Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese iyi geceler kizlar oglum uyumadi hala.atesi daha iyi ama cok huysuz.bu gece onun odasinda yatcam.spor vaktim olmadi maalesef @MiuLego kusura bakma

Canım annenin evladının başında beklenesinde çok güzel ecirler var inşallah bir yerde okumustum
Rabbim sifasina versin kuzuya sanada sabır versin iyi geceler

Canım babam hastaneden çıktı daha iyi ama ayda bir hastaneye yatıp 1 hafta tedavi görecek:KK66:Haftaya tekrar yatacak sanırım...
Sen iyisin inşaallah:KK200:
Çok çok geçmiş olsun :)) allah sağlıklı uzun ömürler versin :)
Ben çok iyiyim şükür derdim tasam yok
Karin kası yapcam ben :KK53: ah bi alt karin var:lülülü: :kusmuk:

IMG_20171214_004958.webp

Kızlar çok yoğun 2 günün arkasından burdayım... özledim sizi aklım hep burdayım ama bugun misafirlerim vardı dün temizlik gece hazırlık yaptım tam saat 4 te uyudum :( oğlum gece uyandı ağladı sabah ta erkenden uyandım yine is guc hazırlık derken misafirlerim geldi çaya geldiler çok şükür kacamaksiz geçti ;) ama bittim yaa yok böyle ni yorgunluk :silah: sonra bi arkadas akşam yemeğe kaldı eşi de geldi yemek hazırlığı çay faslı falan saat 22 oldu, mutfağı topladım şimdi uzanıyorum bacaklarim fena ağrıyor :KK53: ve çoook uykum var :uykucu: bu arada geçen gün daha aktif olacağım demiştim ama 2 gündür hiç giremedim ve biliyorum haber vermem gerekiyordu çok özür diliyorum :oops: @MiuLego kaptancim beni hiç merak etmemissin bile nedeni belli hic düzgün girmiyorumki ondan sanırım :oops:umutsuz bi üyeyim galiba ama telafi etmeye caliscam inşallah çünkü 7. Takımı gerçekten çok sevdim :KK200: ama bi türlü düzen tutturamadim burda :oops:

Back
X