can ördeğim benim la
tabikisi de sana![]()

Çenem ağrıdı sakızdan.O pohh buraya gelecekkk
üp beni recep yi beni recep üp beni recep yi beni recep
![]()

o poh gelecek ulan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
can ördeğim benim la
tabikisi de sana![]()
Çenem ağrıdı sakızdan.O pohh buraya gelecekkk
![]()
Kız köpek mi bu ıslıkla gelsinmali ıslık çal kız gelir belki
git klozete otur bide sigara yak bekle bir on dakika kadar
ha beklerken ıkınmayı unutma bacım![]()
Tebrikler eflalim istikrar in çok güzel bravooooooooooo
Şimdi aklıma geldi. @Candysugar bir keresinde hani çocuklara kabızlık fitili vermiştik ya,ondan kullanmıştı .Aslında cuma günleri için kullanabiliriz gibiÇenem ağrıdı sakızdan.O pohh buraya gelecekkk
![]()
2 lokma bişey ye gulüm. Misal 2 ceviz 1 kuru incir felan. Gerçi 3 lokma oldu bunlar ama olsun. O şekil çalışır bağırsaklarKız köpek mi bu ıslıkla gelsinuyandığımdan beri 6. sigara oldu.yaptım yaptım hepsini yaptım.Memleket meselesi oldu .Bu bir izzet-i nefs meselesidir .içeriye mesaj mı atsam acaba
![]()
![]()
Hosgelmis yeniden 6 lar adam çok güzel bir eksi inşallah haftaya daha guzel eksin olurEki Görüntüle 2079603
Gecen hafta : 70.900
Bu hafta :69.900
Giden : 1 kilo
Üzüldüm demekki gecen haftaki kilo gercekten kiloymus odem neyim degilmis...neyse sukur 6lari gördüm....
@Ahu060812 senin kilon azdi benden sende 6lari görmüşsündür kesin....
Yedigim bogazimda kaldi ya deliÇenem ağrıdı sakızdan.O pohh buraya gelecekkk
![]()
O zaman vaktin var dahaKız köpek mi bu ıslıkla gelsinuyandığımdan beri 6. sigara oldu.yaptım yaptım hepsini yaptım.Memleket meselesi oldu .Bu bir izzet-i nefs meselesidir .içeriye mesaj mı atsam acaba
![]()
![]()
O zaman fitili bazukayla yollamak lazımŞimdi aklıma geldi. @Candysugar bir keresinde hani çocuklara kabızlık fitili vermiştik ya,ondan kullanmıştı .Aslında cuma günleri için kullanabiliriz gibi
Bir de A101 in form çayını akşam içince sabaha kesin çıkıyormuşuz WC ye.Kaç kişi yazmıştı bunu.
O zaman vaktin var daha
Al bi bekunis
10 gunluk cikarirsin
Bugunun gundemu malinin pohhu
Sagol canim sonuclari bekliyorum bakalimGeçmiş olsun ♡
O zaman fitili bazukayla yollamak lazımkapıda değil bacım çook gerilerde trafik var gelemiyo garibim
![]()
huni vereyim mi gururla takarsın çok güzel taşırsınKız köpek mi bu ıslıkla gelsinuyandığımdan beri 6. sigara oldu.yaptım yaptım hepsini yaptım.Memleket meselesi oldu .Bu bir izzet-i nefs meselesidir .içeriye mesaj mı atsam acaba
![]()
![]()
Ben de çıkamadım henüz ,deneme amaçlı kullansam mı fitili merak ettimO zaman fitili bazukayla yollamak lazımkapıda değil bacım çook gerilerde trafik var gelemiyo garibim
![]()
Nereye takcam huniyi kuzum kafamadır inşallahhuni vereyim mi gururla takarsın çok güzel taşırsın![]()
kız haftaya geldiler bile onlar aha rahat olsana sen@MiuLego ayyy gelir dimi 6lar ayyyyyy evlendikten bikac ay sonra bi gittiler daha gelmediler
Yediklerim benzer şeyler de uykusuzluk ve stres beni çok etkiliyor sanırım.her gece yüz kere kalkıyorum. Küçüğün dişleri buyugun kaprisleri derken gerildim kaldim farklı şeyler de var da onları yazamıyorum buraya az önceki mesajimi gördün mü bilmiyorum. Ben liste dışına çıkmak istiyorum. @MiuLego haklısın evet böyle anlasmadik ilk baslarda guzel verdim hersey yolundaydi yaparim sandim.buyuk konusmusum demek ki.çok özür dilerim ama hayat istediğimiz planladigimiz gibi gitmiyor malesef. Yanlis anlama asla farkli amacla soylemiyorum da Bak sen bile bu hafta izne ciktin bi tık daha az gelmeye başladı n. Benim hayatım da hep karmaşık bu aralar. Herkesten çok özür dilerim hakkınızı helal edin .
Hadi inşallahkız haftaya geldiler bile onlar aha rahat olsana sen![]()
Tebrikler kuzum