Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne içinPul biberli ayran yaptım inşallah işe yarar![]()
Ben de tam 3 sene bırakmıştım, ben de kahve bağımlısıydım, günde 8 fincan kesmezdi dedim böyle olmaz bırak tamamen, 3 yıl ağzıma sürmedim, iki hafa önce başladım tekrar, önce kafeinsiz içiyordum kesmedi şimdi filtre kahve 1 tane günde maks.Ay iştaha getirdin beni :)
Hamilelik öncesi kahve delisiydim içmediğim zaman krize girerdim elim titrer yapamazdım hemen ağzıma bi çay kaşığı toz haliyle atardım pişene kadar ancak öyle sabrediyordum görendiyordu bi tiksindim daha da siftah yapmadım yarın bi deneyeyim ne hissedicem merak ediyorum
Bugün tuvalete çıkmadım o yüzdenNe için![]()
Etkisi olurmu sabah tartı öncesi acaba benim 3 gün oldu daBugün tuvalete çıkmadım o yüzden![]()
İyi bi anda kestirip atmışsın tiksinmesem bırakamazdım ben sanırımBen de tam 3 sene bırakmıştım, ben de kahve bağımlısıydım, günde 8 fincan kesmezdi dedim böyle olmaz bırak tamamen, 3 yıl ağzıma sürmedim, iki hafa önce başladım tekrar, önce kafeinsiz içiyordum kesmedi şimdi filtre kahve 1 tane günde maks.
Yarın iç onun etkisi kesin bağırsaklar çalışır.
Bende bekliyorum da filme takıldı galiba@MiuLego nerelerdesin canımcım
Acı pul biber bağırsakları çalıştırıyo. Ben grnelde yumurtaya bol katarım iki gündür yapmıyorum diye durdu geneEtkisi olurmu sabah tartı öncesi acaba benim 3 gün oldu da
Bende haşlanmış yumurtalarıma ekleyim artık teşekkür ederimAcı pul biber bağırsakları çalıştırıyo. Ben grnelde yumurtaya bol katarım iki gündür yapmıyorum diye durdu gene
Rica ederim canım ne demek:)Bende haşlanmış yumurtalarıma ekleyim artık teşekkür ederim
kayısı suyunu denedin miKızlar ben yatayım artık sabah 7 de ayaktayım maalesef hepinizi
Hayırlı geceler sabah bol bol eksili bir gün olsun benim gibi umutsuz canlarada bi mucize olsun![]()
Ay çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Sarma iyi fikirmis o şekilde.Menu verip kacayim canlar
Sabah
2 yumurta 1 domates 1 salatalik 7 zeytin 1 avuc lor 10 badem
Ara sade turk kahvesi yaninda 2 kayisi
Aksam
15 tane yaprak sarmasi( miu hemen panikleme kucuk yapraklarin icine kiyma dom biber sogandan olusan harc koydum salcasiz biraz zeytin yaginda pisirdom)
Yaninda 2 bardak ayran
Su 3 litre
Spor yapamadim hala cok hastayim kizim beter durumda zaten.Stresi spordan sayiyormuyduk.
Ben de yakında unutmak istiom bakam . . Niyetim de o ki bu kutu bitsin öyle basliyim diyeteHoşgeldinizBaklava mı oda nedir
Biz adını bile unuttuk
![]()
Kesin öyledir güzel değildirKaçtım kaçtım bir daha yanına yaklaşmam zaten, Türk’ün irade gücüüüüüü zalım Yunan baklavasını yeneerr(zaten bişeye de benzemiyordu becerememişler peh)
![]()
Ben de yakında unutmak istiom bakam . . Niyetim de o ki bu kutu bitsin öyle basliyim diyete![]()
![]()
Kızzz ben yaziodum fırça yiyodum he yahu . Yazmadan da gizli gizli yi yi nce hiç olmuo. Sopa çivi vs. Sevdim ben bu işi. . Du bakam günler neler gösterir. Ben gidem yavrular uyurken uyuim. Ben Zombi ben aç ben yorgunnnnncanım o arkadaş daha takıma gelmedi bile :))
hamile idi ..eski 7.takım üyelerinden ... yeni doğum yaptı .. daha diyette değil zaten ...
vorones öyle arkadaşlarının canının çekeceği şeyler yazmıyordun değil miiii , gelmeye gelmeye unuttum mu canım
![]()