Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deme öyle :KK42:
Bugün 2 saatten fazla spor yapan candy var 1. saat koşmuş 1 saat bölgesel yapmış karın kası isteyen bir ana var:KK42:

Ya bilmiyorum Bn kendimi burda yabancı gibi hissediyorum :KK42: artık. Okuyup okuyup çıkıyorum
Neden yabancı gibi hissediyorsun ki,bana bak babamın topiği gibi kullanıyorum :KK53:

Farkındayım ,gündüz gözlerim yollada kalıyor ,çok özlüyorum seni:KK19:
Ama kolay kilo vermek için de 11 gibi yatmak gerekiyor diye okumuştum :bicak:
Canım inan yetişemiyorum.O kadar çok iş bana bakıyor...Kendime vakit bile ayıramıyorum hep bir koşturma...
Aynen bu sıra görüşemiyoruz:KK74:
Ben uyuyamıyorum...En basiti eşim 1 gün işte 1 gün evde...İşte olduğu gün en erken 12de geliyor mecburen bekliyorum.Geçen sabah 6da geldi..3'e kadar uyuyamadım bekledim...

Canım inan yetişemiyorum.O kadar çok iş bana bakıyor...Kendime vakit bile ayıramıyorum hep bir koşturma...
Aynen bu sıra görüşemiyoruz:KK74:
Ben uyuyamıyorum...En basiti eşim 1 gün işte 1 gün evde...İşte olduğu gün en erken 12de geliyor mecburen bekliyorum.Geçen sabah 6da geldi..3'e kadar uyuyamadım bekledim...
Vücut alıştı artık demek ki uykusuzluğa.
Ben dayanamıyorum uykusuzluğa artık,gözlerim kapanıyor :olamaz:
Allah eşine de kolaylık versin canım ,haliyle insanın eşi eve gelene kadar huzursuz oluyor,içi rahat etmiyor :olamaz:

Dagilabiliriz:KK70:
IMG_20171213_182306.webp

Vücut alıştı artık demek ki uykusuzluğa.
Ben dayanamıyorum uykusuzluğa artık,gözlerim kapanıyor :olamaz:
Allah eşine de kolaylık versin canım ,haliyle insanın eşi eve gelene kadar huzursuz oluyor,içi rahat etmiyor :olamaz:
Evet alıştım sayılır ama birkaç gün devam edince sonra halsiz düşüyorum...
Sağol canım Allah razı olsun.Görevleri zor bir de geçikince panik oluyorum...

Back
X