.. ara uzak mıydı? kaç saat? başka kardeşin var mıydı?

nar_cicegim nar_cicegim tatlım Rabbim şifa versin inşallah.. çok geşmiş olsun :)

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah :dua:
Allah yardımcısı olsun :dua:
Sagolun kizlar Allah kimseye dert vermesin.
Mium 2 erkek kardesim daha var onlarda baska sehirdeler universite ogrencileri. Ben de cok uzagim. 10 saatlik bi aramiz var. Babamdan ayri kalmak istemedigi icin gelip kalmiyor da biz de. Babam da calisiyor bi taraftan. Karmakarisik biseyler.
Ben gecen donem 3 ay rapor alip yaninda kaldim ama her zaman olmuyor iste.

Annem tedavi goruyor ya kuzum. Kemoterapi aliyor uzun zamandir. Son bir haftadir da agir gecti baya. Evde tek basinayken bayilmis, uyandigimda cirpiniyordum yerde falan deyince cok uzuldum ciktim geldim. Benim kuzu da uzun zamandir hep hasta oluyordu gelemiyordum, cunku hasta biriyle ayni ortama giremiyor annem. Neyse oyle aniden karar verip toplandim geldim iste. Ne saclari kalmis, ne kaslari...
Bu hastaliktan bi kurtulsa artik, cok yipratti
Çok üzüldüm anneciğin için çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sizlere bağışlasın

bugn hangi dizi vardı:skandal:

azcık ayakları uzatıp kahvemi alıp dinlenme vakti:KK53:

gelicez heralde yine.. özlemek kanımızda var :KK200:

Hayat sırları var çık tıtlıı :) ama ben yabancı bi diziye başladım kocacımla izleyemiyorum yarın tekrarını izlerim nasipse :KK76:

o haşlama but yanına salata ne de güzel giderdiiii:dondurma:
çok güzel menü canım.. akşamı da hafif ve erken kapatmışsın.. baya beğendim..

peki ya hiç bahsetmediğin spor????:KK51:

leblebiye hiiiç gerek yoktu yakamoz.. onun yerine yoğurt yiyeydin ya mis gibi..

ama güzel menü beğendim ben afiyet olsun canısı:21:

:KK19:aradaki ceviz çekirdek miktarını merak etmedim değil..

tavuk sote mi? kızartma mı (değildir eminim öyle bi hata yapmazsın) fırında mı?

menü çoook güzel.. elbette ki temz kalacaksın fatmam bugün çarşamba cumaya çooook az kaldı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

peki ya spor???:ıslık:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:vücudu temizleme menüsü heee

şinitzel yağda ? :KK43:

hatice bugün çarşamba?

sana sorasım geldi..
kuru fasulye ve kapuska yeme günü müydü?

ya da seni şişirmediğine çok eminsin. Başka birşey gelmiyor aklıma.

spor gayet iyi:süslü:

o neydi gızzzzzzzzzzzzzzzzz:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

-500 değil bu menüler bize -1000 geitirir yahu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eflalin detoks menüsünde bugünnnnnnnnnnn:KK9::KK8:

spora ba yıl dımmmmmmmmmm:KK9:

wuhuuuuuuuuuuuuu spora bak heleeeeeeeeeeeeeeee:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

ada galiba evet sen gireceksin ilk listeye:rolleyes:menü de şahane:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vallaha yine kalem etek :confused:ay kalem börek görücem korkusu sardı beni menüde.. ama yok:KK71:

ne güzel menü olmuş o öyle ördeğim portakalım yahu:21:
yürüyüşe bi spor daha eklesen aslında:ukala:

bak heleee
o1 kaşık pilav ne kadar da eğreti duruyor menünde farkında mısın?
tadını aldın desek yoooooooooo
doydun desek yooooooooooo
nefsin köreldi desek yooooooooooo

bak atım onu imdi menüden.. HA Rİ KA menü beeeeeeeeeeeeee

sporuna bayıldım yahuuuuuu:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Akşam akşam yine artıdayım kaptan çok moralim bozuluyor neyi yanlış yapmış olabilirim dün akşam bu saatlerde şu halimden bir kilo daha azdım şimdi fena sabah ki tartıya da yansıyacak bu bu hafta bi buğday tanesi yol alamadım hatam ne ki leblebiyi bıraktım son kalmıştı bugün onu o yüzden yedim kahvaltı çok mu oluyor onumu azaltayım
Dün afedersin bol bol wc de ödem attım bugün yine çok gitmedim acaba ödem mi
Kaçamakta yapmıyorum ki bu akşam moral bozukluğu nutellanın kapağını açmama ramak kalmıştı zor tuttum kendimi

