Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mali ıslık çal kız gelir belki:KK70::KK70:
git klozete otur bide sigara yak bekle bir on dakika kadar
ha beklerken ıkınmayı unutma bacım:rolleyes::rolleyes:
Kız köpek mi bu ıslıkla gelsin :D uyandığımdan beri 6. sigara oldu.yaptım yaptım hepsini yaptım.Memleket meselesi oldu .Bu bir izzet-i nefs meselesidir .içeriye mesaj mı atsam acaba :D :D

Çenem ağrıdı sakızdan.O pohh buraya gelecekkk:sopa::sopa:

üp beni recep yi beni recep üp beni recep yi beni recep:KK53::KK53::KK53:
:KK60::KK60::KK60:
Şimdi aklıma geldi. @Candysugar bir keresinde hani çocuklara kabızlık fitili vermiştik ya,ondan kullanmıştı .Aslında cuma günleri için kullanabiliriz gibi:rolleyes:
Bir de A101 in form çayını akşam içince sabaha kesin çıkıyormuşuz WC ye.Kaç kişi yazmıştı bunu.

Kız köpek mi bu ıslıkla gelsin :KK70: uyandığımdan beri 6. sigara oldu.yaptım yaptım hepsini yaptım.Memleket meselesi oldu .Bu bir izzet-i nefs meselesidir .içeriye mesaj mı atsam acaba :KK70: :KK70:
2 lokma bişey ye gulüm. Misal 2 ceviz 1 kuru incir felan. Gerçi 3 lokma oldu bunlar ama olsun. O şekil çalışır bağırsaklar:deli:
Olmadı üst makamlara yazı yazarız:deli:

Eki Görüntüle 2079603

Gecen hafta : 70.900
Bu hafta :69.900
Giden : 1 kilo

Üzüldüm demekki gecen haftaki kilo gercekten kiloymus odem neyim degilmis...neyse sukur 6lari gördüm....
@Ahu060812 senin kilon azdi benden sende 6lari görmüşsündür kesin....
Hosgelmis yeniden 6 lar adam çok güzel bir eksi inşallah haftaya daha guzel eksin olur

Kız köpek mi bu ıslıkla gelsin :KK70: uyandığımdan beri 6. sigara oldu.yaptım yaptım hepsini yaptım.Memleket meselesi oldu .Bu bir izzet-i nefs meselesidir .içeriye mesaj mı atsam acaba :KK70: :KK70:
O zaman vaktin var daha
Al bi bekunis
10 gunluk cikarirsin
Bugunun gundemu malinin pohhu

Şimdi aklıma geldi. @Candysugar bir keresinde hani çocuklara kabızlık fitili vermiştik ya,ondan kullanmıştı .Aslında cuma günleri için kullanabiliriz gibi:rolleyes:
Bir de A101 in form çayını akşam içince sabaha kesin çıkıyormuşuz WC ye.Kaç kişi yazmıştı bunu.
O zaman fitili bazukayla yollamak lazım :D kapıda değil bacım çook gerilerde trafik var gelemiyo garibim :D:D

Yediklerim benzer şeyler de uykusuzluk ve stres beni çok etkiliyor sanırım.her gece yüz kere kalkıyorum. Küçüğün dişleri buyugun kaprisleri derken gerildim kaldim farklı şeyler de var da onları yazamıyorum buraya az önceki mesajimi gördün mü bilmiyorum. Ben liste dışına çıkmak istiyorum. @MiuLego haklısın evet böyle anlasmadik ilk baslarda guzel verdim hersey yolundaydi yaparim sandim.buyuk konusmusum demek ki.çok özür dilerim ama hayat istediğimiz planladigimiz gibi gitmiyor malesef. Yanlis anlama asla farkli amacla soylemiyorum da Bak sen bile bu hafta izne ciktin bi tık daha az gelmeye başladı n. Benim hayatım da hep karmaşık bu aralar. Herkesten çok özür dilerim hakkınızı helal edin .

Okudum evet .. söz verdik diye canımızı teslim etmedik tabi ki takıma ama ilk 2 ay listeden ayrılamayacağını miu muhakkak söylemiştir .
Hani burada gır gır şamata yapıyor gibi görünüyoruz ama inan perde arkası bir o kadar zahmetli.
Şimdi hatice geçen hafta listeye girdi .. bu hafta çıktı ... hatice adına bir kayıt açılıyor .. hem miu nun burada açtığı , hem bölüm editörünün açtığı ... tek tek bilgilerinin girildiği ...
sonra bi sonraki hafta kişi gelmemeye karar veriyor .
editör şöyle sistem ediyor kaptana ... lütfen takıma birini alırken çok dikkat edin . çocuk oyuncağı değil , dosya aç dosya sil ...
yani ... öyle işte .atla deve değil ama bi iş .
miu nun ki de sorumluluk ..seninki de ... bence çok iddialı idin , hala iddialısın aslında ..vereceğini de biliyorsun ....
Bu şekilde hoş değil yani .... Girdi ...çıktı ...

Back
X