Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaa tabii ki de işin sırrı bu
Geri yattım ben ... eksi 300 garanti de
Ama uyumadım , uyusam oooo oooo :süslü:

Ece menümün etkisinden çıkamamış hala :KK70:
Bilseydim geri yatardım ,şiş gözlerle uyanınca korktum inmez diye ,öyle de güzel uykum vardı ki:confused:
10 da tartılacağım ,az kaldı .3 gündür az yiyorum artı bayağı inmiş :KK71:
Canım metam ,cici metam ,uy uy uy :KK200:
Bu da kaç gündür beni korkuttuğun için meta :KK67:

.

Tutmuyooor begüşüm
Cumanın heyecanı hep başkadır bende :KK19:
Merak ediyorum her birinizi

Yattım işte , yattığım yerden yazıyorum :)
biliyorum kaptanım :KK200:
olsun uyumasanda yatakta uzanıp keyif yapmakta harika
upload_2017-12-15_9-51-53.webp

Yok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..:KK70:
Ayyyyy ahu geçmiş ola .

Yeminle aklım çıkardı benim .

Taklidini yerim onun :KK200:

Tartıldın mııı:deli:

Yok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..:KK70:
geçmiş olsun ahuu
allah korusun çocuk kaybetmek :KK35:insan kafayı sıyırır:deli:

Geçmiş olsun canım.Çocuk kaybolması insanı çok korkutuyor :olamaz:

Allah esirgesin geçmiş olsun canım:dua: korkudan spordan daha çok kalori yakmışssındır kesin..:KK70:

Çook güzel sonuç canııım .
Ne mutlu 60 lı kilolar gelmiş :KK9:

Tebrikler kocamaannnnnnnn..hiç bozmadan aynen devammmmm

Makbuşum azı çoğu mu var , gayet güzel :KK73:
makbuş bide beğenmiyor halbuki o kiloyu ben versem ooooo bana düğün dernek oyun havaları :halay::halay:

Herkese gunaydin.felaket uykum ve bas agrim var oglum uyutmadi gece yine.

Ruyamda tartilmadan once kahvalti yapiyodum hem de kuymak yiyodum boyle ekmek bana bana taryilmadigim aklima gelince o ekmegi bi birakisim var ula ben ne ettim ne diyecem miu ya diye :D resmen ruyamda yiyince bile vicdan azabi cekiyorum.

Herkese gunaydin.felaket uykum ve bas agrim var oglum uyutmadi gece yine.

Ruyamda tartilmadan once kahvalti yapiyodum hem de kuymak yiyodum boyle ekmek bana bana taryilmadigim aklima gelince o ekmegi bi birakisim var ula ben ne ettim ne diyecem miu ya diye :KK70: resmen ruyamda yiyince bile vicdan azabi cekiyorum.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yalnız bilinç altına söyle Bernacım .. tartıdan önce de yesen sonra da ekmek banmalı kuymağa :sinirli:

Öhöm öhöm azucuk kilo bildirimi yapayım sonra dönüyorum sabah geçmişine :KK68:İnşallah herkes harika rakamlar harika yüzdelerle gelmiştir :21:

@MiuLego kaptanım :KK37:

geçen hafta 52.7
bu hafta 52.2 :rolleyes:
Fark -500
Yüzde 0,95 :KK71:

51 küsürde olsa düştüğümde fotosunu çekeceğim 3-4 güne kalmaz inşallah :KK8: heyecanlı olsun :cool:hedef büyük :KK31:
tebrikler minimini minnakım :halay:

Back
X