Ben 3 dilim yediysem ne olacak sen 1 tepsi yemişsinBak aramızda kalsın dedin ,kimseye demedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 dilim yediysem ne olacak sen 1 tepsi yemişsinBak aramızda kalsın dedin ,kimseye demedim![]()
heee geçti mi yahuuuuuuuuuKabağın mevsimi geçti...Akşamda kahvaltı yapsam sabahın aynısı![]()
sopa yemekten mi bahsediyorsun deynepimBu saydıklarını yemeklerden önce mi yiyelim sonra mı?![]()
Yaşasın bitmeyen bahaneler ve yemekleeerrrrrHavalar soğuyunca sıkıntıdan yeriz![]()
Ben hareketsiz kaldığım zaman alıyorum.Yemem değişmiyor..Ben kışın alıyorum kilo.Yaz mevsiminde sıcaktan iştahım olmuyor![]()
Tabi tabi kesin öyleYaşasın bitmeyen bahaneler ve yemekleeerrrrr
Şaka şaka kaptan gelmesin şimdi
Biz yemek sevmeyen bir grubuz kiinnnneee, sıcak soğuk farketmezkiiinneee
![]()
akşama sadece kabak ye hindi eti yeme kuzum.. perşembe menüsü çünkü en hafifinden.. ama diğer günlerde evet yersin tabi :)Kabak yemeği nassı Peki?
Bir de yanına accık hindi eti eklesem olur dimi?
Ben tuttum bu menüyü yarın yiyeceğım
Ben börek yemedim ki,ama başka şeyler yemiş olabilirim ,yediysem mantıklı bir açıklaması vardırBen 3 dilim yediysem ne olacak sen 1 tepsi yemişsin![]()
İvetttTabi tabi kesin öyle![]()
Hahahah Ada birşeyi 40 kere söylersem belki olur taktiği uyguluyor...yazık umut dünyası işte...Ben girecem tabiiii ahuya da yazik 2. De o girsin... ayyy ne kadar iyi biriyim![]()
Yumurta dediniz aklıma ameliyattan çıkıpgıdaklayan çocuk geldi
üzüm üzüme baka baka karardı mı demek istiyorsun yani
nevo yemez deHava güzel gitse ne ki,doğalgaz yine yanıyor
Özelden hani demştin ya bugün 3 dilim börek yediğini,Miunun haberi var mı?(nihahahaha benimle uğraşmayacaktın)
![]()
Açıklamaları sahiden çok merak ediyorumBen börek yemedim ki,ama başka şeyler yemiş olabilirim ,yediysem mantıklı bir açıklaması vardır![]()
Tüh inandıramadımnevo yemez desen yemeyi bi düşündün mü ya da yedin mi deynep
![]()
Yemiş hem de dünyaları yemişnevo yemez desen yemeyi bi düşündün mü ya da yedin mi deynep
![]()
Senin peşini bırakmamTüh inandıramadım
Nevo peşimi bıraksın ,sen Ona sataş diye demiştim
Düşünmüş olabilirim,belki yemiş te olabilirim kimbilir![]()
Hayırlı geceleröperim her birinizi.. sabaha accuk geç uyanabilirim.. sabah dek tertemiz kalın emi.. kutsal perşembe.. cumaya 1 gün kaldı![]()
bana da yapsana kuzum.. içelim beraber bugün hiç içmedim daha
eskiden S Sguat girls vardı hergün hatırlatırdı bana tabi mezun oldu işim bitti gittim yapıyor şuan bize![]()