Oyyy kuzucuk neleri iclerine dert ediyorlar.. tlc deki agir yaşamları izlerken bazen kızımda denk geliyor cikolata yemiyelim yoksa boyle oluruz diyor.. ama sucuklu tost yiyebiliriz o bisey yapmaz diyor.. sucuklu tostu cook seviyor onu zararsiz tayin etmis :KK70::KK70::KK70:

Çok tatlılar canım bizimkinde ekmeği kacursa hemen diyorum oğlum ağır yaşamları gornedinmi

Bademli miiiii :rolleyes: en en en birinci sevdiğimmm... bi tane alman çikolatası vardı sevdiğim iyiki evde yok olsa kesin dayanamazdım :KK70:

Ayyy benimde en sevdiğim elbet bir gün buluşacağız
Bu hep böyle yarım kalmayacak
Şarkı bile söyledim çikolata ya

Sizin kuzuya bir de kilo aldırmayan çikolatalı kurabiye siparişi versek olur mu :) :) :)

Tamam canım söylerim onuda hayallerine katsin

Aşkın kabul edildi :KK8::KK8:

O kadar havaliyim değil mi :süslü:
Haydar demesek mi, malum :KK30::KK70:
Aaaaaa gerçekten beni geçmişin :KK35:

Vallaha şoktayim beni geçmiş tontiş deynep :KK57:, kolasi ekmeğini elinden almışlar:KK35:

:confused::confused::confused:

Kız tontiş ablam, doymadın yenilmeye :KK53: tüm kilomu senin sayende vermiştim :KK53::KK53::KK53:

:KK37::KK37::KK37::KK36::KK36::KK36::KK15::KK15::KK15:

Gel hadi yine yarisalim

Sana ayan mi oliyor ne oluyor.
Hastayim hasta hastayiz ailecek.
Yapilacak seyleri etiketleyip yazarsaniz caydir karisimdir kendi ustumde itina ile denenir. Muccckkkkk hasta mucku

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah

Annem tedavi goruyor ya kuzum. Kemoterapi aliyor uzun zamandir. Son bir haftadir da agir gecti baya. Evde tek basinayken bayilmis, uyandigimda cirpiniyordum yerde falan deyince cok uzuldum ciktim geldim. Benim kuzu da uzun zamandir hep hasta oluyordu gelemiyordum, cunku hasta biriyle ayni ortama giremiyor annem. Neyse oyle aniden karar verip toplandim geldim iste. Ne saclari kalmis, ne kaslari...
Bu hastaliktan bi kurtulsa artik, cok yipratti

Canım annene acil şifalar diliyorum
Rabbim analarimizi başım zdan eksik etmesin inşallah

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam fatma hiç tartıldın mı ?
bence sen 2 kg ya yakın vereceksin bu hafta heeee :halay::halay::halay::halay:

ecemavi ecemavi fatma coştu diyim ben sana :KK53:
Yok mu arttiran ne ettin ya tırsìngen

Tavuklari pisirmisem:bicak:
Eceyide yenmisem:KK76:
Ağlamasın diye de:KK61:
Mendili gondermisem:halay:

ecemavi ecemavi :KK53:

Hahahahahahahahahaha ay me guldum
Kaptanim 800 900 1100 tahminin vardı
Bak heyecanlandım şimdi
2 ye yak n diyince
@Ausencia
:p

günden güne değerleniyorsun fatma ben ne yapayımmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canım yaşını tam da bundan sordum , dişleri ile ilgili ateş olabilir .
Hani ececiydin alttan alta mortimi fişekliyon

Back
X