- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Neler vardı canım bu dürtücü çaydaDürtücü çayı tavsiye ederim, ben 7 güm çıkamamıştım ayyyyttt dürtücü çayla 1 haftada düzeldi Hatta biraktım iki gündür hala devam ediyor etkisi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler vardı canım bu dürtücü çaydaDürtücü çayı tavsiye ederim, ben 7 güm çıkamamıştım ayyyyttt dürtücü çayla 1 haftada düzeldi Hatta biraktım iki gündür hala devam ediyor etkisi :)
:) :) :) adı cuk oturuyor walla etkisine, hem metabolizmayı hem de bağırsakları dürtüp çalıştırıyor vesselamayyyy o nasıl isim
![]()
Unut canım ondan sana hayır gelmezBen hatırlıyorum, bu hafta kabüs gibi çöktü üstüme
Hayırlı geceler canımdaha fazla menüme ek yazmadan :) gidip yatıyorum artık ...
@MiuLego filmler kovalasın seni e miiiiiiiiiiiiiiiiiii ? sanki bütün gün burdaydın da bi film çıkardın başımıza
neyse hadi yine gelirim ben![]()
İki kayısı kurusuNeler vardı canım bu dürtücü çayda
Yarın sabah hemen yapayım da zencefil Yok şimdilik onsuz olsun tarçın toz mu çubuk mu ?İki kayısı kurusu
Az taze zencefil
Karanfil
Tarçın
Hepsi kaynatılıp demlemedi beklenip sıcakken içilecek(aç karnına)
Bir de yarın sabah aç karnına ilk önce bir çay kaşığı zeytinyağı iç, bende çık işe yaradı bunlar.
Gelmedi zatiiiiUnut canım ondan sana hayır gelmez![]()
Toz da olur çubuk da. Ben ilk günlerde tozla yaptım, sonra çubuklaYarın sabah hemen yapayım da zencefil Yok şimdilik onsuz olsun tarçın toz mu çubuk mu ?
Bir de imkanın varsa ben kahvaltıdan sonra kahve içiyorum o da baya işe yarıyorYarın sabah hemen yapayım da zencefil Yok şimdilik onsuz olsun tarçın toz mu çubuk mu ?
Türk kahvesi mi toksa nescafe miBir de imkanın varsa ben kahvaltıdan sonra kahve içiyorum o da baya işe yarıyor
Telefondan yazdığım için fazlaca yazım hataları oluyor kusura bakmayın hele geçen gece öyle birşey yazmışım ki tesadüf okumasam görmücem ve rezil rüsva olacaktımTürk kahvesi mi toksa nescafe mi
Ben filtre kahve içiyorum ama Türk kahvesi daha da iyidir bence(benşm imkanım olsa şöööleee bol köpüklü içerdim bir tane)Türk kahvesi mi toksa nescafe mi
Gördüğümde oradan kaçarak uzaklaşGelmedi zatiiii
İki günümü yedi gözü kör olasıca baklava.
Baklava diil bubi tuzağı, hep o Yunanlıların işi onlardan ötürü, diyetime suikast düzenlediler hayin komşu
![]()
Hayırlı gecelerHerkese iyi geceler dün gece uyumadim gozlerim kapaniyo sabaha guzel eksilerle uyanıyoruz inşallahöperim hepinizi
@MiuLego darlanma seni ayrı öptüm![]()
Ben de aynen, üç kere dönüp düzeltiyorum bazen sorun diilTelefondan yazdığım için fazlaca yazım hataları oluyor kusura bakmayın hele geçen gece öyle birşey yazmışım ki tesadüf okumasam görmücem ve rezil rüsva olacaktım
Kaçtım kaçtım bir daha yanına yaklaşmam zaten, Türk’ün irade gücüüüüüü zalım Yunan baklavasını yeneerr(zaten bişeye de benzemiyordu becerememişler peh)Gördüğümde oradan kaçarak uzaklaş![]()
Ay iştaha getirdin beni :)Ben filtre kahve içiyorum ama Türk kahvesi daha da iyidir bence(benşm imkanım olsa şöööleee bol köpüklü içerdim bir tane)